Inlägg av Wilcore

Inlägg som Wilcore har skrivit i forumet

- Doom (1993) Första spel jag spelade och kommer alltid ha en speciell plats i hjärtat. Har ju många WADS(mods) som man kan spela igenom också.

-Duke Nukem 3D (1996) " I'll rip your head of and shit down your neck!" Den anabolafyllda, skjutglade Duke Nukem fick mitt sjuåringa jag att sitta fastklistrad på skärmen i timmar med glädje, skräck och skratt som resultat. Build motorn var också första gången jag gjorde egna levels.

-Half-life (1998) förmodligen mitt favoritspel, absolut rocksolid i SP. gav en uppsjö av mods
som spelas än idag, Counter-strike, Sven co-op, Natural Selection, The Specialists och många fler.

-Quake 3 (1999) Ja! Jag vet att Q1 och Q2 är viktiga spel men jag mötte quakeserien på riktigt först med Q3. Vad ska man säga? Q3/Qlive håller än idag minus grafiken. Crystal-meth i spelform. Jag tycker fortfarande att Q3 är det bästa Esport spelet någonsin synd bara att scenen är nästan död nuförtiden.

-Counter-strike (1999) Spelet jag har lagt ner mest timmar på i mitt liv. När jag jag tänker på cs1.6 så överöses jag av LAn-minnen där vi spelade cs, drack jolt-cola medans dag och natt smälte samman.

-Warcraft 3 (2002) Cs, Q3 och WC3 var ju absoluta måsten på LAN anno 2004. återkommer alltid till wc3 för att spela custom maps. burbenog td, footman frenzy, dota är ju alla klassiker.

Skrivet av joary639:
Skrivet av sparriskrigaren:
Skrivet av joary639:

Ser fram emot detta oerhört mycket. Äntligen ska jag få spela Snake eater ordentligt!
Det stora problemet är bara att jag alltid har så jäkla mycket spel att spela då det är svårt att hinna med.
Dock tror jag detta kommer hoppa upp i listan en aning.

För övrigt vad menas att de får nedladdningskod till originalet? för att köra på PSP? Som Japan skulle jag vara sur om jag inte satt på en PSP i så fall. Dessutom är väl grejen med detta collectionspel att har man en PSP ska man kunna få spela det på PSP och sedan spela fortsättningen på PS3 vice versa?

Nedladdningskod för PSOne-titeln att spela på PS3, antar jag?

nja.. Metal Gear Solid: Peace Walker är inte ett PSOne spel. Det är ett PSP spel så det låter inte så troligt.. Dock finns det väl att ladda hem till just psp om jag inte misstar mig.

man får en nerladdningskod till metal gear solid 1(MGS1) som släpptes till playstation 1(psone är ju den slimmade versionen av ps1). mgs1 finns att tanka på psn som psone-classic. peace walker finns med i hd-paketet tillsammans med mgs2 och mgs3 om jag inte misstar mig.

kan inte köpa spel på steam..

Hej, jag brukar ofta köpa spel genom steam och det har alltid fungerat perfekt. nu sist under rean köpte jag 4 olika spelpaket och det var inga problem med betalningen alls.
men de två senaste dagarna har jag försökt köpa ett spel men det står alltid "ett oväntat fel har uppstått" och efter det går jag in på mailen och ser ett mail från steam där det står "credit card declined bla bla" har kollat i steamsupport-delen men förgäves. Ja, jag har kollat så att jag har pengar på kortet, funkade perfekt i butiken förut idag.

jag använder visa e-kort som slumpar ut ett random nummer för varje köp. Kan det vara så att steam blockar swedbanks e-kort eftersom det använder olika nummer vid varje köp? "anti-scamming device?"

rayman 1 är ett spel jag har så jävla goda minnen ifrån. jag älskar det faktum att ubisoft har förstått att fansen vill tillbaka till rötterna, därav rayman:origins.. givet köp....

kom igen! Berätta!!

PSN ID: wilcore

wilcore på PSN

ja jag vet, jag märker ord.

Skrivet av IceMan:

helt cp att folk ger sig på brandkåren.
om jag fick bestämma så skulle jag sätta in armèn, och varje jävel som bråkar kommer få sitta läääääänge bakom lås å bom.

CP That`s it

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=80981

tur för ett kort ögonblick trodde jag att spelet skulle göras i java.

"Det var bättre förr"

Quake zero ska väl bli quake 3 fast gratis och webb-baserat. mer än så vet jag inte.

funkar inte med con_color heller:/ när jag testade med hud_color så bytte det till att skifta mellan tre färgen: vitt,blått och rött. Helknasigt :S. gillar inte att ha en disco-chat, vill hellre ha en o samma färg.

Funkar icke med hud_color

Hur Ändrar man chat-färg i CS,TFC?

som topic..

på vissa ljusa banor som dustbowl och de_dust så är det svårt att se vad det skrivs i chatten för textfärgen och texturerna på banan är i samma färg. Kan man lösa detta så man får tex svart chattext?

mycket bra servrar, några av mina favoriter.

testa att gå in på: www.apeturescience.com vettja:P

Hint: skriv LOGIN o tryck enter, resten hittar ni i portals.

åh fan!, DreamHack blir mer o mer intressat nu om dom lyckas klämma in andra spel än WC3,CS o WOW, vilket de försöker här

Härligt! säger jag:D

spelade lite nu med mullins och Horza. riktigt roligt faktiskt:D

borde inte nån skapa ett event på steam community? då blir fler folk medvetna om det.