Inlägg av Kamelbarn

Inlägg som Kamelbarn har skrivit i forumet

1

400 för keyboarden verkar rejält i underkant. Den enda butiken som listar spelet + keyboarden (cdon) säljer den för 1299kr medan spelet endast kostar 449kr på samma butik. 850kr för endast keyboarden alltså, vilket är på tok för mycket.

I Gears of War 2 förlorar du xp (som förvisso inte har något direkt värde) om du sticker innan matchen är slut. Fungerar faktiskt riktigt bra där.

Activision: Xbox Live-spelarna där för Call of Duty

Inte en chans att Kotick tänker på bättre service för spelarna, han tänker på sin egen plånbok. Girigheten personifierad.

Blir att pressa lite xp nästa vecka alltså! Hoppas matchmakingen fungerar som den ska, jag har iaf haft en massa problem att hitta matcher efter TU6.

Jävla massa tjaffs om MTV Games. Jag vill höra om spelet, inte om hurvida ni får saker skickade till er i tid.

Och priset? De flesta har väl ändå instrument så det blir över från tidigare rock band och guitar hero? De här instrumenten var väl tänkta som några specialutgåvor, om jag inte förstod fel? Om man bara vill spela utan att bry sig hur de ser ut köper man ett RB-paket med instrument för under 500 kr.

Snålt med låtar är det kanske, men alla spel hittills som fokuserat på ett band har innehållit ungefär lika många låtar. Så länge man får mycket bra musik från ett band man tycker om tycker jag inte att det är fel.

1