Inlägg av Conanbar

Inlägg som Conanbar har skrivit i forumet

1
Skrivet av KoP:

På vilket sätt då?

Evenemanget har gått från att handla om spel och välgörenhet till att handla om aktivism, spel och välgörenhet. Pronomen och transaktivister överallt, totalt ointressant för den som bara vill se spel.

Wohoo, Games Done Woke!

Skrivet av Detekt:

Ok, nu vet jag varför spelet genast blir apsvårt när man klarat en bana. Spelar man en bana igen går det inte att vinna. Orsaken är att man ska tvingas betala in pengar. Det gör jag inte. Spelet är helt enkelt inte värt det.

Det är ju helt enkelt inte sant. Jag körde igenom säkert 15-20 banor utan att pröjsa en spänn innan jag köpte Arclight Boostern för att jag gillade spelet och kommer köra ett tag.

Det är lite klurigt ibland, men allt gnäll jag sett i den här tråden är 100% l2p.

Skrivet av robbis:

Då kan du väl dela med dig av lite taktik...

Så pass tidigt i spelet är det väldigt enkla saker. Skicka inte flygare mot ranged, skicka inte melee mot flygare. Försök ha dina melee/tanks framför ranged/flygande o.s.v. Skicka inte en och en utan försök få iväg iaf två-tre stycken åt gången. Se till att maximera guldet från dina kobolds etc.

Skrivet av robbis:

Klarade Hogger till slut. Men sen tog det stopp igen och att spela om för att få exp är helt meningslöst. Når knappt upp till bossarna för att göra skada innan man blir ägd

Inte för att vara dryg, men det där är 100% "learn to play". Det krävs lite taktik - du kan inte bara slänga iväg mobs hur som helst och tro att du ska vinna varenda gång. Har inte pröjsat en spänn och ligger 10-15 nivåer efter Hogger på några timmars spelande sen release.

Skrivet av anon_119148:

Jag spelade på release (PC) och hade endast 2 game breaking bugs och kanske ett tiotal non breaking bugs och det var snart två år sedan. Jag undvek nästan allt material innan release så förväntade inga speciella features och var väldigt nöjd med min genomspelning, helt klart 5/5 för mig men förstår samtidigt i efterhand att många som körde trailers på repeat var besvikna att mycket utlovat saknades så med de förväntningarna kan betyget lätt dras ner. Förväntningar är modern av besvikelse, så är det.

Jag hade liknande upplevelse som du. Lite krångel med att hitta rätt drivrutiner för mitt 1080ti som funkade och någon småbugg här och där. Hade heller inga förväntningar och kände i slutändan att det var en av de bästa upplevelserna jag haft med ett single-playerspel på väldigt länge.

Skrivet av anon_98854:

Hur många procent av respondenterna utgjorde kvinnorna och de sk. "icke-binära"?

"81% of the sample identified as male, 18% identified as female, and 1% identified as other. Among those that identified as other, the most common descriptors (open-ended text-field) were agender, genderfluid, genderqueer, transgender, and non-binary (in that order of frequency)."

Så, enligt de själva 18% kvinnor och 1% "non-binary".

DM6, Quakeworld!

Är sjukt sugen på detta spel, räkna med mig!

Slutade läsa efter recensenten skrev att Inferno kommer efter Normal... Vet man inte ens vad Inferno är så är man inte en av dem spelet verkligen är designat för.

Grattis Fragzone! Sjukt vad tiden går fort, känns som igår man satt och memorerade ip-nummer långt innan Quakeworld ens kom ut :-).

Sjukt bra, märks att man börjar bli gammal när man sitter å fånler åt sånt här och tycker det stämmer alldeles utmärkt :-). Fov 120 och D_Mipcap ftw!

Blev sjukt besviken förra året, var inte mycket till mässa om du frågar mig.

Att räkna med att Blizzard har nåt vettigt att visa är ju bara att glömma. Gick dit med förhoppning att få testa Diablo 3 förra året, svaret jag fick från deras tyske representant som övervakade Cataclysm-testandet var: "Va? Diablo 3? Men det finns ju inte ute som beta än.", trots att det funnits fullt spelbart redan året innan på Gamescom... Väldigt tydligt att i alla fall Blizzard inte räknar Gamex som en "riktig" mässa, så hoppas inte för mycket!

Är det bara jag som funderar över att FZ har listat att Super Mario Bros. releasedatum var 2007-01-05, till Wii? Vill minnas att det släpptes liiite tidigare...

Det här är ju fullständingt sinnesjukt. Moralpanik på grund av att utgivarna skrivit en sexa och en sjua istället för två åttor... De ser ju inte ens i närheten av minderåriga ut, moralpanikens hemland, jajamensan.

Ser ut som Webhallen, brukar vara där såna events hålls, t.ex. när nya Blizzardspel släpps.

1