Inlägg av Brainforest

Inlägg som Brainforest har skrivit i forumet

Mitt första rejäla möte med alkohol var inte speciellt fantastiskt. En fest som resulterade i att jag drack 2 st 7.0% Cider (50cl) och 2 shots Vodka på fastande mage (jag väger ca 49 kilo, så jag är extremt lättpåverkad). Jag däckade vid 11 på kvällen efter att jag kräkts två gånger och vaknade upp på morgonen med ett sår på benet och en bula i pannan som jag inte vet hur jag fick.

Dock minns jag att jag hade jädrans roligt under tiden jag var vaken!

Dricker inte speciellt ofta, blir väl någon gång i månaden kanske. Lagom är bra.

Själv går jag första året på Ljud och Bildskolans spelutvecklingslinje i Lund. En fantastisk linje där du får både lära dig den grafiska biten när det gäller att göra spel och även programmeringen. Sen finns det nog andra linjer du kan välja som passar minst lika bra

Vi har inte jättemycket programmering nu i ettan, men jag tror vi kommer få mer senare. I ettan får du lära dig Visual Basic, men i senare år kommer du få lära dig C# och jag kan nästan garantera C++.

Sen om du nu har lite mer skills än andra i klassen kommer det vara helt okej att använda andra programmeringsspråk (åtminstone på LBS i Lund). Jag har till exempel en person i klassen som är sjukt duktig på att programmera. Han har gjort en egen 2D-spelmotor i XNA och håller på med en 3D. Han får göra uppgifterna i annat språk än VB.

http://www.lbs.se

När får vi höra något om BF1943 till PC?

Kill rock 'n roll med System of a Down har jag för mig har en historia bakom sig.

Jag tror det var att en av bandmedlemmarna körde över en kanin med sin bil, och skrev låten för att hedra kaninen. Rätta mig om jag har fel!

Jag skulle köpt en jävla massa guld och klätt in guldet i bladguld.

Detta är fan sjukt, 5 miljoner?! Vad är straffet för våldtäkt då?

1,3,4,5,7

Mest för att jag inte har lust att lägga 500kr på ett spel som varar i 5 timmar. Annars är det för att skivan försvunnit eller är trasig, eller att jag inte kan hitta spelet i butik. DRM är också en stor del i det hela. Förjävligt att jag inte får använda spelet som jag köpt hur mycket jag vill.

Gamereactor, Sweclockers.

Kreativt :3

Half-Life 2

Deoderant

Racedriver: GRID

himmelsröd

Termiten biter inte på brandsläckaren.

Vicious dog is vicious.

Vet inte hur man lägger in så det blir en bild men om någon berättar så redigerar jag

Edit: Fixade bilden, för större, klicka här --> http://img44.imageshack.us/img44/2115/viciousdogiscrazy.jpg

Ser bra ut, när jag kollade på den kändes det som det var såhär Mercenaries 2 skulle vara, plus artilleri och förstörbar miljö.

Jag har inte kollat på spelet innan, men detta verkar intressant.

En AI som inte suger hårt, tex: en gammal dam kommer fram till mig och säger: "Hi, I've been looking for you!"

När jag väl snackar med henne är det ända hon säger: "I don't have time to talk to you!"

... Med förskräckelse i tanke och blick tog han snabbt fram sin superduper-hårtork och började smälta isen. Plötsligt i busken precis bredvid klev geten Anders Gunnarsson fram och gnäggade dessa 3 orden: ......

Skrivet av psykotisk:

Inte ens om jag fick betalt.

Well said!