Inlägg av anon78447

Inlägg som anon78447 har skrivit i forumet

http://www.facebook.com/CitizenSkywatch facebook också?
Edit: måste väl vara bioshock eftersom det står Startdatum augusti 1960?

Avslutade precis Dead Space, rysligt bra spel (9:01:01 speltid, drygt 9h) klaustrofobiskt och mörkt, med en hel del alieninfluenser, klart nöjd med det..

Påbörjade Spel:
Dead Space (pc)
Bioshock 2 (pc)

Det känns ganska självklart, man kan inte få in känslan av en stor öppen värld i en liten demo, dessutom blir ju ett rollspel roligare efter X antal timmar då man kommit in i världen. Så riktigt val av bethesda tycker jag

Skrivet av zappmeharder:

Ahh. Lovande trailer. Verkar som (peppar peppar), vi slipper blodsmittan från Predatorodjuret in i universumet där ingen kan höra dig skrika. Ska bli intressant att följa. Nice.

Visst, grymt skönt att bli av med dem eländiga predators som inte har något med de vänligt sinnade Xenomorphsen (hmm intressant böjning).
Hoppas verkligen att dem får till känslan när man anländer till en övergiven koloni...

helt fantastiskt skrivet

Oh glömde, Colonial marines... (tror inte att dem visar upp den, men ändå...)

Den gången...

The Elder Scrolls V: Skyrim utan tvekan.
Tänkte Mass Effect 3 men sen kom jag på att jag ändå inte tänker läsa något som innehåller ordet Mass Effect 3 pga spoilerrisk...

det känns som nära nog omöjligt att göra ett bra spel av liftarens guide till galaxen men om det går så gärna

tycker att det ser lovan... vänta lite här... Release Q4 2011? det kommer ju inte minska försäljningen lite... Battlefield, Skyrim... (sen även Mass Effect 3 Q1 2012) blir att plocka upp någon gång nästa sommar i så fall

ja tack älskar verkligen de små söta varelserna
Btw ge oss Colonial Marines någon gång!

dragon age-mod?

Skrivet av Höglund:
Skrivet av mats:

Reapers i Mass Effect-serien.
De verkar vara otäcka, usch och fy!
Men om jag får bara säga en "skurk" så får det bli den första reapern man stöter på; Sovereign.

Sovereign gav mig rysningar.

Minst sagt.

  • We impose order on the chaos of organic evolution. You exist because we allow it, and you will end because we demand it.

  • "We have no beginning. We have no end. We are infinite. Millions of years after your civilization has been eradicated and forgotten, we will endure"

  • "We are legion. The time of our return is coming. Our numbers will darken the sky of every world"

  • "Organic life is nothing but a genetic mutation, an accident. Your lives are measured in years and decades. You wither and die. We are eternal, the pinnacle of evolution and existence. Before us, you are nothing. Your extinction is inevitable. We are the end of everything. "

Om inte det räcker för att bli den bästa skurken så är det något som är fel...

Tror inte att det är en särskilt bra idé... eller... vänta lite... då borde man lyfta fram de olika grupperna av legosoldater, det skulle kunna funka... men utforskandet? hur skulle det funka... nja... och hur kul blir det om alla springer runt och gör samma quests... Eftersom jag inte är ett fan av MMO:s så blir det nog: Nej helst inte.

hmm den visar ju att det är lite under tolv timmar kvar nu... så vid klockan tio imorgon, eller är det bara jag som fått någon uppbuggad nedräkning?

roligare=mer pengar till Kotick

Sitter och dreglar det kanske inte är någon supergrafik precis, men snyggt är det

Skrivet av DonneR93:

CoD dog efter Call of duty 4.. saknar CoD2.. pure skills o inga airstrikes hit o dit..

Sant, Call Of Duty 2 var det bästa i hela serien

Skrivet av Vincent_graymore:

Jag spelar lol och spelade dota innan och är inte en av alla med dålig attityd (om ni nu tror på någons ord på nätet) men det är inte konstigt att det är så aggressivt i texterna. Det handlar om misstag som gör att man förlorar en match som tar mellan 20-40 min i allmänhet. Man är ganska maktlös när någon gör brutala misstag och att man tvingas sitta i 20 min till för att ge upp vid 25 minutersgränsen och vem vill sitta av dessa minuter? Jag brukar spela på tills jag förlorar om det går dåligt men samtidigt förstår jag alla som blir sura när matchen redan är avgjort vid picksen och blir stärkt av att någon klantar sig för trots allt räcker det ibland med ett misstag så är matchen i stort sett avgjord.

Hela "sporten" är alldeles för tävlingsinriktad för casual gaming och egentligen bör det inte spelas mer än fulla lag.

Vilket är anledningen till att man kan köra Arranged teams, dock håller jag med dig om att det är drygt att sitta av 15-20 minuter pga att några fransmän feedar en Tryndamere på top-lane

Men det som nämns tidigare här är dålig comunity, jag har inte upplevt särskilt mycket sådant, utan har spelat många där spelare har spelat mindre bra utan att bli flamade. Men hur som helst lär det ju förbättras i.o.m. The Tribunal. Återigen måste jag berömma Riot för fantastisk service av spelet som nu börjar bli riktigt välbalanserat