Inlägg av Hcore

Inlägg som Hcore har skrivit i forumet

Next-Next-Next-Next-Next Gen?

Haha, ja detta är ju helt sinnes. Jag har fått två copyright claims på två av mina klipp jag laddat upp där jag visar på inspelningsljudet i HTC One på dessa två klipp:

http://www.youtube.com/watch?v=d0rDu3007ow
http://www.youtube.com/watch?v=k5KCyF3zmyA

Skrivet av Margy:
Skrivet av Hcore:

Haha, möjligt. Men kollar man på recensionerna så verkar det vara en tredjedel av amazons kunder som är drabbade.

Menar du att ALLA som köpt en PS4 från Amazon även skrivit en recension eller gett ett betyg? Hur många kan det vara som handlat via Amazon? 50 000? 100 000?

De som har problem gör naturligtvis mer väsen av sig medan majoriteten av de utan problem håller tyst. Det är ungefär som att gå in på valfritt supportforum och dra slutsatsen att nästan alla har problem med en produkt.

Det är säkerligen många fler som handlat från Amazon. Men man kan ändå få en fingervisning på recensionerna. Men man får även beakta att negativa upplevelser skrivs det mer om än dom positiva. Däremot är artikeln om sabotaget jävligt oroande för mig som ska hämta ut en konsol på releasedagen.

Skrivet av M_R_X5432:

säkert ms som betala dom för att sabotera men sen var det väll inte så stora problem som jag har hört det va bara nån hdmi port som var inte helt fungerande. Och sony räkna på att det va ca 0.4% som kunde ha liknade problem av ps4

Haha, möjligt. Men kollar man på recensionerna så verkar det vara en tredjedel av amazons kunder som är drabbade.

Skrivet av Chippen838:

ringde webhallen och fick svar att jag kommer garanterat få eftersom jag förbokade 2011

Haha, vi bokade samma dag och samma år! Det var väl typ då dom slängde upp den i sin webshop. Ska du på VIP-eventet?

För er som bor i Norrtälje har Spel & Sånt öppet inatt.

http://www.spelochsant.se/lists/id/244

Fan vad nice, $7500.

"You get a speaking role in the movie! It depends on your talent if small or bigger role. Mention in the end credits and signed package included. Flight, transfer and lodging is not included."

Lite snålt dock att flyg, transfer och logi inte ingår.

Haha älskar när Cartman är under alien control i första avsnittet på första säsongen.

http://www.youtube.com/watch?v=LOEZAHexacA

Hade lätt varit där på den där bruden!

Skrivet av Chrester:

Till ettan (eller var det tvåan) köpte man en bok med hintar till alla problem man skulle ta sig igenom. Man fick ta på sig speciella glasögon för att kunna se svaren på uppdragen

http://www.sierragamers.com/uploads/24082/hint_book/leisure_s...

3D-glasögon borde räcka, va? Klassiskt spel förövrigt, var nog 5-6 år när jag lirade första gången på Amiga (Om jag minns rätt ang. "konsol").

Ett till klassiskt spel var ju Barbarian som jag också lirade när jag var en liten skit, kommer ihåg att jag älskade att hugga huvudet av folk. Btw, jag har inte blivit våldsam av våldsamma spel som jag lirat väldigt ung.

Skrivet av conthox:
Skrivet av Hcore:

Dom som hackade PSN har i alla fall lovat att hämnas på dom som hackade SEGA. Intressant internetkrig som kan blossa upp.

Undrar vem dom skall hacka då? Jag menar, skall dom hämnas på gruppen som hackade SEGA genom att hacka någon annans site?

Ingen aning. Dom erbjöd sig att hjälpa SEGA att finna dom skyldiga till attacken.

Missade FZ mitt nyhetstips i fredags om detta? Hade kunnat blivit snabbare än Aftonbladet.

Dom som hackade PSN har i alla fall lovat att hämnas på dom som hackade SEGA. Intressant internetkrig som kan blossa upp.

http://www.discshop.se/spel/pc/fbl_floorball_league/P88487

Spelet går att boka därifrån nu. Enda svenska siten som säljer verkar det som. Släpptes i Finland den 3 december. Världens första riktiga innebandyspel ska man lätt köpa. (MER innebandy räknas inte).

Finns ett nytt demo ute nu på FBL-game.com. Man får lira första perioden mellan Sverige och Finland, man spelare som Finland.

Rätt skoj att se hur spelet växer fram. Spelet har ju även bytt namn till Floorball League. Kommer nog bli grymt när det släpps i december.

Skrivet av Jimea:

Men inget Elitserien antar jag? Trist att dom struntat i den ligan på sistone... eller kan någon upplysa mig om detta?

På sistone? Vad jag vetat så har elitserien funnits på dom NHL jag lirat senaste åren, 08, 09 och nu 10. Elitserien fanns ju även på PC i 2004, 2005, 06 och 07. Elitserien fanns väl även som expansion till NHL 2001. Är väl endast 2000, 2002 och 2003 som Elitserien inte funnits med alls under 2000-talet.

Ett bra spel faktiskt. Gillar NHL 10 och det är ett lyft från NHL 09. Det där med dötid efter avblåsning, det går ju att ställa in hur man vill ha det. Dötiden är ju endast till för om man vill dra till med bråk och ta taktiska utvisningar på motståndaren, i värsta fall åker man väl ut själv, men jag gillade att man kan reta upp motståndarna lite så att dom börjar puckla på en.

Nu blev jag sugen på Carmageddon.

Skrivet av Pettor:

Ska man fortfarande undvika PC-utgåvan?

Alltså att det är ett helt annat spel än konsol-varianterna som närmast kan efterliknas något från början av 1900-talet?

Du kommer att bli tvingad till att undvika PC-utgåvan då EA Sports valt att lägga ner NHL 10 till PC. Släpps endast till Xbox 360 samt PS3.