Inlägg av anon80954

Inlägg som anon80954 har skrivit i forumet

1

Ramirez fix the tank
Ramirez flank the enemy
Ramirez take out the light
Ramirez bail out the banks
Ramirez ....
ololoolololoo

Ett av förra årets bästa titlar alla kategorier. Svårighetsgraden är ett klart problem -- men när man växer förbi det så börjar man älska det.

Alltihop. Det är så fruktansvärt bra atmosfär, bra gameplay och roliga multiplayer funktioner.

En riktig diamant.

Skrivet av iramirion:
Skrivet av Mahone:

Först dissar dom PC, som hade DX10 som största säljargument, sen går dom ut med att dom ska släppa en massa tillägg innan spelet ens är ute, och nu kommer de fram att spelet inte har en öppen värld.

Hela grejen med Alan Wake va just att de skulle vara en öppen värld. Remedy och MS kör över oss. Tror dom att vi gamers accepterar hur mycke som helst bara för att de är ett efterlängtat spel?

En sak kan jag säga. Spelet jag har längtat på så länge nu finns inte längre. Jag har avbokat mitt exemplar nu, och jag hoppas att fler gör samma sak.

Detta är vad jag ville ha!
http://www.youtube.com/watch?v=D3HybhZjcGE

Snälla, de vet vad de håller på med. De gör sitt eget spel. Du, har inte ett jävla skit att säga till om. Du ska tydligen inte köpa spelet, så du kan, för allt jag bryr mig om, sticka och brinna.

Hoppas på att andra avbokar? Vem fasiken är så galet pubertal att de önskar att andra inte ska köpa ett spel, FÖR SPELUTVECKLARNA VILLE GÖRA ETT ANNAT SPEL ÄN DET DU VILLE SPELA?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.. jag blir galen på er.

Nu förstår jag inte. Att kunder visar sitt missnöje och avbokar produkter är väl hela poängen med det kapitalistiska systemet. Han delar helt enkelt inte utvecklarnas uppfattning om vad som utgör en bra produkt och köper därför inte produkten. Hans förhoppning är att andra också gör det så att marknaden i framtiden mer ska likna kundens vilja.

Och vem som är pubertal lämnar jag därhän. Men stilistiken kan bland annat ses som en dead giveaway.

Filmen är ju confirmad fake. Den är ju gjord i windows movie maker för bövelen.

Alla ljuden är påklistrade av ett Duke fan det är därför det låter så himla B.

Och samma dag, 30:e mars, släpper DICE två nya nygamla maps gratis

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archi...

Arica Harbor Conquest mode - US Command launches a break through action directly at the Russian base. Collateral damage is of no consequence. Capture and secure tactical positions in Conquest Mode across the vast Arica Harbor map.

Laguna Presa Rush mode - The valley and surrounding mountains possess a strategic value in the battle for South America, and an infantry assault supported by light armor vehicles is likely by both armies as US forces defend the nearby Dam.

TIPS FÖR SERVER BROWSERN
1. Så fort du kommer in tryck cancel på refresh
2. Filtra allt.
Ranked only - ja
No empty - ja
No full - ja
Punkbuster (optional)
3. Välj det gamemode ni vill spela: Conquest, Rush etc etc
4. Search

Då tar det cirka 10 sekunder att hitta servrar. Tacka mig sen.

ANG LAGG
Dice har bekräftat att serverbrowsern visar felaktig lagg och många gånger har man över 100 på servrar som visar 30. Jag föreslår att du hittar några servrar du trivs på och återvänder tills problemet är fixat.

När det gäller skytte i BC2 så kan jag förstå att vissa tror att det laggar mer än det gör på grund att alla kulor har travelspeed. Vilket gör att man tvingas sikta framför sitt mål.

Bilderna är in-game med huden borttagen så ni vet.
Spelet kommer funka på xbox360 och ps3 så då bör det funka på eran PC. Men ni kommer inte få samma grafik som den i bilderna.

Det finns spekulationer på att varje hus kommer vara utforskningsbar och att alla miljöer är förstörbara. Så kallad Structure Procedural system.

http://www.youtube.com/watch?v=AtC0lpKKE38

Kolla videon här. Skälet till dessa spekulationer är att han som gjorde det systemet nu är lead designer på crytek.

Crytek har nu en optimiserad motor som klarar urbana miljöer / rymd (zerograv ) / snö (då också öken) som ligger åratals framför andra företag.

Hoppas de lyckas ordentligt nu.

Och för er som tycker det är "fult". Vad sägs om att ni tar och spelar spelet någon gång?

http://www.youtube.com/watch?v=6S3ORDHkQiA
http://www.youtube.com/watch?v=3D6ukuohk2U&feature=related

Skrivet av Eottt:
Skrivet av Jaakko:

Testade lite snabbt på dator. krashade inte men jävlar va krävande spel eller så var dx10s fel... var nästan helt ospelbar på min gamla c2d 3ghz och ati 4870 1gb. (medium gfx osv.).

orkade inte ens kolla med dx9....

på PS3 funkade allt bättre och såg mycket bättre ut än "trasiga" pc med medium graphics.

gubbar är klumpiga och långsamma. blev trött på kartan och dom där snipers snabbt..

de blir ingen prone till spelet som är tråkigt.. pkm (och andra) surpression fire blir lite svårt.. man dör för lätt från längre distanser osv.

bf1943 är roligare än bc2 än så länge =P

Hur byter man mellan dx9 och 10?

I dina MyDocuments ska du ha en BFBC2 mapp.
Gå in där och öppna settings.ini

Där ska de finnas en rad som säger:
DirectX=auto
ändra till
DirectX=9

Har spelat ps3 betan och jag kan säga att rätt så mycket ändrades där. Både patchmässigt och UI mässigt (jmf. med när jag spelar demon nu).

Så har förtröstan PC spelare. För ni spelar verkligen en beta.
Jag har märkt på att vissa har klagat på någon form av smålag i musen etc.

Jag hade det men tog bort all vsync/hbao/antialiasing och då löste det sig direkt.

I övrigt vill jag också påpeka att vapenskador var mycket bättre i ps3 betan.

Assault riflen är helt värdelös i nuvarande läge. Förhoppningen är väl att de kommer göra dem bättre.

Har följt med den här debatten rätt länge. Kan säga att jag aldrig ägt ett enda MMO. Men skulle välja något så skulle jag välja Age of Conan.

Verkar ju utvecklas på rekordfart och det verkar som de ger ut det billigt. Plus att Conan verkar ju ha något halv realtids stridssystem.

Verkar intressantare än 99% av all skit som finns där.

Skulle köpa Age of Conan och Eve Online. Är man inte intresserad av unikhet så köp Wow och spela.

Det är störst och mest välutvecklat. Så slipper ni sitta och klaga i forumtrådar.

BWÄÄÄÄÄH, jag tyckte inte om det här spelet vid releasen för för 3 år sen. Då kan det ju omöjligt vara bra nu. Och därför ska jag inte spela det. Och om jag inte ska spela det så ska inte ni heller få ha roligt av det.

Seriöst.

Detta är en beta. Jag spelade ps3betan och kan nämna.
Laggen var inte alls lika illa då. Den skadan som många efterlyser. Den är inne i spelet. Det är laggen som gör det dåligt och det kommer fixas.

FOV står det ju uttryckligen på deras hemsida att den ska justeras.

Och snälla ni. Hur gör prone spelet bättre? Det är redan nu 10 snipers på varje lag. Skulle det bli lättare att döda dem med prone då? Inte nog med att det var dolphinedivining i BF2. Väx upp. Att prone är borta är ett gameplayval. Inte någon konsolleftergift.

Och ett tips. Det går att slå av HDR. Bloomen. Jag tycker personligen spelet blir snyggare då.

Från någon som har spelat betan kan jag säga att förändringarna är sjukt bra.

Fan en hel del expolitade grejjer som har fixats till. Bland den med att crates tar mycket mindre skada av C4 till exempel.

Och hymer. Hylsutkastet ligger på högersida. Jag vet inte vilket spel du spelat eller sett filmer från.

Skrivet av Kvax:

Fattar verkligen inte varför folk tycker att detta verkar vara ett så jäkla bra spel. Alla filmer som har visats tyder på att spelet verkar vara väldigt obalanserat. Snubbarna som bestämde hur vapnen skulle uppföra sig har kollat alldeles för mycket på COD4, ingen skill alls i att hålla in skottknappen och vispa lite med musen. Var är rekylen?

Vidare har BF-serien alltid haft problem med att göra en fungerande nätkod och eftersom alla frags som visas i filmen är sprays i ryggen på killar fråm 5 meter och inte i närheten av att vara HS en enda gång så har de verkligen inte lyckats bevisa att de fixat detta. Sen är jag lite rädd för det här med förstörbara miljöer också. Tror det kommer spammas väldigt mycket och det kommer sluta med att allt är en enda grushög vilket gör det ännu enklare att vara försvarare.

aja, återstår att se... Fattar bara inte hur folk kan vara så positiva till nåt som enligt mig har mängder av parametrar som kan gå fel och därmed göra spelet så gott som ospelbart.

Skall bli kul att se om det kommer vara lika mycket no-skillsom det är i COD4 eller om de lyckas göra ett spel som faktiskt går att spela.

Jag förstår inte hur det kan lägga tid på ett sånt här långt inlägg när du helt klart aldrig ens varit i närheten av spelet.
Har lagt ner ungefär 40 timmar i betan och kan säga utan tvekan att du har helt fel i alla påståenden.

De förstörbara miljöerna är inte fullt så förstörbara som du tror. Det tar en hyfsat längre tid att ta ner ett hus. Tid och ork det flesta inte har.

Rekylen är rätt grov om man skjuter på långt håll. Vilket man också gör. Du ser klipp på gubbar som skjuts på 10 meter och närmare, när majoriteten av skot sker uteemot 100 meter.

Och du relaterar lagg till någon du ser en reklamfilm från bolaget? Du tror inte filmen de släpper är så sjukt genomtänkt som möjligt. De vill att folk ska tycka det ser ut som MW2 men spelet är rätt hyfsat långt ifrån det.

Pröva att komma med åsikter i ämnen där du har kunskap nästa gång

1