Inlägg av anon_81726

Inlägg som anon_81726 har skrivit i forumet

Så nu mutar de folk... Här är 100 spänn, glöm inte köpa vår nya konsol

😊

Sweet.
Längtar redan!

Skrivet av SoL:

Satt bara och väntade på att du skulle få in en liten pik till sony inne på en xbox fokuserad tråd. Grattis, du gör en aldrig besviken

Alltid det vet du 😁

Fruktansvärt bra spel. Förmodligen bäst denna gen över alla plattformar.väldigt snyggt med, grymt bra multiplayer och mycket att göra. Det var svårt att komma in i för folk som är vana att bli skedmatade I QTE spel men för alla med pc eller xbox är detta givet, både med pilarna, själv eller som familjespel (med extra box, pc eller Xcloud access). Roligt att detta spel har mer spelare än de bäst säljande PS4 spelen trots att PS4 sägs ha sålt 3 gånger mer om man får tro fanboysen här

Skrivet av Frazzefraz:

Blir ingen av konsolerna vid släpp. Microsoft behöver jobba på sina Online-tjänster då de ofta är nere. Som Minecraft Realm som ofta är nere (Dottern spelar det sjukt mycket och det händer ofta att det inte funkar) och Xbox appen på PC funkar riktigt dåligt ibland då deras servrar verkar var undermåliga. Fast är sjukt billigt med Game pass är ett plus.

Samma med Sony men deras tjänster brukar vara uppe men väldigt långsamma så där behöver de jobba på också. Annars kommer det ta sjukt lång tid att få ner ett spel från deras tjänst när spelen blir ännu större och PSN Now behöver iaf upp till 1080p för att bli intressant. fast gillar att PS5 använder sig av SSD för att få ner laddningstiderna i spel som PC-spel borde börja använda sig av idag. Det kan inte vara många som sitter med mekaniska diskar idag i sin PC med applikationer på.

Så kommer att hålla mig bara till PC då det finns mycket bra spel där och det räcker för mig ett tag till. Xbox känns inte som ett alternativ för oss som har en bra PC idag då de flesta spelen finns på PC. Tror det är så Microsoft har tänkt också. En sak som Sony borde ta efter att släppa alla spel till både PC och Playstation. Vi får hoppas på att de släpper flera än Horizon Zero Dawn som är det första spelet de släpper till PC på länge som är från en av deras egna Studios.

MS online tjänster är nog. Otvetydigt bäst... Men när du nämner realms...
Pga gammal deal så är det amazon som driver realms fn. Ska vara azure vid slutet av året.
Problemet löst för dig.

Metacritic var relevant här tills TLOU2 fick dåliga användarrecensioner.....

Som alltid, varning för spelsidor - där i väldigt många fall någon som redan är förälskad i spelserien eller typen ofta får recensera spelet om det är Sony (de är sjukt duktiga på att pricka rätt personer för reviews istället för att låta sidorna själva välja, något MS inte har lyckats med utan ofta märker man att någon som aldrig spelat xbox eller som starkt förerdrar PS, recenserar exklusiva titlar till Xbox och ger dem dåligt betyg bara för att...). Om man ska läsa en recension, läs första mixed eller användarrecensioner.
Nej, tlou är inte värt en 10 / 10 men självklart inte heller en 1/10.

Skrivet av kebbe:

Känns ganska poänglöst att diskutera med någon som på fullaste allvar talar om ”camp Xbox” och ”camp Sony” och argumenterar genom subjektiva termer som ”bästa” hit och dit. Det enda som intresserar mig med ditt konsolkrig är försäljningen.

Och det är inte längre särskilt viktigt. Men tro du det. Utveckling.

Skrivet av kebbe:

Tror du druckit lite för mycket av Microsofts PR-Kool-Aid.
"Komma ikapp och förbi" rimmar dåligt med en försäljning som inte ens når upp till hälften av Sonys försäljning. Nintendo Switch har funnits på marknaden i tre år och redan blåst om Xbox-försäljningen. Relativt till Xbox 360 var Xbox One en monumental flopp för Microsoft.

Likaså är det svårt att tala om momentum för en konsol som de senaste åren legat i vad som närmast kan liknas med "life support" och vars produktion upphörde ett halvår innan uppföljaren släpptes; Produktionen dog innan uppföljarens pris var utannonserat. I jämförelse upphörde produktionen av Playstation 3 inte mindre än 4 år efter släppet av PS4 medan Xbox 360 dödades 3 år efter släppet av Xbox One. Det du uppfattar som en framgångssaga med enormt momentum är miljoners av miljoner dollar nedsänkta i marknadsföring för att hålla Xbox-namnet levande trots en produkt ingen ville ha.

Har du legat I koma eller? Xbox dominerar ju spelande bortsett från nicheb med en gångs sp spel.
De har by far den bästa live tjänsten, med gamestreaming och Xcloud (som nu är gratis men från sep ingår i gamepass ultimate), de har gamepass som gjort att man testar betydligt fler spel, och fler har råd att spela eller doppa tårna I spela det (klockrent tjänst), de har den kraftfullaste konsolen med råge, snyggaste spelen, flesta spelen (mer än dubbelt upp mot PS4), största utbudet av bra och diversa spel, bästa handkontroll en (elite 2 är dessutom 3 steg till). Hårdvaran har varit grymt bra med väldigt få problem (inte som sånys fläktproblem), att MS sedan tjänar lika mycket med mindre antal sålda konsoler och har betydligt högre engagement (antal spelade timmar) per konsol än PS4 vittnar ju klart om vilka som är bäst denna gen.

Säger bara en sak om mobil spelande... Project Xcloud. Helt fantastiskt bra. Även console streaming funkar men Xcloud är imho några resor bättre. Minus för att det funkar dåligt på flyg (ingen eller kass uppkoppling) annars är detta nog framtiden

Skrivet av anon_326114:

Ja för om det inte är din åsikt är det självklart helt fel?

Rätt uppenbart vem som trollar.

Måste kännas hemskt att ha fel !

Röstningens ställning just nu 66/33 favör Såny visar på hur illa ställt det är med hur folk tänker. Klart som fasiken att Xbox strategi är bättre för. Spelare. Att någon ens kan tycka PS5 strategin där är bättre är smått otroligt. Om det inte är en massa troll här

Ska även tillägga att iochmed att vi inte vet hur de där 250miljonernanusd betala så kan detta lika gärna vara som Sony ger Epic aktier I Sony motsvarande Summan. Något som skulle förstärkare epics anledning att se till att PS5 får prioriteringar I Unreal motorn.

En kill gissning är att de gör detta för att säkra tillgång till Unreal engine med rädsla för att Den mer kraft fulla series X kommer att prestera by far bäst I unreal engine som är en av de mest komersiellt använda grafikmotororerna. Detta för att säker ställa att Epic ska lägga till features som är PS5 specifika något som annars inte lagts tid och pengar på. Jämför Xbox One när den kom, att flera större grafikmotororer INTE gjorde Xbox specifika förbättring AR gjorde att den första Xbox One ofta fick 3e parts spel med sämre upplösning än PS4 trots att den kunde prestera lika bra iochmed sin supersnabba mindre buffet med RAM minne.

Breaking news! Räkna med väder även imorgon....

Skrivet av twilek:

Sorry, men jag tänker inte köpa några julklappar till dig. Om du nu inte vet vad cynisk kan betyda så kan du läsa det här https://www.saob.se/artikel/?seek=cynisk&pz=1
https://www.synonymer.se/sv-syn/cynisk
Det jag avsåg när jag sa cynisk var skamlös, fräck, hänsynslös.

Att använda sig av ett populärt varumärke hos barn för att sälja på dem sockerfyllda onyttiga flingor, och dessutom slänga i några DLC-koder så att ungarna än mer ska tjata till sig att sina föräldrar köper produkten är vad jag kallar för just cyniskt, allt för att tjäna några lätta dollars. De får ju så klart göra vad de vill med sitt varumärke, jag tycker bara det är en aning smaklöst och patetiskt. Speciellt med tanke på vad företaget hade för hållning till denna typ av marknadsföring innan Bra produkter klarar sig ofta utan sån här typ av smaklös marknadsföring riktad till barn, riktigt bra produkter säljer ofta sig själva, dåliga produkter kan bara säljas om de sminkas upp till oigenkännlighet men blir ändå inte vidare långlivade... Jag har en känsla av att denna produkt kommer ingå i den senare kategorin, men visst, jag kan ha fel

Du kan slappna av om du nu är så rädd för vänstermänniskor, jag är som sagt inte vänster så mig behöver du inte vara rädd för, har aldrig röstat vänster och kommer med stor sannolikhet aldrig göra det. Jag är en stark förespråkare av kapitalism, jag har själv på heltid ägnat två år att handla på börsen, många jag känner skulle skratta om någon kallade mig vänster. Men du, du vill såklart måla ut mig som vänster på grund av att jag råkar kritisera ditt favvoföretag Även en kapitalist kan dock tycka företag är både patetiska, skamlösa och dåliga, jag måste inte investera i dem, det är det som är bra med en fri marknad.

Fri marknad. Lol. Du har inte en aning om vad du pratar om. Detta är en win win för inblandade företag om det slå väl ut, så din GoogeFu hjälpte dig föga där. Inget skamlöst eller hänsynslöst med att
Sälja flingor till barn med vare sig färg på kartongen eller dlc koder I. Isåfall var kellogs hänsynslösa förra året när de hade samarbete med någon nöjespark (på ditt språk så du förstår det , kapitalismens högborg för rekreation), eller nåt år tidigare när något så plumpt som en sked!!? Kunde er hållas för endast 5 tokens och 30 kr I frakt. De gynnade då dessutom det nykapitalistiska Postnord med allt vad det innebar. Leve revolutionen kamrat!

Skrivet av twilek:

Nej, jag är liberal, aldrig röstat rött. Vänsterpartiet har ju dock som tur är inte patent på att tycka mindre bra om cynisk marknadsföring och cyniska företag

Julklappstips, en ordbok. På vilket sätt passar cynisk in i detta sammanhang? Product placement när den är som bäst, man försöker få folk att få upp ögonen för en ny produkt med hjälp av en välkänd annan produkt från ett annat produkt segment men med samma kundbas....liberal, Ja det är väl alla nuförtiden från vänster till höger.

Xbox S kontrollern funkar finfint till 5 åringar, även de lite mindre. Testa

Riktigt underhållade spel. Älskar att det är lite mer verkligt än ex Diablo med begränsat med pilar (du kan dock ha tok många)

Skrivet av twilek:

Det fanns en tid då jag jobbade på Mojang (vilket jag är glad över att jag inte längre gör när jag ser nyheter som denna). Innan vi blev uppköpta av ett jättelikt företag i väst var det väldigt mycket snack om att vi inte skulle tjäna pengar på omoraliska mikrotransaktioner eller ful-merchandise, ingen av dessa principer verkar ju dock längre leva kvar

Västerpartist much? Detta låter ju awesome. Håller tummarna för release här.

Håller inte med. Project X cloud fungerar super på 4G modem.Sen att någon skulle vilja använda en dual shock även till mobil låter jättemärkligt. Bara köp en Xbox kontroller o se att det finns bra lösningar därute.

Dessutom har ni missat en grej med skärmar, det finns en grym lösning för att med sin mobil ha minst 10" skärm utan att extra el krävs.