Inlägg av anon83621

Inlägg som anon83621 har skrivit i forumet

tycker det är konstigt :S

http://www.youtube.com/watch?v=erZPhcwkSw0

Har själv testat

Skrivet av Yukki:

YuNak.nayu här

addad

Söker fortfarande lite members, Deadbeat är fortfarande obesegrade i ESL.

Skrivet av Trikk:
Citat:

Om jag lirat? utan att låta för nördig så har jag nog lirat mer icke public än dig.

Du säger nolla oironiskt, du är ett skämt. Plugga in ettans plustabell och kom tillbaka sen så kan vi snacka om vapnens stats. Om någon kan vinna med 50% sämre accuracy så är skill uppenbarligen inte en relevant faktor så länge man inte har tillgång till samma spells och PvP gear (eller vad dom nu kallar det i World of Bad Game Company 2).

Citat:

varenda jävel som jag kände undrade om du var dum i huvet eller enbart drev med folk på FZ för i det du skrev stod det om Lean,, som tex aldrig funnits i BC2, det står om PvP och grind, det står att DICE är en han,, osv.

Bor du på ett mentalsjukhus motsv?

Du är ju dum på riktigt. Du har inte sett patchen eller? Anyway, M60 är bannad i klanmatcher, men var en pubhero du. Snälla, vad heter du ingame?

Skrivet av Trikk:
Skrivet av Phireman:

vad fan snackar du om?
Grinda, PvP..?

haha, jävla nolla.. Själva grejen med unlocks är inte att man ska bli bättre, utan det är bara någonting så man kan "tävla" med sig själv och spela deras spel samtidigt, att göra vapen OP är bara dumt.

Har du spelat Bad Company 2 öht?

Grinda/PvP var en uppenbar referens till MMORPGs, eftersom BC2s unlocks är rena upgrades till skillnad från till exempel unlocks i MW2 som enbart är sidegrades. Det innebär att du behöver grinda exp för att få nog bra utrustning och förmågor för att kunna tävla på lika vilkor i BC2. Du har till exempel inga default specs. Vapnena är direkt sämre (PKM vs M60 t ex). Du har inte ens klassernas grundfeatures. För att spela Recon mot någon annan Recon som rankat upp måste du vara minst dubbelt så bra som den spelaren (du behöver 2 skott för att sänka honom, han behöver ett för att sänka dig.)

Om jag lirat? utan att låta för nördig så har jag nog lirat mer icke public än dig. Att få specs tar fan ingen tid,, och det där med 2 skott kontra 1 skott,, var i helvete har du sett det? Ge mig det vapnet snälla..

Att jämföra vilket vapen som helst med ett obalanserat vapen som M60 är ju bara dumt av dig, det var därför de nerfade det vapnet och jag lovar dig att jag kan plocka dig med PKM, SAW, T 88 och xm8 när du har m60, det beror på skills och inte vapen.

Kul att du quotade hälften i min text och sket i andra delen, du kanske inte hade några svar.. Att du inte vet hur man refererar är inte mitt problem, varenda jävel som jag kände undrade om du var dum i huvet eller enbart drev med folk på FZ för i det du skrev stod det om Lean,, som tex aldrig funnits i BC2, det står om PvP och grind, det står att DICE är en han,, osv.

Aja.

mw2 är att springa och hålla in mouse 1 (i jämförelse med bc2)

Hitbox fix!

DICE har satt en normal standard på ungefär 100 ms PING vilket gör att hitboxen rör sig bakom när du springer som gör att du kan vara bakom en vägg för dig men för din motståndare kan du fortfarande springa in bakom cover så att han kan döda dig när du igentligen är bakom en vägg. Så vad det här gör är att det fixar så att din hitbox stannar där den ska vara och även fiendens hitbox är där den ska vara, vilket ni kan se på den här videon:
http://www.youtube.com/watch?v=erZPhcwkSw0
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DET HÄR KLASSAS INTE SOM FUSK, UTAN EN FIX FÖR NÅGOT SOM REDAN ÄR TRASIGT, NI KAN INTE BLI BANNADE FÖR DET HÄR DÅ KOMMANDOT REDAN FINNS I SPELET. ALLT DET HÄR GÖR ÄR ATT DU HAR EN FUNGERANDE HITBOX MED EN FUNGERANDE HITREG FÖR JUST DIG ANPASSAD EFTER DIN PING!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Öppna: /Dokument/BFBC2/Gamesettings.ini
2. Leta upp raderna:

IntroPlayed=1
[GstPersistence]

3. Kopiera in den här koden MELLAN raderna över:

SettingsManager.floatSet GSDefaultLatencyCompensation 0.0450000
SettingsManager.U32Set GSInterpolationTime 45

4. Spara
5. Öppna: /Dokument/BFBC2/Settings.ini
6. Kopiera in raderna du har i Gamesettings.ini längst ner på Settings.ini
7. Spara & så var du klar
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LÄS DET HÄR!

Siffran 45 på kommandot kan bli och borde bli ändrad till något som passar dig, allt du behöver göra är att ta ping siffran från SERVER BROWSER i BC2 och kopiera in den där 45 står. För mig är dom flesta servarna 31 så jag satte 30 istället för 45. Om du har 75 så ska du ändra till 74 t.ex. Varför jag sätter en siffra mindre är för att det gör det ännu bättre än att sätta exakta, men om man tar för lite bli det bara sämre. Lek runt med dina settings tills du får det som passar dig!

G15 här. My point being : Vad menar han med det där? kan anta att han vill ha mer knappar men förstår icke.

"Det är ju lika bra att skicka tillbaka min mus till Logitech och be dom skicka en joystick med blinkande lampor istället."

Phireman här!

vad fan snackar du om?
Grinda, PvP..?

haha, jävla nolla.. Själva grejen med unlocks är inte att man ska bli bättre, utan det är bara någonting så man kan "tävla" med sig själv och spela deras spel samtidigt, att göra vapen OP är bara dumt.

Sen att gå hem till "honom", dice.. Lycka till.

- Inge lean

- Inge prone

- Låst vy när man kör fordon i 3rd person (går bara att låsa vanlig vy.)

vad menar du..? Detta finns ju inte med tillexempel.

Gear..?

Jag har själv razor diamondback musen, använder scroll och mouse 1-mouse 2.

I have it!

kör som admin,, googla.. finns många som fixat detta problem.

De kanske fixat det men förut så var man tvungen att ha det,, och nej det går icke vilket gör att den var/är buggad.

Samt behöver du med tracer dart och sådant.

Läs lite om servrar på deras sida så förstår du

Btw, amsterdam är det du ska satsa på. Eller skaru ha bättre ping än 7?

Vi har två stycken från Multiplay.co.uk ,, köp inga servrar än. Allt buggar som as just nu med R9 systemet,, så betala inte när servrarna är skit just nu.

Bara för att promota pubhero lir : http://www.youtube.com/watch?v=D9ET147dVfs

Förnyad design på hemsidan, kolla in www.deadbeat.se/index.html !

Lirade klanmatch mot Team - Rush igår i ESL där jag lade ut lite c4 nära vår mcom station. Helt plötsligt säger någon att en har sprungit igenom och att de spawnar på honom, då smäller jag av sedan får jag 3 pers med c4, knivar 4 då de ressar varandra som galningar och sedan plockar en med GOL. Då får jag min 50'onde combat exellency pin vilket gör att jag får min insignia under match. Rätt kul.