Artiklar av Lövfejs

17

Vinn sjyssta datorchassin från NZXT!

Vi rensar testrummet och tävlar ut två stycken maffiga chassin från NZXT med massor av utrymme.

36

BenQ XL2720Z

BenQ nöjer sig med 144 hertz i kampen om kundernas gunst, men levererar å andra sidan en helhetsmässig grym gaming-skärm med smarta lösningar.

30

Sapphire Radeon R7 265

Nvidias magnifika budgetgrafikkort fick inte regera ostört särskilt länge. Amd kontrar med Radeon R7 265, och vi testar Sapphires variant som vinner i prestanda men förlorar i kringfunktioner.

2

Bildskärmsteknik

Får du kalla kårar längs ryggen när du läser de tekniska begreppen i våra skärmtester? Lugn, vi har samlat ihop all mumbojumbo och förklarar vad allting betyder. Vi gör ditt hårdvaruliv lite mjukare.

21

Eizo Foris FG2421

Toksnabba 240 hertz i bilduppdatering är en sanning med modifikation, men bortom PR-snacket döljer sig ändå en grym spelskärm med både fart och flärd.

50

Nvidia Geforce GTX 750 Ti

Nvidias nya grafikkortsgeneration introduceras i budgetsegmentet och visar verkligen var skåpet ska stå.

72

Spel-tv med 4K-upplösning

4K är nästa stora steg för din tv, och redan i dag får du fyra gånger fler pixlar än full HD kan erbjuda – för under 10 000 kronor. Men är tekniken redo? Vi testar en budget- och en prestandamodell i jakten på svar.

64

Bättre gaming med 144 Hz-skärm

Att spela på 144 Hz-skärm ger bättre flyt, men är flytet värt kostnaden? FZ testar tre toppskärmar i jakt på svaret.

48

4K-upplösning med Asus PQ321QE

4K är namnet på nästa generations upplösning, den som förvandlar full-hd till ful-hd. FZ testar en Asus-skärm som ger tydliga besked om vilken nytta gamers har av framtidens pixelocean redan i dag.

32

Rikomagic MK802 IIIS

En fullgod Android-dator som du ansluter till skärmen via HDMI låter inte helt fel, men för gamern räcker det inte långt. Som Smart TV-lösning är den däremot mer tilltalande.

148

Windows 8

På fredag släpps Windows 8, Microsofts mest omvälvande operativsystem på 17 år. Det har mycket pekplattetänk, lite spelnytt och en lång, lång resa innan det älskas av alla.

35

Asus Transformer Prime

En imponerande tablet-produkt som faller på brister utvecklaren inte rår för.

68

Samsung UE46D7005

Med bildkvalitet i toppklass och grym 3D-teknik imponerar Samsungs prisvärda tv. Men är den också en grym gaming-tv?

36

Philips Cinema 21:9

50 tum, dubbelt 3D-stöd och bredbild med biokänsla. Philips nya tv har grym teknik och flirtar oblygt med gamers. FZ testar det förmodade underverket.