Inlägg av dali

Inlägg som dali har skrivit i forumet

För den som vill ha lite tips eller bara kvällsläsning gjorde jag ett inlägg här på FZ för ett år sedan om hur jag tänker när jag kör Geoguessr. LÄNK

I helgen avgörs europeiska LoL-ligan LEC i Malmö.

23,588 poäng.

Sommarens LEC-final kommer spelas i Malmö 10-11 september. League of Legends e-sport lolesport.com

Skrivet av monsterbenke:

kommer köpa, men förmodligen inte för 30 euro

Factorio-utvecklarnas tidigare policy har varit att inte ändra priset på Factorio. Spelet har aldrig varit på rea eller liknande. Jag har inte hört något om att denna syn har ändrats.

Kommer inte hinna klart med mitt bidrag. Det var lärorikt på många sätt. Gifen visar det bristfälliga stadie som projektet är i nu när jag kastar in handduken. Spelet gick ut på att "odla" siffror för att mata sin groda.

Det blev en rafflande final med nytt tittarrekord för LoL med 4 miljoner tittare, exklusive vissa kinesiska plattformar.

EDG var underdogs i finalen men lyckades vända matchserien som avgjordes i femte matchen av fem möjliga. Det är andra gången i år som superlaget DWG förlorar en internationell turnering mot ett kinesiskt lag, i somras var det RNG i MSI-turneringen. Den mäkta imponerande koreanska succén som detta worlds har varit räckte där med inte hela vägen fram.

Om tittarsiffror: https://dotesports.com/league-of-legends/news/worlds-2021-hit...

Med detta är 2021 års säsong över, förutom jippo-eventet All stars. I Europa och Nordamerika har fokus redan flyttats över till transfermarknaden som öppnar 15 november men redan nu är ryktena heta nyheter. Balansen mellan storspelare och tillgängliga platser går inte ihop vilket skapar en stor spänning hur lagen här i väst kommer se ut. Fram tills i år har Europa dominerats av G2 och Fnatic. I år har det varit MAD Lions och Rougue som tagit sig in i toppkampen. Med rykten som för var dag verkar trovärdigare lär Team Vitality bli ett lag som också ger sig in i denna diskussion. Det största frågetecknet är var svensken Rekkles kommer ta vägen efter hans besvikna år i G2.

Skrivet av dTexN:

Lite märkligt att det inte är på framsidan 👀
Nu har jag ingen koll på statistik, men är inte worlds final typ största evenemanget inom esport, produktion och tittarmässigt?

Jo det är störst till antalet tittare(har inte sett siffror för i år). The International i Dota2 brukar ha jämförbara tittarsiffror och enstaka matcher kan vara större i andra esporter https://www.ginx.tv/en/esports/top-7-most-watched-esports-eve.... När det kommer till prispengar är det inte särskilt stora summor jämfört med andra esporter men jag anser inte det är en relevant måttstock. (Avstår från att spekulera i varför evenemanget inte nämnts på framsidan )

Idag kl. 13 spelas Worlds-finalen i League of Legends. EDG(från Kina) möter DWG(från Sydkorea).

Läs mer i denna FZ-tråd: #4195476

Idag kl. 13 spelas finalen. Det står mellan sydkoreanska DWG mot kinesiska EDG.

DWG är regerande mästare och kan vara det andra laget någonsin som vinner worlds två år i rad. Årets World's har varit en enorm framgång för koreanska ligan LCK. Alla fyra lagen gick vidare från gruppspelet och 3 av 4 lag i semin var koreanska. Ska EDG krossa DWG och Sydkoreas drömmar eller lyckas DWG nå legendstatus som ett av historiens bästa lag?

Matchen börjar kl. 13 och spelas om bäst av 5 matcher.

Har kommit igång med en liten idé:
Ditt jobb är att mata en groda med siffror och ditt mål är att tjäna så mycket som möjligt. Tyvärr får du bara betalt om siffran du ger grodan är "25" och du har endast tillgång till siffran "1".

Jag använder mig av spelmotorn Godot. Jag kommer troligtvis köra med nedladdade assets när det kommer till grafik och ljud genom hela processen. Kanske lite fusk men mina ambitioner är endast att få ihop något.

Idag har jag skapat ett föremål som spelaren kan knuffa runt. Vad det har med "siffror" och "grodan" att göra väntar jag med att berätta

#bildtext

"Heimlichmanövern kallas den rörelse med vars hjälp det är möjligt att få loss objekt som täppt till luftstrupen och därmed hindrar andning vid ett luftvägsstopp."

Jag anmäler mig men med reservation att det inte blir något av det 🙂

Halva gruppspelet är avklarat. Ettan och tvåan från varje grupp går vidare till slutspel. Just nu är det endast PSG Talon från Taiwan som inte representerar LPL (Kina) eller LCK (Korea) på dessa positioner. För nordamerikanska och europeiska lag har turneringen varit en besvikelse. Förhoppningsvis kan något lag rycka upp sig i andra halvan. På fredag spelar Grupp A sina resterande matcher, på lördag Grupp B, osv..

NYHET: På grund av privata skäl kommer Upset inte starta för Fnatic. Istället tar laget in Bean från B-laget Fnatic Rising. Det är ett väldigt stort avbräck för Fnatic men under omständigheterna är det bara att önska Bean lycka till och hoppas på det bästa för Upset. Källa: Fnatic Twitter

Uppdaterat tråden efter att kvalet ("Play-in") är färdigspelat. Inga stora överraskningar skedde. Den största var att japanska DetonatioN FocusMe tog gruppsegern. Svensken Bolulu i Galatasaray åkte tyvärr ut men han var lagets bästa spelare och stod för en hedervärd insats.

Imorgon drar gruppspelet igång med FPX mot DWG kl. 13.00. Det är två av favoriterna att vinna hela turneringen så det lär vara en höjdarmatch.

Skrivet av Shadee:

Snyggt!
LoL är inte riktigt min grej, men läste hela texten ändå. Bra sammanfattning!

Såg riktigt bra ut i text med den där förkortningen på nicken så kommer namnet upp när man håller muspekaren över. Visste inte att den funktionen fanns så det snor jag nog till min nästa CS-grej

Tack. Har aldrig använt den tidigare men funkade hyfsat. Man skriver (abbr title="FÖRKLARING")TEXT(/abbr) fast byt ut "(" mot "["

Vackert

Väldigt liten feedback är att ha färg i din profilbild på Twitch. Har insett att mina ögon faller på färgen i profilbilden för att se om någon är online (istället för den lilla röd pricken vid sidan).

Bild som jämför din och RizeFall/uber när ni är offline vs online:

Skrivet av WildThing:

Amen på det!

Undra om Red Dead Redemption kommer få en remake med. Just klarat ut tvåan och hungrar efter mer

Håller med. Aldrig spelat ettan och skulle ge mycket för att få uppleva det på PC.