Inlägg av TheMaggot

Inlägg som TheMaggot har skrivit i forumet

Skrivet av Hipshot:

Hade varit grymt om man kunde spela med en 360kontroll, typ den bästa kontrollen som gjorts (förutom dpadden så klart).

Den här borde fungera med en 360-kontroller Mayflash Magic-NS.

Skrivet av Latahunden:

Man är ju alltid skeptisk mot spel med gimick kontroller men vem vet, detta kanske blir ett grymt fighting spel?

Jag har för mig att man kan spela med "vanlig" kontroller också och av vad jag sett så verkar det skitkul!

Jag tycker det är mer värt att kanske vänta ett par månader så det finns fler spel som t.ex. Arms och Splatoon 2. Priset tycker jag inte är så farligt med tanke på att det är något man kan ta med sig också, men det är ju inte en fördel om man bara kommer ha den framför tv:n. Så det beror ju lite på vad du kommer ha för användning för den. Reser man runt mycket är det ju ett plus. I mina ögon är bättre att skaffa Switch istället för PS4 pro eller en annan konsol eftersom jag redan har en jättebra PC och kan få de flesta spelen där. Så för mig ger ju Switch mer för pengarna än de andra konsolerna.

Men du borde nog inte förhandsboka. Det är ju inte jättebråttom och det gör ju inte så mycket om de tar slut. Bättre att vänta än att köpa något du inte behöver ännu.

Skrivet av FuzioN:
Skrivet av Saurfange:

Det är konstigt att folk spelar spel som LOL när detta finns. Så mycket bättre. Men tydligen springer hellre folk runt med manga gubbar med spikes etc än spelar välskapta karaktärer som skiljer sig massor från varandra. Har testat LOL men känns så otroligt blekt å slött om man gämför dom båda.

Har och göra med att det minst skicklighetsbaserade.mobat är hots. Just därför. Jag själv håller mig till dota pga det inte finns några begränsningar i taktiker och högra individuella spel.

Jag förstår inte varför det är det minst skicklighetsbaserade mobat. Vissa folk säger så men aldrig varför. Det finns inga lucky crits eller något liknande men det finns många skicklighetsbaserade mechanics som t.ex. body blocking. Verkar som folk fått det intrycket att det inte är skillbaserat för att det är så annorlunda från andra mobas. Om något skulle jag säga att det är mer skicklighetsbaserat än LoL men inte Dota.

Skrivet av Puscifer:

Extrainslag: Tack vare en anonym insändare har hackaren fångats på film.

http://i.imgur.com/iVHfwLc.gif

Mega64 för de som inte vet!

Jag skulle säga att de är en av de bättre komedigrupperna på Youtube. Finns massvis med klipp eftersom de gjort videos sedan 2004!

Här är videon i fråga:

Skrivet av Remus:

Har man legendary vapnen på sig 24/7? När man raidar, pvpar i battlegrounds och ja, allting?

Man har på sig sitt artifact-vapen hela tiden, ja. Det finns även ett artifact-vapen för fiske!

Blev inte Double Helix som gjorde första säsongen på Killer Instinct köpta av Amazon? Om de har något att göra med ett av spelen så tror jag det kan bli bra

Skrivet av Antifeminist:
Skrivet av TheMaggot:

Vet inte vad jag tycker om detta. Tänk om jag skriver något "opassande" i guild chat eller i lfr som ett skämt för att man vet att det går att skämta runt med de flesta av spelarna man är med just då. Men att några av dem rapporterar mig ändå för att trolla eller för att de inte förstod att man skämtade runt. Ibland kanske man skriver elaka saker till sina kompisar men man vet ju att de inte tar illa upp, men andra kanske tar illa upp åt en.

I så fall gör du nog bäst i att hitta en vettigare guild.

Det skulle jag göra i så fall, men känns som att det alltid är ett par assholes i varje guild. Som exempel så var det en som skrev "damn sheepwankers :D" när han skulle iväg och kolla på när Wales skulle spela fotboll. Jag visste ju såklart att han skämtade, men skulle folk kunna rapportera sådant och få honom silenced?

Vet inte vad jag tycker om detta. Tänk om jag skriver något "opassande" i guild chat eller i lfr som ett skämt för att man vet att det går att skämta runt med de flesta av spelarna man är med just då. Men att några av dem rapporterar mig ändå för att trolla eller för att de inte förstod att man skämtade runt. Ibland kanske man skriver elaka saker till sina kompisar men man vet ju att de inte tar illa upp, men andra kanske tar illa upp åt en.

Spelade igenom The Longest Journey på svenska när jag var liten och tyckte det var väldigt bra gjort!

Dags för mig att skaffa nya skor!

Skrivet av dummle112:

Borde inte blizzard kunna bidra med egen personal som gör musiken ? kändes inte så WoWaktigt

Känns inte "WoWaktig" men låter mer som att den skulle komma från Warcraft 1 eller 2 fast i modern tappning, vilket jag tycker passar bättre.

Det är inte en officiell låt. Jag är ganska säker på att den enda musik som släppts som har med Pokémon sun och moon att göra är från trailern.

Edit: Fick reda på att låten är tagen från ett annat spel som heter Galactic Pinball. Bra låt i alla fall och passar verkligen till de äldre spelen!

Ser nice ut i den farten!

Skrivet av Dunder:
Skrivet av Luftman:
Skrivet av Dunder:

Alltid lika deprimerande att se ett företag, som en gång i tiden var så fantastiskt, långsamt gå mot döden...

Haha, har du sett hur bra 3DS säljer? Nintendo är inte döende.

Nej, antalet personer jag känner som använder en 3DS kan nog räknas på en hand...

Deprimerande, som sagt.

Och jag känner fler som har 3DS än PS4 eller Xbox One!

Skrivet av KoP:
Skrivet av Sapiens:
Skrivet av SpajX:
Skrivet av SWEBarb:

haha och den som säger pc gaming is dead kan ju kamma sig

Vad lever du i för värld där Metal Gear Solid är något som förknippas med PC-spelande?

MGS 1, 2, Rising och 5 finns ju på PC. Sen är ju 5:an mycket bättre på PC också.

Subjektiv åsikt ovanför.

Jag kommer inte på något som de andra konsolerna kan göra som inte PC kan. Är inte PC-versionen pretty much som konsol fast med mer val?

Metroid Prime
Half-Life
Doom
Duke Nukem 3D
Unreal Tournament 2004
Quake 2

Done! Hoppas det går bra!

Skrivet av Posuic:

Bara jag som får detta och inte ser någon nerladdningsknapp?
http://i.imgur.com/1BFlElq.png

Jag har samma problem.

Tror inte det nämnts men kan vara bra att veta. Har ni tänkt beställa delar och bygga datorn själva eller ska den vara färdigbyggd när ni får den? Det blir lite billigare om man bygger själv men det kanske är lite läskigt om man inte har erfarenhet av att sätta ihop en dator sedan innan.