Inlägg av Ducci

Inlägg som Ducci har skrivit i forumet

Väldigt dåliga bilder men tycker den ser ut att vara lika stor ser inte poängen, den e IKEA vit

Spekulationer

Det kan inte vara så att spelare köper PS5an för att den är bättre än Xboxen?
Xboxen går ju sönder hela tiden tror jag gick igenom 6-7 Xbox 360 under den konsolens era.
(Fantastiska spel minnen men inga goda konsol minnen från den tiden)

friendly fire har sin charm, men att sin egen drönare ska hovra precis i huvud höjd och skjuta en laser genom skallen i de mest kniviga situationerna skulle vi kunna skala ner lite.

Det gick inte så bra sist som Xbox eller MS försökte något nytt, Kinect togs inte emot med ett jätte hurra.
-Xbox misstag i mina ögon är den klenare maskinen samt att spel ska gå att spela från skiva på båda enheterna och att spelen inte är optimerade för de olika versionerna alla gånger fullt ut.
Därför har inte Xbox kunnat mäta eller hänga med PS sen PS4an, är min uppfattning.

undertecknat; Kär gammal xbox360 användare som känner sig sviken av Xbox

Tror jag har lite mer än 4000 timmar i h1z1, bästa BR spelet haft så mycket skoj med kompisar och lärt känna människor världen över via det spelet.

Vad är programmet, vad görs på en sån här resa?
-Hittar att FZ och Swe clockers förgyller resan med spel snack, men det kan inte vara allt?
Har ni turneringar man kan delta i? vilka spel?
Har varit nyfiken ett tag men spelas det eller är tema festa och mingla och prata om spel?

Ledsen att du känner dig så utpekad, har aldrig sagt att jag känner dig, bara att dina argument är de samma som de som gör just det fuskar och kör piratkopierar.
-Ha en fin dag!

Skrivet av Gandir:

Cheats? Knappt varför skulle man köra cheats?

Piratkopiering nej inte det heller, spelar knappt spel och har alltid köpt min spel, men jag köper inte spel längre. Men du kanske vet något om mig som jag inte vet?

Bara för att ja inte skyddar stora företag och inte är en fanboi till företag som förstör markanden gör inte att jag piratkopierar även om jag förstår folk som gör det.

Ända jag kan kopiera ibland är TV-Serier för att det inte går att köpa dem i Sverige så det har hänt, men å andra sidan betala jag för alla streaming tjänster som finns mer eller mindre. Samt att jag troligen köpt film och serier för runt miljonen vi detta laget. Men vill man inte sälja så har man ju inte så mycket val.

Men med tanke på din slutsats kanske du gör det och fuskar i spel oftast ligger det ju i anklagarens händer att göra det man säger att andra gör.

Du behöver inte förklara dig. 😉

Gandir du låter som någon som kör piratkopierat och cheats, de saker du gnäller över är bagateller på en spel dator om du är ärlig.

Skrivet av GustavA:

Gissar du nu eller har du faktiskt orkat läsa ett eula? Har du betalat för spelet så borde du ha rätt att spela det på det sätt som passar dig. Samma regler som gäller vid hårdvara. Har du betalat för den så får du bygga om och modda den hur du vill, tillverkaren förlorar sin rätt över den i samma stund du köper den. Problemet där blir väl om du ska sälja produkten eftersom du tar över ansvaret från tillverkaren att produkten är säker att använda.

Mjukvara och hårdvara går inte att likställa med varandra.

Skrivet av GustavA:

Testade i fredags men jag kom aldrig förbi första uppdraget. Alldeles för liten text för att spelas från tv-soffan och körkänslan är helt obefintlig vilket är märkligt med tanke på man kör ganska mycket. Spelet är dock väldigt tjusigt och jag gillar idén men nä, det här var tyvärr bortkastade pengar.

Jag vet inte hur liten din TV är och vad du läser spelet är så enkelt att det behövs inte läsas mycket bara känna igen symboler osv, första uppdraget är som en tutorial. Spelets charm tar vid först därefter, bil körkänsla blir mycket bättre och roligare så snart du lyckats uppgradera däck och motor.
Respekterar din åsikt smaken är delad men om du gillar spelet i grunden ge det en andra chans det är en hård karamel

Skrivet av Kasse:

På vilket sätt är det gratis om han betalat för det?

Om du inte betalar, kan du inte hävda ägarskap, att äga licens på ett format byter inte att du har rätt till samma licens på andra format.
Väldigt enkelt.

Skrivet av Neroz:

Enligt mig är det en av sakerna som gör det bra. Man kör samma maps om och om igen, tills man kan dem utantill och kan ta beslut baserat på vad motståndarna hittar på. Man attackerar från vinkel Y istället för vanliga X för att de har operator Z som fortfarande är vid liv.

Jo smaken e delad, och nu e jag gammal och spelat CS i 20år nästan därav blir den typen av spel snabbt tråkiga nu. Känns gammalt.

Skrivet av Molotov:

Om jag äger ett spel borde det vara fullt rimligt att enkelt göra privatkopior.
Nu är det inte det så jag laddar gladeligen ner spelen för att kunna köra på Steam deck tex.
Eftersom jag endå köpt spelet så ser jag inget fel moraliskt. Hade det varit enkelt att göra backupen själv hade jag gjort det ist.
Nintendo skjuter sig i foten.

Ja allt ska vara gratis, och helst i VR, varför ska vi konsumenter betala
-Vi äger inga spel utan en licens att få spela spelet i ett specifikt format.

Kara fick gå en månad tidigare med betald lön för att ha uttryckt sig klumpigt på sociala medier.
Limited Run Games gjorde bort sig lite på sin egen bekostnad, cancel kultur wokarna blev ändå inte nöjda.

Skrivet av Gogge:

Problemet är att Autodesk upphörde med supporten för motorn 2018, så som Pilestedt kommenterade så behöver de då själva lägga ner tid/energi på att fixa buggar och lägga till features för att hålla paritet med moderna motorer.

Samtidigt var det ett medvetet val, att fortsätta utveckla uppföljare i en spelmotor de har erfarenhet i, än att börja om i en ny.

-Mycket bra spel, men likt CS med små kartor blir det lite enformigt när det blir samma play nästan varje gång.

Skrivet av jeppe109:

Sony borde släppa drivrutiner för PSVR 2 till PC.
Borde inte vara särskilt svårt för Sony och det skulle göra PSVR 2 till ett så mycket mer användbart vr-headset.

De har gått ut med att det kommer PC kompatibilitets stöt under 2024, så för er som är intresserade så lär massa nya titlar dyka upp snart.
-Själv tycker jag VR är en plåga..