Inlägg av Socka

Inlägg som Socka har skrivit i forumet

1

get rekt

Vill inte låta skrytsam, och absolut inte spoila något, men det jag säger är ganska självklart. Att klara detta spelet på en timme, ignorera ALLT utom storyn, är inte svårt. Att utforska hela spelet är det svåra. Jag har klarat spelet också, och utforskat väldigt mycket redan, men jag ska gå tillbaka och utforska mer! Spännande!

Men ja, det krävs att spendera en del tid på att hitta alla genvägar för bästa möjliga tid. Det jag menade var att man kan klara detta spelet väldigt snabbt om man bara kör story, och struntar i allt annat.

Skrivet av Morathus:
Skrivet av Socka:

Ingen som vet om det går att köpa (Super Smash Bros. Bundle - Wii U) i sverige? Innehåller Spelet, gamecube controll + adapter.
Eller måste vi köpa dessa separat? Eller finns de i EU alls som man kan beställa hem? Vill ha orginal prylar, avskyr kopior

Den bundeln finns att köpa även i Sverige.

Tack. Men vet du var exakt? När jag googlar hittar jag bara sidor från USA, även när jag söker 'sverige'

Ingen som vet om det går att köpa (Super Smash Bros. Bundle - Wii U) i sverige? Innehåller Spelet, gamecube controll + adapter.
Eller måste vi köpa dessa separat? Eller finns de i EU alls som man kan beställa hem? Vill ha orginal prylar, avskyr kopior

0 timmar senaste månaden, fixade full BM gear och slutade, ärligt talat skit spel, värsta mmo spelet någonsin, pvp mechanics suger, insane serverdelay/lagg sjukt högt som aldrig någonsin i något mmo jag spelat. Går inte att spela melee på elite nivå med det serverdelay/lagget. Glömde nästan, spelhistorians SÄMSTA grafik-motor.

Säger bara: Aldrig mer MMO från Bioware. Besvikelse till 99%

Kan någon länka en bra dator specc för dagens spel eller till Gw2. Jag funderar på att uppgradera min.
Enligt programmet man kolla specc som man ladda ner för att skicka in till arenanet visade detta för mig. Jag är ingen expert på dator delar etc:

Operating System: Windows 7 Professional 64-bit (6.1. Build 7601) Service Pack: 1
Processor: Intel(R) Core(TM) i5 CPU 750 @ 2.67GHz (4 CPUs). ~2.7G Hz
Memory: 4096MB RAM
DX version: DX11
Graphic Card: ATI Radeon HD 5800 Series
Graphic Memory: 2801 MB
Display etc: 1680x1050 60hz
Free Discspace: 30GB

Jag har inte fått någon comfirmation mail iheller. Jag reggade mig inom 1 minut då det stod på FZ att man kunde regga sig.
Min kompis har fått mail som regga sig efter mig.. skummt.

Hehe, ja så är det alltid, har aldrig vunnit någonsin i någon tävling, inte ens på triss!

Gagoff. Nej. Du måste välja ett betalsätt från och med idag för att ens komma online, även om du har 30 days free. Vilket betyder att du måste registrera ditt kreditkort nu och välja hur du vill betala om du vill fortsätta dina 30 gratis dagar.

Det är ju väldigt "smart" av dem att ge oss 30 dagar gratis, men man kan inte logga online idag (den 22e dec) för att det nu KRÄVS att ha en "subscription" antingen månads betalning eller "game time code".
Just nu går det inte att registrera en betalnings metod för att deras hemsida är för mycket trafikerad.
Varför har man ens 30 dagar gratis om man inte ens får spela om man inte har betalt minst en månad som aktiveras efter dessa 30 dagar.
Det tycker jag är bedrägeri faktiskt. De tvingar en att betala en extra månad för att kunna fortsätta sina 30 gratis dagar. Rent ut sagt idiotiskt.
Nu kämpar varenda starwars spelare att komma in på hemsidan för att registrera betalning, för att kunna spela över huvudtaget. Själv har jag försökt i 2 timmar nu att komma in på hemsidan. Det går inte...
Varför kan dem inte låta oss spela våra 30 gratis dagar och EFTER DET registrera subscription. Istället stressar dem oss att "Betala NU eller så får ni inte spela!"... Fly förbannad!

Ni glömde lägga till servern Basiliska Dorid till "mest trånga" servrar...
Har guild och vänner där, lite "svårt" att byta server när det är så många inblandade som vill spela tillsammans och redan har höglvlade karaktärer.. Klockan 12 brukar det vara 2 timmar kö.
Det står 1 timme, men jag tog tiden själv. Att det står 1 timme betyder inte att det är en timme. Det är bara en sorts "chansning".

Skit spel Indeed. Spelat igenom hela. VÄLDIGT Besviken på PVP. Stora anledningen jag spelar mmo är PVP. Extremt obalancerat, och Trion kommer ALDRIG kunna balancera PVP i Rift, punkt slut!
GL HF ni som kommer fortsätta, ni kommer ångra er sen

1