I veckan får pc-versionen av #Battlefield 3 se en ny uppdatering. På agendan står förbättringar av spelets stabilitet och användargränssnittet, samt att problemet med negativ musacceleration åtgärdas. Exakta detaljer har ännu inte släppts, vi ber att få återkomma med dem och med releasedatumet.

Patchen är också på gång till konsolversionerna av spelet, men eftersom de måste certifieras av #Microsoft och #Sony dröjer de lite längre. Hur länge vet vi inte i nuläget, men Dice bedömer att de släpps kort efter pc-patchen.

Fler förändringar av Battlefield 3 väntar framöver. Bland annat kommer det infraröda kikarsiktet balanseras (läs: göras mindre effektivt), detta efter att det fått stora mängder kritik av spelarna. Det lovar spelets producent Karl Magnus Troedsson i en Gamespy-intervju.

– Utifrån spelarnas feedback har vi gjor några förändringar av IRNW-siktet som ger det bättre balans jämfört med spelets övriga tillbehör.

Slutligen kan vi bjussa på en ny gameplay-film från Back to Karkand, banpaketet som släpps i december och som bland annat innehåller #Battlefield 2-banan Strike at Karkand.

[video=10246]