Det har varit tyst från officiellt håll angående #Project Titan. Frågan är hur smart drag det var av #Blizzard att nämna något flera år innan ett fullgott avtäckande. Istället har vi fått ta del av rykten och idag nåddes vi av ett gäng nya. Som vanligt, ta rykten med en näve salt.

Sidan Titan Focus, säger sig ha kommit i kontakt med en trovärdig källa. Det som kommit fram är bland annat att spelet ska kretsa kring vår historia och utforska myter från Grekland, Rom och Vikingarna. Man undrar om de inte förväxlat Titan med #The Secret World. Spelet ska ha något slags fokus på tidsresande.

Det kommer vara klassisk "#blizzard-entertainment|Blizzard-stil" och ses från tredjeperson. Spelet har en helt ny motor och fokus ligger på PC, men inte helt omöjligt att det även kommer till konsoler.

#Project Titan utvecklas med Esport i åtanke och utvecklingsteamet ska ledas av Jay Wilson och bestå av 150 personer just nu.

Enligt Titan Focus kommer en smygtitt på spelet visas upp under årets Blizzcon. #Project Titan är inte slutgiltiga namnet på spelet.

Spelet ska gå in i "Family & Friends"-test under första kvartalet av 2014. Detta är i grund och botten en stängd alfatest av spelet, vilket gör att vi kan se oss i stjärnorna efter att få testa spelet själva snart.

Vi vet att det är över 100 personer som jobbar med spelet och att det varit under utveckling ett bra tag. Vanligtvis tar det runt 5 år att utveckla ett mmo, men det är ju #Blizzard vi pratar om.

Den stora frågan är dock, om tidsresandet stämmer, kommer vi få se dinosaurier?