PSVR2 är imponerande, men med ett år på nacken (missa inte vår matiga artikel) är spelutbudet inte så bra som många VR-älskare nog hade hoppats på, sett till mer påkostade titlar från Sony själva. I samband med ettårsdagen utannonserade dock Sony flertalet nya spel, och de jobbar dessutom på att göra headsetet kompatibelt med pc.

Några aktuella försäljningssiffror för PSVR2 har vi inte (vi vet bara att det såldes i nästan 600 000 exemplar under sina första sex veckor), men enligt insatta källor som Bloomberg har pratat med ska Sony ha producerat en bra bit över två miljoner enheter.

Det rör sig dock inte om två miljoner sålda enheter, för samma källor hävdar att Sony nu har pausat tillverkningen för att kunna få ner antalet enheter som ligger på diverse lager. Kan PSVR2 återhämta sig från det något halvtrista lanseringsåret? Mycket möjligt, inte minst om pc-spelare får upp ögonen för det mycket kapabla headsetet.

Detta är som sagt obekräftade uppgifter, och Bloombergs rapportering av Playstations enhetsproduktion har dementerats av Sony flera gånger tidigare.