Det kanske inte har varit den allra bästa marknadsföringsveckan för #Call of Duty: Modern Warfare 2, såvida #Activision inte lever efter begreppet "all reklam är bra reklam". Saknade dedikerade servrar till pc, ett tredjepersonsläge och nu till det senaste skvallret - kommer du att döda civila i spelet?

Ett filmklipp från Frankrike tyder på det då det visar en grupp terrorister som rör sig genom en flygplats och skjuter ner allt som rör sig, det vill säga oskyldiga som försöker fly. Än är det oklart vad som föranleder slakten. Obekräftade uppgifter säger att det är ett inledande uppdrag som ska visa vilket monster spelets antagonist Makarov är men det är svårt att tro att detta inte kommer att ge bränsle åt de som beskyller spel för våldsamma handlingar, motiverat eller ej. Klippet finns att se på bland annat LiveLeak för den som inte är rädd för spoilers eller vill bilda sig en egen uppfattning om vad som sker.

<form method="post" action="http://www.fz.se/poll.fz">
<input type="hidden" name="data" value="YToyOntpOjA7czo0MDoiOTkzMzQzOTE5OTE0NzdjMTBiOTBiYWNmYWExOTNmOTlmYjZmNWFhOCI7aToxO2E6Mzp7aTowO2k6MzQ0O2k6MTtpOjQ3MjtpOjI7aToxMDIxNTt9fQ=="></input>

<input type="radio" name="q472" value="3404" checked="checked" class="form_input_radio"></input>

Ja, det är ju bara ett spel

<input type="radio" name="q472" value="3405" class="form_input_radio"></input>

Nej, Modern Warfare 2 går över gränsen

<input type="radio" name="q472" value="3406" class="form_input_radio"></input>

Jag vill spela det själv innan jag bestämmer mig

</form>