Horde eller Alliance, vad tycker du?

Inaktiv
Horde eller Alliance, vad tycker du?

http://smultronsspel.se/?p=802
När jag började spela wow i maj förra året så var det för att jag hade spelat igenom Guild Wars och ville liksom ha testat det alla pratade om. Jag hade en kompis som spelade och det blev då naturligt att hamna på samma server, en RP server. Själv är jag inte så RP men jag tycker att vi har en trevlig stämning på Argent Dawn och jag vet ju inget annat så? har haft super kul hela vägen fram till level 80, tyvärr hann jag inte med så mycket på level 70 i the Burning Crusade för då hade Wrath of the Lich King släppts och jag var redan i Northrend. Jag älskar min karaktär dyrt och heligt, som sig bör.

Men... så fort man pratar med folk, kompisar, bekanta i min ålder och WoW kommer på tal, åh vad kul! Vilken server e du på? Vilken class? Vilken race? Va! Draenei? ÄR DU ALLIANCE?? Det vet ju tydligen alla att ingen över 15 år vill spela Alliance, de spelar Horde. Det är bara finniga, störiga, spammande 13 åringar som spelar Alliance och alla välorganiserade Guilds finns på Hordesidan och det är töntigt att spela hjälte, det är mycket coolare att spela FUL!???

Jag har försökt att levla en Horde karaktär på den ena servern efter den andra men det går liksom inte... ja jag e en Alliance Bitch OK!

#blogg


signatur

Kolla gärna in min blogg här! http://smultronsmultron.wordpress.com/

Medlem
Horde eller Alliance, vad tycker du?

Själv kör jag också Alliance trots att jag är över 15. Horde har väl varit lockande ibland, men Alliance har det blivit ändå. Trivs bra med det. Organiserade guilds finns det allt på båda sidor. Min guild var ganska hardcore fram till i somras, sen föll den bara sönder. Men var en stolt Ally.

Inaktiv

Tack, ja jag har gillat läget nu.


signatur

Kolla gärna in min blogg här! http://smultronsmultron.wordpress.com/

1
Skriv svar