Medlem
Coop#1

Så välkommen till #Första delen av COOP. För några veckor sedan tog jag min vapendragare och köpte alla #Men of War spelen på supersteamRea för kanske 80 kr.

Vi blev inte besvikna. Underbart oförlåtande strategi coop upp till 4 personer.
Spelet sträcker sig över intensiva strider i Europa och Nordafrika. Det är 19 massiva singelplayer-uppdrag som alla är COOP. Det brutala vi märkte var att det går inte att spara under uppdraget... Ironman mode gör det så roligt. Och ett snitt på ett mission på Normal svårighet är 60minuter.. Och det har hänt att vi misslyckats 1:30 in i uppdraget och får börja om %&$#?@!.
Vi började på hard men insåg att yeah... Det var ännu mer oförlåtande.
Strider kan vara allt från försvar uppdrag med att hålla frontlinjen så allierade kan passera med trupper. Eller ta över en stad med stora strider, flera hundra som krigar mot varandra med flyg och pansarvagnar. Eller som lite grupp smyga förbi fiendelinjer och skjuta folk med sniper från kullar. Men gör du minsta misstag är du död!
War is unforgiving.

En annan rolig fuktion är den direktstyrning Funktionen som finns, det ger spelare möjlighet att beordra en enskild enhet på fältet när som helst. Spelare har fullständig kontroll över enhetens rörelser och du sikta, uppgradera och reparera utrustning och fordon samt loota döda kroppar.

Skulle säga det är en härlig kombination av Company of heroes och Commandos.
Nu kommer vi gå vidare till Vietnamn i Serien. Spelet tog runt 35h att klara.

#blogg

1
Skriv svar