Stora Borderlands 3-tråden (Vapen, Gameplay, Diskussion)

Releasehästryttare

Om man hunnit tröttna på Borderlands 3 så finns Steamsidan för borderlands 2 Vr nu:

https://store.steampowered.com/app/991260/Borderlands_2_VR/

Releasehästryttare

Såg precis denna:

Det är "lite" buggigt ändå

Medlem

Nu har jag spelat trean tillräckligt länge för att bilda mig någon form av uppfattning om vilka vapen mm som jag gillar.

Rent allmänt, eftersom jag spelar som Moze, så är Torgue vapen att föredra för min del.
Annars gillar jag även Dahl och Vladof.
Jacobs är bättre än i tvåan, men jag gillar egentligen bara deras sniper rifles.
Tediore är OK, så länge man kommer ihåg att bara ladda om i strid.

Har inte riktigt fattat tycke för Atlas, och den enda anledningen till att någonsin använda ett COV-vapen är om det råkar vara en launcher.


signatur

Jag tröttnade på min gamla signatur, men kom inte på något vitsigt att skriva som inte kändes fånigt, så det blev den här harangen i stället.

Medlem

spelet har bra musik måste jag säga

Medlem

Fasen vad jag blir frustrerad på spelet och dess lansering på Epic. Spelet i sig är helt underbart, speciellt för den som lagt måååånga timmar i föregångarna, men vissa buggar och missar är bedrövliga.

1) Först ett par Epic-relaterade grejer. Varannan gång jag startar spelet får jag upp en ruta med save-konflikt mellan lokal save och den i Epics moln.

2a) Epic har inga achievements än. (Ibland kan de vara riktigt roliga om man ser tillbaka på BL2 t ex. "Godliath" för de invigda)
2b) Epic saknar overlay så om man spelar solo med andra vänner online finns det inget sätt att chatta med varandra annat än att skicka ett vapen eller skin via det, högst begränsade, ingame mail-systemet. Akta er förresten för att klicka på "Decline", då försvinner föremålet! Det går inte tillbaka till avsändaren.
2c) Epics avsaknad av forum gör att spelande community fragmenteras. Vissa försöker inte ens hitta någonstans att diskutera/lämna feedback, andra hamnar på reddit eller Steams diskussionforum för de tidigare spelen i serien.

3) Hur kan man glömma att disabla 100% spawn rate på den loot midget som var med i trailern? Vet inte hur många Mayhem-legendaries som farmades ut från den innan det till slut rättades till...

4) Nu visar det sig dessutom att om man går offline i en Mayhem-spelning skalas xp gain upp ofantligt (900% på Mayhem 3). En polare är därför redan lvl50 med nästan maxad Guardian rank.

Balansen i progression är hela grejen med ett spel av den här typen. Sorgligt att se hur det än en gång visar sig så uppenbart att man _ALDRIG_ ska hänga på låset när det kommer till spel. Svårt bara att övertala tre andra att vänta när de redan bestämt sig för att köra spelet fortast möjligt.


signatur

Cptn BaseballBatBoy!

Releasehästryttare

Angry joes recension är värt en genomtittning.

Releasehästryttare
Medlem

Skall precis åka till Eden-6, och när jag har kommit så långt i spelet, så måste jag hålla med de som har sagt att storyn är Borderlands 3 i särklass svagaste sida.

Storyn i Borderlands 2 var betydligt bättre. Och Handsome Jack var en mycket intressantare Bad Guy än The Calypso Twins.

Jack var rent ut sagt ondskefull, Calypso twins är bara simpla psykopater.


signatur

Jag tröttnade på min gamla signatur, men kom inte på något vitsigt att skriva som inte kändes fånigt, så det blev den här harangen i stället.

Releasehästryttare

Nån som vill bli odödlig?

Medlem

Ännu en cover på menymusiken, bitvis riktigt bra faktiskt.


signatur

Cptn BaseballBatBoy!

12
Skriv svar