Sonic & Knuckles

Medlem
Sonic & Knuckles

Vi fortsätter resan med sonic i nästa spel som egentligen skulle vara Sonic 3. Det även kallas i vissa länder för Sonic 3 & Knuckles.

Det fjärde spelet så får man spela Sonic eller Knuckles men tails då? jo tails har försvunnit i detta spel. Så nu får man en liten annorlunda spelstil om man väljer att spela som Knuckles, han kan klättra på väggar, slå sönder vissa objekt och kan även sväva runt i luften. Det skiljer sig inte så mycket åt på banorna och sådant men vissa bossar är annorlunda beronde på vilken karaktär man väjer att spela.

Musiken är lite sämre i detta spel än i Sonic 3 vad jag tycker det känns lite ofärdigt på någotvis. Men musiken är inte dålig. nej det är fortfarande bra. Men håller inte måttet lika mycket som 2:an o 3:an håller. Grafiken har blivit lite upphotat mera saker som händer i bakgrunden och massa fina saker och titta på medans man spelar spelet. Förnurliga bossar dock så får man lite mega man känsla vid slutet då man får möta olika bossar ifrån gamla Sonic spelen.

Det som också gjorde Sonic & Knuckle till något extra var att det hade en sak på själva cartridgen något som kallades för "Lock-on Technology", en extra port för att sätta ner Sonic 2 eller 3 ovanpå för att få ut lite extra saker. T.ex banor som inte kom med i spelen, kunde man nu spela och testa på lite nygamla sådana. Det är det enda spelet någonsin som har just en sådan här grej.

#blogg

Medlem
Sonic & Knuckles

Man kunde väl även sätta på Sonic 1 eller valfritt annat spel på Sonic & Knuckles och få spela endast "Stora-ring-bonusbanor"

Medlem

zomg, okej det visste jag inte om.. får testa det snart då
Tackar tackar.

1
Skriv svar