Inlägg av pazu

Inlägg som pazu har skrivit i forumet

Jag provade det när det begav sig. Jag gillar inte Open world, Cowboy-temat/världen, hur de pratade då och alla sidosysslor som man höll på med. Är det värt att kämpa sig igenom skiten för att sedan se världens bästa handling eller?

Så klart. Vad trodde de med alla tusentals bra spel där ute?

Jag har inte nerver att spela spel mot andra numera. Människor är aldeless för duktiga för att det ska vara kul för mig. Och sedan har vi fuskare på det.

Bra handling. Kort kampanj. Atmosfäriskt med bra mellansekvenser. Låter som något för mig!

Jag förstår inte problemet. Om de inte vill betala människor för att jobba med spel så behöver inte de det. De behöver inte ha någon ursäkt för min del.

Skrivet av kennyg123:

uhm, och du tror att dom här eldsjälarna på något vis inte påverkas av att studion dom jobbar på blir upköpt och sen nedstängt? eller jobbar eldsjälar exklusivt på studior som inte blir nedstängda?^^

Eldsjälar äger sina studios.

Skit i nya spel. Kör någon av de tusentals gamla spel som finns. Seiken Densetsu 3 English på SNES till exempel.

Skrivet av kennyg123:

och du tror de är eldsjälarna med unika ideer som blir kvar?? och inte dom här copy-paste spelen med microtransactions som drar in pengar?

Blir kvar? Eldsjälar är de som inte går någonstans. De är i spelet (pun intended) för att det är kul och inte för pengarna.

Så otroligt bra! Älskar att spelstudion stänger ner en efter en. Det finns tillräckligt med bra spel för en hel livstid och de enda nya spelen som är välkommna är från eldsjälar som har en unik idé. Alla andra gör bäst i att jobba med något mer givande för mänskligheten som att bygga ut elnätet. Love this!!!

Gillar inte fienderna så slutade titta på serien.

Bra. Ju fler spelstudios som stängs desto bättre. Det finns tillräckligt med bra spel redan.

Jättebra! Stäng ner majoriteten av spelsutios. Det finns jättemycket bra spel ute redan. Köp endast spel som är otroligt nytänkande och bra. Lägg inte en krona på tråkiga kopior på redan existerande spel.

De borde passa på och döpa den till Switch 2 och sedan fortsätta så framöver.

Bra. Det finns tillräckligt med bra spel där ute. Bättre om folk jobbar med annat.

Dags för de att göra ett sött FF-spel. Om de lyckas balanserade det mot en seriös tema (Tänk FFVII eller FFIX) så kan de verkligen få till det.

Skrivet av Tröjan:

Fattar inte och kommer aldrig att fatt äta det där argumentet med att inte spela varje del för sig utan vänta på att alla tre delar är släppta. Gjorde ni likadant med Sagan om ringen-filmerna? Star Wars? Både Remake och Rebirth är stora, egna spel i sin egen rätt.

En film kan man se om snabbt om man behöver påminna sig innan man ser uppföljaren. Inte lika lätt med stora spel som FF.

Jag har så många bra spel att jag aldrig mer i mitt liv kommer behöva betala mer än 300 SEK i dagens pengavärde för ett spel. Detta har jag alla duktiga spelutvecklare att tacka för.

Jag väntar på att köpa hela "triologin" för 400 SEK. Fram tills dess kan S-E våndas bäst de vill.

Jag såg fram emot att spela FFVII Remake men kommer alltså få vänta 3 år till innan det är färdigt. Synd.

Jag äger mer spel än jag hinner spela så för mig är alla dessa prenumerationstjänster för spel helt meningslösa.