Inlägg av Javas

Inlägg som Javas har skrivit i forumet

@Carl Johansson-Sundelius:

Det tror jag du har rätt i. Eller om dom åtminstånde hade vågat experimentera med BF1 och gjort det mer autentiskt för sitt tema. Skyttegravskrig, majoriteten av vapnena är bolt action rifles, mycket artilleri och senapsgas, lite som Verdun men inte lika hardcore.

Då tror jag BFV hade känts mer välkommet, mer tillbaka till vanliga Battlefield efter BF1 experimentet liksom^^

En 3a känns som ett passande betyg. War Stories var inte särskilt engagerande i BF1 och det känns inte som det utvecklats alls av det man sett från BFV men multiplayern känns som den är på samma nivå som BF1 (vilket jag personligen inte gillade så mycket men förstår att många andra gjorde).
8 Kartor till multiplayer vid släpp känns inte heller så jättefläskigt, man tröttnar snabbare än man tror på mp spel med magert utbud, så man får hoppas åt de som spelar att Dice lyckas pumpa ut de nya kartorna i en bra takt.

Jag gillade inte Betan alls, så jag står mest sannolikt över det här spelet, men lite småsugen har man väl blivit när man sett lite youtuberecensioner, framförallt från Gggmanlives, han är duktig på att klippa ihop sina videor så att spelen ser roliga att spela, så det är ju tur att Origin Access finns och man kan spela 10 timmar ifall man skulle ändra sig och vill ge spelet en andra chans.

Får hålla tummarna att nästa BF är Bad Company 3 med samma spelmekanik och tempo som 2an, eller ännu hellre...ett långsammare och taktiskt spel i stil med BF2, 2142 osv...men det tror jag aldrig kommer hända xD

Skrivet av Zidious G:

Är inte Post Scriptum rena bedrägeriet? Enligt internet...

Va? Vad har hänt???

Skrivet av Tomas Helenius:

Verkar komma från denna The Verge-artikel, där Söderlund kommenterar "många" av de som kritiserade första BFV-trailern. Han sa:

”These are people who are uneducated — they don’t understand that this is a plausible scenario, and listen: this is a game."

Ett i mitt tycke extremt klumpigt uttalande - han borde veta att det skulle ta hus i helvete. MEN - han kallar inte gamers för idioter. OCH - att han gör extremt klumpiga uttalanden ger oss inte rätt att förvanska vad han faktiskt sa.

Det var väldigt klumpigt av honom och enligt min åsikt en av hans största tabbar i hans karriär. Shitshowen var redan igång och han kastade ännu mer bensin i brasan. Hade EA inte använt orden "authentic WW2 shooter" och säga "plausible scenario" och bara varit tysta så hade nog kritiken mot BF5 tonats ner av sig själv.
Cod: WW2 fick negativa reaktioner i början för kvinnor/svarta kvinnor som SS trupper i multiplayern men läget stabiliserades med tiden vilket jag tror beror på att Activision och Treyarch lät det vara och vi spelare slutade störa oss på det till sist då det inte påverkade gameplay.

Själv skippar jag BF5 för jag tycker serien har blivit för arkadig men skulle återvända ifall framtida titlar återvänder till den långsammare, mer taktiska stilen från de gamla titlarna

Skrivet av Bennii:

Battlefield 5 med 112 miljoner förbokningar

Aahaaahaah, what a schtory, Mark!

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Den stora kritiken kring just detta har väl med den historiska kontexten att göra. Och det där där jag tycker att till exempel SVT gör fel, att man ser kritiken mot detta som ett direkt "kvinnohat" vilket bara blir polariserande.

Sen bör man peka ut Söderlund för att ha hällt mer bensin i brasan med sina dumma uttalanden. Cod WW2 fick kritik men Activision och Treyarch höll sig lugna och stormen avtog rätt fort.

Kan man köpa ActiBlizz akter som privatperson eller är dom slutna för företag? Jag och farsan tänkte i så fall ta en titt ikväll och se ifall vi ska potta in en slant.

Har för mig att det var Apple eller AMD jag tänkte investera i för flera år sedan men fick reda på att endast företag kunde köpa aktier eller nåt liknande

Skrivet av Joakim Bennet:

Morallagar finns ju i större eller mindre utsträckning i alla länder. Men Kina kanske är åt det mer... extrema hållet.

Det här menade jag med min kommentar, Jocke gets it

Skrivet av Joakim Bennet:

Bra att ni inte kör samma för alla-spåret. Synd samtidigt att kinesiska folket ska behöva få allt silat genom ett statligt filter.

Sånt är livet under kommunism :/

Alla måste se klippet från Q&A där en okänd hjälte ställer frågan rakt ut: is this an out of season april fools joke?

Skrivet av B-itta:

Peppad här med! Måste försöka få tag i ett RTX kort till dess, Ray Tracing funktionen får mig att dregla...

Glöm inte bort att Black Friday kommer nästa månad, ifall du kan vänta lite längre

Vill minnas att det här inte var något höjdarspel i single player, mp testade jag aldrig. FZ får gärna recensera när det släpps så man får se om det blivit bättre eller inte, finns det en skribent som spelade gamla versionen så sätt gärna honom på jobbet och jämför gamla versionen vs nya och se ifall det är bättre eller inte

Vad är det som gör Knack så dåligt? Det äe ju nästan en meme. Har aldrig spelat dom eller sett gameplay

Reporting for duty! 4 timmar kvar

Måste köpa blizzcon biljett för att få tillgång till butiken...what the?
Jäklar vilket liv det hade blivit om t ex EA och Ubi Soft gjort samma sak xD

Hade blivit ett köp ifall det enbart gick att köpa Blackout för en mindre summa

Hade inte Netflix bestämt sig för att ge rollen som Ciri till en icke vit skådespelerska? Missförstå mig inte nu, försöker inte dra igång tjaffs i tråden, utan är nyfiken på ifall någon hört ifall Netflix gått ut med varför dom ändrade sig efter dom verkade vara så bestämda.

Skrivet av Walter S.A. Iego:

Jag tycker spelupplägget är briljant, men tycker nog att Epic och Fortnite gör det hela mycket bättre.

Myeeees. Pubg va bra i early access men efter det släpptes som färdigt spel så har folk varit riktigt missnöjda :/

Skön kvinna som drar ett Blade Runner citat i sitt uttalande, I like her

Skrivet av Ankh:

..fast de hundringarna de betalat är ju småpotatis jämfört med många andra liknande händelser som händer dagligen

Jooo men irriterande är det nog ändå för kunderna xD