Inlägg av FuzioN

Inlägg som FuzioN har skrivit i forumet

helt förståligt UE är en mastodont när det gäller det gäller spelutveckling.

baldurs gate kmr ju utan tvingan vara ett goty, dock lär detta nog ligga och få ett eller annat pris, men man får väl se inte förän folk klarat spelet och spelat ut det som man kan ge betyg och vad man fått see vanligtvis ifrån recensenter så har dom inte ens spelat 30% av spelet förän betyg ges ut för dom ska vara snabbt ut ist för göra en rätt bedöming.

Så man får ju avakta minst en vecka innan man vet hurvida bra spelet är jag är dock rätt det kommer kännas för likt fallout/elder scrolls i rymden med inte något speciellt eller tillräckligt nytt för stödja spelet men vi får väl se

han menar ju bara att han ej tycker om tur baserade spel och det gör att han ej köper det, han har väl förfan rätt till att förmedla vad han tycker och önskar att det vart ett nytt "skyrim" eller liknande?

Är väl inget fel med det?

Vi alla har våra nischer med vad för sorts spel vi tycker om.

det jag älskar med moddar är att dom oftast fixar saker som är dåliga exemelvis ett dåligt armor och vapen system, eller fiender etc.
Oftast gör rehauls detta 10 gånger bättre.

Sen massor utav QOL förändringar m.m

förhoppningsvis! så är där inte ett piss tråkigt vapensystem i starfield, exempelvis att vapen kan ha unika stats inte att varje "ak47a" exmepelvis har exakt likadana stats, utan det finns något mer du kan göra med dom etc.

När det görs rätt, tex rust osv, problemet är nu görs det bara för att, och oftast görs det av stora AAA företag med spel som inte ens är ambitösa och noll innehåll.

Nä för 8 år sedan vart det bra idag är 90% bara cashgrabs tyvärr.

Görs det rätt tycker jag det är fantastiskt tyvärr är det inte ofta så.

en jämn och utdragen dota 2 fight slår ju fan allt, kan vara i ca 5 min så jävla satisfying.

ca 18 000 timmar i cs kan vara värt har ju tävlat i cs med och jag räknar såklart med ifrån beta 2.5 till csgo givetvis är det rätt svår att ge en relativt precis tid hur mycket man spelat men runt det angivna nummert skulle nog stämma seen har man ju wow och dota med och ja det blir ju rätt skrämmande om man lägger ihopa allt
Skrämmande när man tänker på det

gör bara en ordentlig robust dlc ist för något magert.

hoppas tomorrow war får någon nominering helt enanstånde film som jag rekommenderar starkt.

problemet med refund ppå steam är att steam tar en del utav vinsten och det hade varit ett extremt arbete med steam som jag tyvärr tvivlar steam går med på.

Då det är en enorm förlust för steam inte bara cashbacken utan även försäljningen såklart.

bullshit alla tar inspiration ifrån varandra lägg av detta är rent skört skitsnack.

finns ingen stor studio som inte tittar på varandra speciellt i samma genre.

hoppas dom blir stämda för falsk marknadföring efter detta, för dom kommer ju garanterat fejka denna skiten finns gott om bevis eller han menar att alla bevis på internet är lögner?

Sen kan jag av egen erfarenhet som köpt massa denuvo spel märkt att dom går ris dåligt sämre.

Skrivet av Laddemannen:

Nu kan jag inte allt om AI, men är det inte så att AI tränas med existerande material, ergo så är allt AI-genererat material ”stulet” från andra skapare?

Detta gör även spelutvecklare m.m med att ta ideer ifrån andra.

Det är en stor problematisk fråga, då den plockar inte rakt av om inte den sägs åt att göra det såklart men den plockar material cross meshar osv.

enligt lag räknas detta inte som stulet material, därav ska inte detta göras det heller såfall kan vi börja stämma 95% utav alla företag.

final fantasy ligger väl bäst till 2a battlebit.

Förstår inte hur någon kan vara på sonys sida alls. för det är microsoft och xbox som sett till att vi får spel ifrån konsoler till pc, sony hoppade på tåget mycket senare och det vart när dom såg alla pengar xbox fick in av portningarna.

Hade inte xbox funnits hade det varit väldigt drygt.

Sen tycker jag bra sony finns och det finns konkurens, men att dom är något företag att eftersträva som "gamer" är ju inte sunt då dom eftersträvar monopol på mycket till kostnaden utav konsumenten medans microsoft försöker tänka på konsumenten med.

Och dom poängen väger 10 gånger mer för mig än vad sony gjort.

Battlebit server

Är där ett intresse av att vi startar upp en battlebit community server?

Täbkte kika här såfall kan jag starta upp en när möjligheten kommer?

3 spel jag kmr testa iaf

Skrivet av Qwop:

Det som är problemet med online FPS, speciellt i sådana här mindre spel där de inte har lika stora resurser till att upptäcka fuskare och banna dem. :/

Problemet 'r som jag sagt innan, fixa bankid eller liknande f;r internet profiler s[ du ej kan fejka dig.

fuskar du p[ detta blir du banlyst på allt, givetvis måste det vara gott om bevis som stryker det och rättgångar så vi är långt ifrån där.

Detta kommer ske förr eller senare, har du en profil som i verkligheten som är du och du ej kan fejka 10000 profiler.

så blir konsekvenserna bra, problemet där är så många sättt att fuska på ta sig runt och bestraffningen är typ en höftspark.

ENdast dom som säljer fusket åker dit.
borde vara båda,

jag lever inte den dagen detta finns men det kommer komma.

tänker ju bara säga såhär spelet svärmas utav fuskare tyvärr, funderat på refunda. riktigt kul annars

det jag mest oroa mig för starfield är hur mycket random gen det är, och hur mycket som är handbyggt i all POI,grottor osv.