Inlägg av xplejjn

Inlägg som xplejjn har skrivit i forumet

Right. Jim Carrey, 48 år - Martin Stenmarck, 38 år - Thorsten Flinck, 49 år. Du ser nog bara väldigt gammal ut, gråskägg.

Okej, så du är lik alla killar med snaggat hår och skäggstubb?

Om du inte livebloggar från bröllopet blir jag lite besviken Nä, lycka till!

Jag var tvungen att läsa en guide till hur man läste build orders. Det var ett tag sen, minst sagt.

Calle jobbar hårt

[ia=21909; large]

Skjutjärnsjournalisten Calle intervjuar folk i Starcraft 2-kön utanför Webhallen på Sveavägen.

#blogg

Skrivet av Fenix:

inget stöd för handkontroll?

Jo, det finns det. PC-varianten av Xbox360-kontrollen har officiellt stöd och ett antal andra fungerar. Lista finns på spelets forum. Precis som jag skrev i artikeln

Skrivet av magiul:
Skrivet av AW8:

"Grafikmotorn är en kombination av den gamla PC-motorn tillsammans med texturer och andra delar från den överlägsna konsolkusinen."

Vilket/vilka spel syftas det på?

FIFA10 till Xbox360 och PS3. Är ju ett helt annat spel jämfört med FIFA10 till PC. Tragiskt men sant.

Helt rätt, det är delar av grafikmotorn för konsolversionerna som finns med.

Skrivet av cripling:

Det finns faktiskt mycket mer man kan göra än att kontrollera med musen. Om du kollar options kan man se att man chippar med control, 1 2 3 4 är olika defensiva/offensiva anfallsplaner. Det finns mer, men de va för lata att visa det i tutorialen

Det stämmer bra, jag tog bara upp ett par exempel i artikeln (t.ex. de offensiva/defensiva strategierna). Men det går, precis som du säger, att göra fler saker.

Jag vet precis vart man ändrar det. Jag vill bara att ni ska veta vart det är skickat ifrån. Min iphone. Det här är också skickat från min iphone. Iphone iphone iphone.

Calle äter som en dam

[ia=21688; large]

Skickat från min iPhone

#blogg

Grym översättning

[ia=21030; large]

Skickat från min iPhone

#blogg

Words with friends

Efter att ha spelat mängder med alfapet (och betapet såklart) måste jag säga att det var svårare än vad jag trodde att köra det på engelska. Det verkar inte vara riktigt samma regler som i Alfapet/Scrabble heller.

I vårt fall får det bli Calles TV och en 19" skärm. Inte optimalt, men det får duga. Jag får spela på TV:n, eftersom jag är en citat "sniperhora" slut citat

T-12

Calle har redan nämnt vår lilla gettogether som nu bara är tolv dagar bort. Då tar vi en 48-timmars paus från småbarnslivet och beger oss ca tio år tillbaka i tiden för ett klassiskt spelmarathon.

Men allt är inte vad det var förr i tiden. Planeringen, som på den gamla goda tiden kunde ligga på några timmar i förväg, har ändrats till dryga månaden. PC har ersatts av konsol. Jolt Cola byts ut mot vatten (och öl). Calle är också fast besluten att sova minst tolv timmar varje natt, vilket förstås kapar speltiden rejält, men jag är ganska säker på att hans inställning kommer ändras när vi väl är där.

Tid är inte direkt något vi har i överflöd. 48 timmar kanske låter mycket, men vi vet alla hur fort det kommer gå. Därför har vi numera strukit grillning från listan. Att istället inhämta pizza från närmsta återförsäljare sparar vi säkert ett par timmar på.

I spelväg lutar det mest åt Bad Company 2 och en hel del Guitar Hero-spel. Jag hoppas vi tar oss själva i kragen och petar in lite klassisk QW alt. Quake Live mellan låtarna.

Om vi lyckas bli sådär härligt övertrötta, ni vet - som på DH, kan det mycket väl komma en uppföljare till vår journalistiska triumf: en intervju med en stol och ett bord. Jag hade tänkt länka in den filmen här, men det verkar som om den ligger på den andra datorn som för närvarande huserar i källaren.

Hur som helst - snart smäller det!

#blogg

T-21

Låt nedräkningen börja. It's gonna be LEGEN.. wait for it... DARY!

It'sa mee

På väg hem från @spiken häromveckan stötte jag på dessa trevliga herrar på en tunnelbaneperrong. Vart de skulle, och varför de var utklädda får vi aldrig veta. Kanske har de varit hos Försäkringskassan och skaffat delad vårdnad om Yoshi? Varit hos tandläkaren och fixat till de italienska gaddarna? Eller så passade de på att gå till McDonalds under italienveckan. Vad det än var så gjorde de min hemresa mycket trevligare.

[ia=19020; large]

#blogg

Skrivet av Richiraptor:

Måst dock påpeka Fz´s minus på hackande mellansekvenser, finns 2 saker att nämna

A: Installera på hddn så hackar det inte.
B: Kör man på en flashad box med sänkt hastighet så hackar det.

Hej! Under tiden för testandet var spelet självklart installerat på hårddisken.

Skrivet av Hypnosos:
Skrivet av FZ:

Just speltimmarna räddas dock av den kooperativa kampanjen som du kan ta dig an med valfri kompis online, lokalt eller via splitscreen. Har du inga vänner ställer gärna datorspelaren upp och hjälper dig.

Felaktigt, man måste vara två för att spela CO-OP. Finns inga botar att hjälpa dig där.

Du har helt rätt. Ren felskrivning från min sida. Ser till att det rättas till asap. Tack!

Jag är också less på Bollnäs, och jag har aldrig ens varit där.

Helt galen i Angry Birds just nu (som förövrigt har dryga 100 banor, inte 60).

Om du skulle spendera 7kr på appstore emellanåt så tror jag nog att du hittar några riktigt bra appar