Inlägg av Anabelle Lancelot

Inlägg som Anabelle Lancelot har skrivit i forumet

Skrivet av kaealy:

Till det sämre? Såg skittråkigt ut minst sagt, brukar ju vara att såna här spel är roliga i börjar och blir tråkiga när man börjar närma sig "end game". Bådar ju inte direkt gott även om jag personligen aldrig kommer spela detta.

Ah, menar främst att det ser segare ut på video än det kändes att spela. Mycket snack i micken men det kan man inte höra pga mutat ljudspår. Inte optimalt kanske, men bra att kunna se gameplay!

Skrivet av Metroid:

Jag har fortfarande inte sett något som övertygar mig. Dessutom, det ni gjorde på en timme brukar ta mig ca 15 minuter. Var mest segt att titta på. Spelet verkar inte vara särskilt kul och den jävla motorn borde ha pensionerats för 10 år sedan.

Japp, blev en ganska seg start. Blir också ett annat tempo när man spelar flera personer.

Skrivet av Molotov:

Jag skulle vilja ha en helt ny motor, som inte är handikappad.
Skulle vilja ha witcher i fallout om vi förenklar det hela, då witcher 3 bla skickade ner alla andra rpg till farmaligan

Håller med angående ny motor!
Jag kan ioförsig tycka att det är bra att de erbjuder ett multiplayer-alternativ också. Bara för att testa en annorlunda dynamik. Vi vet ju trots allt att Fallout 5 kommer. Men ja, det får gärna låna från Witcher 3 goty forever!

Skrivet av Molotov:

Modifierad fallout 4 motor och basbyggande (som var det absolut sämsta med fallout 4)
Gör att jag kommer inte bry mig ett skvatt om detta spel.
Fallout behöver nå nytt, men detta känns som sämsta tänkbara

Utav ren nyfikenhet, vad skulle du vilja se i ett "nytt" Fallout?

Skrivet av MrStrange:

Settlementdelen var duktigt beroendeframkallande även om det var buggigt och frustrerande då och då. Blir nog ett par hundra timmar spenderade på det här liret

Förlåt off-topic men kollade precis klart på Dr Strange, nästan sekunden efter att du postat din kommentar. Spooky!

Skrivet av DEWE:

Förstår inte att många är så otroligt negativa till detta. Sure det är inte som gamla fallout etc. Men komigen, lite creds borde man ge dom för att sikta mot privata servers med community mods? Är ju ett potentiellt gigantiskt steg framåt i MMO eller semi MMO genren?

Ja, blir intressant att se hur privata servrar och moddar kommer förändra gameplayet! Mycket av negativiteten beror nog på att folk vill ha ett Fallout 5. 76 verkar gjort för dem som älskade basbyggandet från Fallout 4 och som vill springa runt i en multiplayer lekplats. Finns ju en spelarbas för det också.

Skrivet av FZGA_MER:

"Mikrotransaktionsvalutan kallas för “Adam” och ska bara kunna användas för att köpa kosmetiska föremål."

Kallades dem inte för ATOM?

Tack, helt rätt! Fixat.

Skrivet av CARTMAN:

Då jag är helt ointresserad av denna multiplayer soppa så frågar jag om ditt namn som måste vara bland de coolaste i universum. Vart kommer det ifrån? Eller ska jag ta mig i kragen o byta tråd?

Haha, tack! Det är franskt!

Yes! Fråga på!

Ser verkligen fram emot det här. Första spelet var buggigt men otroligt roligt.

Skrivet av SWEBarb:

för att en stor majoritet av människor inlusive mig själv hatar just spindlar.. hugga

Jag vet, det är hemskt. Som fantasy-fan får man kämpa, men hade hoppats slippa i Far Cry i alla fall. Oh well.

Nej, varför spindlar???

Ser ju väldigt bra ut! Men den där spindeln med tentakler... mardrömmar redan nu.

Jaaaaaa! Som man har väntat!

@cb99: Stort tack gånger två

@uberpwnage2.0: Vi skyller på Calle som råkat mutea ljudet, haha. Nästa gång!

Skrivet av fantomsmurfen:

Otroligt hur laddat N-ordet blivit. Dock är det väldigt klumpigt gjort att säga det offentligt just med tanke på det. Tänk om det vore lika illa att kalla någon t.ex. badass.

Skrivet av Hajfena:

"Jesus Fucking Christ"

Att ingen blir upprörd över detta uttryck då, men det går ju bra att kritisera kristendomen?
Skulle nog varit annorlunda om man bytte ut de orden kan jag tro.

Blivit? Det har alltid varit rasistiskt. Ingen logik i att jämföra ord på det sättet heller. Helt olika innebörd och historia.

Skrivet av Sisyr:

Något som triggar mig oerhört är när man skriver/säger "N-ordet". Vad är poängen? Det är fortfarande "neger"/"nigger" som dyker upp i allas huvud när vederbörande läser "N-ordet".

Lika märkligt som att skriva "f**k" eller "j*vlar". Någon form av låtsascensur där författaren vill skriva ordet utan att få skit för det. Vi pratar inte om någon verklig variant av Lord Voldemort eller annan form av förbannelse som landar på den som säger/skriver, så jag har fantastiskt svårt att förstå varför somliga prompt vägrar skriva ut det fullständiga ordet oavsett kontext.

Det handlar om respekt och att ta hänsyn till den fruktansvärda historien bakom ordet och hur det använts för att avhumanisera svarta.

Så nej, inte "lika märkligt" som att skriva "f**k" eller "j*vlar", eller något annat ord för den delen. Det går inte att jämföra.

Det "triggar dig oerhört" att se n-ordet förkortas, oavsett kontext? Menar du att det är viktigare för dig att skriva ut hela ordet än att ta hänsyn till de som skadas av att höra det och se det i skrift? Borde inte vara "fantastiskt svårt att förstå" varför man väljer att inte skriva det ordet fullt ut, med tanke på vilken betydelse ordet har haft och fortsätter att ha.

Jäkligt trist att se hur de flesta i tråden resonerar. Att så många kommentarer har varit tvungna att tas bort för att de inte följer trivselreglerna.

Ser väldigt lovande ut. Bra jobbat!

Skrivet av Sp4ceRock3R:

Finns någon lista på vilka spel som är möjliga att få eller är det vad som helst från hela deras shop som man kan få?

Nix, ingen lista tyvärr. Spelet kommer vara värt mellan 6 - 45 dollar i alla fall och det ska inte vara möjligt att få kopior av spel du redan äger.

"Will new games be added to the Piñata pool? Is there a list of games?
Throughout the Piñata Madness, new games may appear. But the When and the What are just part of the mystery! "

Skrivet av Darkmage1971:

Var ju tvungen att testa. Fick: The dagger om Amon Ra... Från 1992...siken blåsning!!!

Haha! Det har bra betyg i alla fall...