Nyckelord: double-fine-productions

105 artiklar i arkivet.

Filtrera
48

Spelhösten 2014

Solnedgången över Los Santos. Ett Paris där revolutionens vindar blåser. En oändlig galax med äventyr. Spelhösten kommer att bli fantastisk.

33

Amazon äntrar spelscenen – detta är Fire TV

Underhållningsmaskinen Amazon Fire TV bjuder på spel, film och tv-serier. Den släpps redan idag i Nordamerika.

8

Double Fine drabbas av inbrott

Broken Age-studion skakas av flera inbrott. Men frukta icke, Shafer har redan riggat fällor.

46

Spelåret 2014

Framtiden är här! På FZ:s jättelika lista ryms rollspelsepos, nydanande action, storslagen indie och mycket annat. Varmt välkommen till spelåret 2014.

17

Veckans betyg – Kickstarterspelen briljerar

Detective Grimoire och The Banner Saga i all ära. Veckans blickar riktar vi mot Broken Age, Double Fine och en Tim Schafer med kickstarterspelens framtid vilandes på sina axlar.

17

Broken Sword: The Serpent's Curse

Efter sju år är det dags att återvända till peka och klicka-serien Broken Sword. Vi kan förvänta oss mord, konspirationer och religiösa undertoner.

37

Framtidens hetaste indiespel

Spelvärlden är bredare än någonsin. Bortom storbolagens miljonprojekt finns eldsjälarna som brinner för unika, udda och undersköna spelupplevelser. Och de förtjänar att lyftas fram. Därför gör vi det.

12

Jack Black i Broken Age

Nya och gamla bekanta röster i Tim Schafers kommande äventyrsspel.

10

Dropchord

En av de mest hyllade äventyrsskaparna ger sig på mobilmarknaden med ett musikspel som inte kräver taktkänsla. Kanske saknar de även själva takt.

6

Broken Age

I början av 2012 inleddes Kickstarter-eran för spelmediet. FZ träffar pionjären Tim Schafer för en exklusiv intervju om spelet som förändrade allt.