Nyckelord: gears-of-war

259 artiklar i arkivet.

Filtrera
0

Testa Shootmania - demo släppt

Nadeo bjuder in till högoktanig action av klassiskt snitt.

35

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

Som du väntat. Men nu kan FZ till sist presentera Blacklist-recensionen. Och väntan var inte förgäves – för Sam Fisher är tillbaka där han hör hemma.

98

Låt oss presentera Xbox One!

Efter att Sony visat världen sina planer med Playstation 4, blev det så dags för de bittra rivalerna Microsoft att besvara elden. I ett stort tält uppsatt vid högkvarteret i Redmond visas framtiden upp.

15

Cliff Bleszinski pratar Oculus Rift-portning av Skyrim

En av spelvärldens superstjärnor "Cliffy B" har i en stor intervju pratat om branschens framtid.

28

Star Trek

Kirk och Spock är vanligtvis galaktiska hjältar men står den här gången för ett pinsamt stjärnfall. Och Olander tar sig an ett rymdäventyr han aldrig vill göra om.

16

Gears of War: Judgment

Gears of War är slut, ridån har fallit och Marcus med flera har fått semester. Trodde jag, tills jag fick spela Gears of War Judgment och insåg att det finns mycket mer.

5

Köp Gears of War: Judgement – få Gears of War

Yo dawg, I herd you like Gears.

16

Microsoft skapar ny superstudio

Nya förstapartsutvecklarna Black Tusk håller hus i Vancouver och ska göra ett nytt succéspel i stil med Halo och Gears of War.

61

Hutchinson: "Rasism i spelbranschen"

Den kreativa hjärnan bakom Assassin's Creed III tycker att speljournalister är rasistiska eftersom de är snällare mot japanska spel än de västerländska titlarna.

0

Hybrid

Microsofts Summer of Arcade-kampanj rullar vidare och veckans bidrag är postapokalyptisk multiplayer-action från folket bakom... Scribblenauts?!

18

Kinesiskt internetföretag köper andel i Epic Games

En minoritetsandel av Unreal Engine- och Gears of War-tillverkarna Epic Games kontrolleras numera av kineser.

20

Två olika sätt att marknadsföra Ghost Recon: Future Soldier

Å ena sidan satsar Ubisoft på hypotetiskt realistiska live-actionfilmen Alpha, å andra sidan satsar de på Ice-T:s hypotetiskt realistiska fru Coco.

39

Kickstarta fan-förslaget Police Warfare

Battlefield-influerat rånarlir blir verklighet om spelarna öppnar sina plånböcker.

46

Gears of War-designern försvarar DLC på skivan

"Det är den hemska sanningen i spelindustrin. Jag gillar inte att behöva göra det, men det är sån verkligheten är", säger Cliff Bleszinski.

68

John Romero fokuserar på pc med sitt nya FPS

"Ja, jag kommer definitivt göra en ny shooter och det kommer till pc först. Jag är en mus- och tangentbordsspelare", säger legendariska FPS-utvecklaren John Romero.

28

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

Ghost Recon förenklas och anpassas till samtidens shooters. Men är detta nödvändigtvis något dåligt? Vi spelar Future Soldier där delad glädje mycket väl kan innebära kvadrupel glädje.

39

Årets spel 2011 – plats 11-20

Stunden är kommen. Traditionsenligt knyter FZ ihop året som gått genom att utse de 20 bästa spelen och vi börjar med placeringarna 11-20 – för spänningens skull. Efter en spelhöst utan dess like stod det klart att kampen om den tyngsta utmärkelsen skulle bli hårdare än på mycket länge. Därför kommer du hitta många moderna klassiker redan utanför topp tio och därför kommer du inte våga missa våra två avslutande delar som publiceras i morgon och på nyårsafton. Trevlig läsning!

32

FZ 15 år – de 15 viktigaste spelen sedan 1996 (2006-2010)

De "nya" konsolerna har mer än något annat kännetecknat de senaste årens spel. Men – hur har spelen påverkats? Svar i FZ:s lista över de viktigaste spelen år 2006-2010.

48

Epics nästa "radikalt annorlunda"

Till helgen tillkännages något från Epic Games som du aldrig sett förut.

20

Bulletstorm-utvecklarna gör nästa Gears of War-trilogi?

Nytt rykte gör gällande att People Can Fly jobbar på en prequel-trilogi till Epics populära bald space marine-serie.

70

Gears of War 3

Trilogin som för sex års sedan stöpte om actiongenren är avslutad och det är svårt att tänka sig ett värdigare avsked till köttbergen i Delta Squad.