Nyckelord: medal-of-honor

91 artiklar i arkivet.

Filtrera
28

Danger Close jobbar på nytt Medal of Honor

Studions starke man Greg Goodrich bekräftar att det blir ett andra spel via ett blogginlägg.

17

Fem EA-spel blev megasuccéer förra året

Electronic Arts "största utgivaren" på Xbox 360, Playstation 3 och Iphone – men går back med två miljarder svenska kronor.

7

10 hetaste filmklippen på FZ 2010

Vilka blev årets 10 mest populära speltrailers på FZ? Spana in listan och titta igenom klippen en gång till! Vem vet, du kanske råkade blunda förra gången?

7

Årets spel - om skribenten själv får välja #3

Annandagen är en annan dag och ytterligare två skribenter passar på att säga sitt om det gångna året. Vi utlovar mycket action, en del rollspel och en klick Mario.

26

Codemasters: Verklighetsförankrade konflikter "dålig smak"

Operation Flashpoint: Red River-utvecklaren tycker varken att det är "smakfullt" eller "passande" att skapa krigsspel med verklighetsförankrade konflikter.

15

Jultävla - vinn Medal of Honor och NHL

Ny tävling varje dag på FZ fram till julafton. I dag - vinn krig och krig.

0

Nytt gratis spelläge till Medal of Honor

Den 2 november släpps Clean Sweep med fyra matchande banor.

98

Medal of Honor

Osäkerheten hos Infinity Ward gör timingen för en nystart av Medal of Honor-serien perfekt, Electronic Arts har guldläge att återigen sitta på tronen över förstapersonspangare. Efter vår recension vet du om de tar tillvara på chansen.

22

Medal of Honor

Två nya spelformer, dedikerade servrar för uthyrning och retrodoftande multiplayer. FZ kollar in hur Medal of Honor sticker ut från mängden.

26

Medal of Honor

En omstart och en upprättelse. När Medal of Honor osäkrar bössan nästa månad är det med målet att åter kliva upp på shooter-tronen. Vi berättar om det har nån chans.