[center]September[/center]


[center]Mother Russia Bleeds (PC/PS4)[/center]

Den som vill lufta digitala knytnävar i klassisk beat em up-stil ska kasta sig huvudstupa in i #Mother Russia Bleeds när det släpps i början av månaden. Då kan man nita ryska läderpervon i en blandning av #Streets of Rage och #Hotline Miami. Och det låter ju inte helt fel!

Allt om Mother Russia Bleeds

[center]Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of Justice (3DS)[/center]

Det sjätte spelet i huvudserien för Ace Attorney släpptes i Japan i början av sommaren. I september är det vår tur att vaska fram ledtrådar och förhöra ohederliga typer för att lyckas i rättssalen. Och förstås vråla “objection!” så ofta som möjligt.

[center]Recore (XONE)[/center]

Keiji Infune skapade hyllade Mega Man en gång i tiden men lyckades inget vidare med sitt #Mighty No. 9, som var kraftigt inspirerat av den lilla robotpojkens äventyr. Tillsammans med #Armature Studios gör han nu #Recore – ett spel med precis lika många robotar men som lyckligtvis ser ut att kunna bli riktigt bra. Den 13 september vet vi om så är fallet.

Allt om Recore

[center]Cossacks 3 (PC/MAC)[/center]

Namnet till trots är #Cossacks 3 en remaster av seriens första spel. Vilket inte är fy skam det heller. Förbättrad grafik, ny handling, onlinespel med upp till sju lirare, samt tolv spelbara fraktioner (bland annat Frankrike, England, Ryssland och Ukraina) kommer förhoppningsvis roa vänner av digital krigföring.

Allt om Cossacks 3

[center]Forza Horizon 3 (WIN10/XONE)[/center]

Den som vill ha sin Forza-racing med lite extra arkadkänsla ska rikta uppmärksamheten mot sidospåret Horizon. #Forza Horizon 3 utannonserades under årets E3-mässa och redan i september är det dags att slira ut ur garaget. Förslagsvis tillsammans med tre polare i co-op-läget. Ett ypperligt tillfälle att testa Xbox Play Anywhere-tjänsten?

Allt om Forza Horizon 3