Det har ryktats en del om att en remake av Persona 3 är på väg, och nu har den bekräftats – officiellt, men inte med flit. Det är på Instagram som någon hos Atlus lyckats med konststycket att inte bara röja Persona 3 Reload, utan även Persona 5 Tactica. Inläggen togs bort illa klippt, men internet glömmer aldrig och såg givetvis till att spara och lägga upp klippen.

Enligt trailern ska Persona 3 Reload släppas till Xbox Series X/S och pc, och ska dessutom inkluderas i Game Pass direkt när det släpps någon gång i början av 2024. Med det sagt kan vi nog utgå ifrån att klippen var menade att visas under Xbox-showen på söndag, så chansen att det även kommer till andra plattformar är nog god.

[Artikeln fortsätter längre ner]

Persona 5 Tactica skippar i sin tur karaktärer i naturlig storlek, i favör för något chibiliknande. Precis som namnet antyder är striderna taktiska och ser ut att utspela sig på ett rutnät. Släppdatumet är 17 november och det är återigen pc, Series X/S och Game Pass som listas, men andra plattformar kan som sagt vara aktuella också.