Nyheter
Bioware lovar bemöta kritiken kring Mass Effect 3-slutet

Bioware lovar bemöta kritiken kring Mass Effect 3-slutet

56 kommentarer

Av 2012-03-16 17:07


När fler människor hunnit med att slutföra Mass Effect 3 så lovar Bioware att bemöta fansens kritik kring Mass Effect 3-slutet. Som de flesta FZ-läsare antagligen inte kunnat undgå så har många Mass Effect 3-spelare blivit fly förbannade över seriens final, som av många ansågs alldeles för otillfredsställande.

– Vi uppskattar allas feedback kring Mass Effect 3 och vill att ni ska veta att vi lyssnar. Aktiva diskussioner kring slutet är mer än välkomna här, och teamet kommer att utvärdera dessa och besvara [kritiken] när vi kan. Men vi vill först ge folk tid att uppleva spelet så fastän vi inte kan gå in på detaljer just nu så kommer vi att kunna adressera vissa av era frågor så fort fler människor haft tid att slutföra spelet, säger Biowares community coordinator Chris Priestly.

– Vi är medvetna om att det finns mycket debatt kring Mass Effect 3-slutet och vi kommer vara mer än villiga att delta i hälsosamma diskussioner så fort fler personer har fått uppleva spelet. Vi lyssnar på all er feedback.

I förrgår förklarade spelets producent Casey Hudson att slutet var medvetet, för att få fansen att börja prata om det.

Har du spelat igenom Mass Effect 3, och vad tyckte du i sådana fall om det utskällda avslutet?

FZ recenserar Mass Effect 3
Källa: Biowares officiella forum

Hämtar priser från Prisjakt.nu ...

Priser från Prisjakt.nu Prisjakt.nu
Spelinformation
Kommentarer
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ