I en färsk intervju förklarar #CD Projekt-chefen Adam Badowski att spelhusets inställning att göra vuxna spel för en vuxen publik inte förändrats av att #The Witcher 2: Assassins of Kings nyligen fått ett Xbox 360-släpp. Han betonar också att det inte bara är det nakna innehållet som gör att han anser spelet vara "vuxet".

– Vårt spel riktar sig mot en vuxen publik. Att se det motsatta könet naket är väldigt angenämt, men riktiga vuxna blir inte upphetsade av en bröstvårta. De är en del av vår värld och framställandet i annan media chockar inte någon. Nakenheten i våra spel berikar historien, det är en form av artistiskt uttryck – det är en del av spelvärlden, säger Adam Badowski.

Fansen ska inte oroa sig för att CD Projekt blir mer mainstream i framtiden, lovar han också.

– Det finns få spel som The Witcher 2 och vi är inte rädda att säga "Hey, det här är inte ett spel för alla. Vi kommer inte behandla dig som ett barn – på någon nivå". Spel-communityn växer och varje demografi har något för sig. Diversifiering och att finna din målgrupp är viktigt. Vi har valt vår – vuxna som vill ha ambitiösa spel. Och vi kommer hålla oss till det.

The Witcher 2: Enchanced Edition är ute nu till Xbox 360, och du kan också ladda hem Enhanced Edition gratis till pc ifall du äger pc-originalet.

FZ recenserade nyligen den förfinade The Witcher 2-versionen. Om du inte redan testat spelet kan det vara läge att läsa på och ta reda på vad du gått miste om!