Nyheter
Följ med ner i underjorden i ny film för The Division

Följ med ner i underjorden i ny film för The Division

41 kommentarer

Av 2016-02-02 20:00


Tom Clancy's The Division är just nu hetare än korvspad och den nu avslutade betan har varit en smärre succé. Den senaste tidens bombardemang av filmer från spelet har dock gjort att även kritikerna vädrat sina åsikter. Bland annat på grund av frame raten som på konsol är låst till 30 fps, men också att spelet helt enkelt verkar vara en enda lång grindfest. Med det sagt, är det dags att bjuda på en film från lite kloakröj.

Vi förflyttar oss från New Yorks gator ner till kloakerna, där hittar vi fiender du ska skjuta och gisslan som ska räddas. Åtta minuter med smatterparty i underjorden kan du se nedan.

Vi kan få öppen Division-beta – redan denna månad
Jämför The Divisions New York med den äkta varan
Spelinformation
Kommentarer
Dölj toppkommentarer Toppkommentarer
 • Raderad
  Raderad 2016-02-02 22:58
  Waa Waa Waa spelet är inte kul för man måste skjuta 20 kulor i en snubbe för att han ska dö.
  Waa Waa Waa vapnen när man klättrar ner för en stege bla bla bla... *SNARK* för fan.

  Kanske det är så att personerna i Division har body armor under sina kläder ?
  Jag menar, Eftersom det är ett antal polisbilar övergivna i staden och polisstationer så skulle det inte förvåna mig om folk har hittat hög klassiska body armours som dom lootat och har på sig. Droger lär flöda ganska duktigt också efter något sådant som skett i spelet, Folk tar det kanske för att glömma nära o kära som dött, Kanske för att lindra smärtan elr bara få lite sömn.

  LSD / Extacy / Cola / MDMA m.m flödar redan i storstäder så vore inte så konstigt om det flödar ännu mera efter en olycka som hänt i Division i New York. Så om någon kommer springande mot dig med ett baseball trä i handen o du har en M4 så är det nog inte AI,n du ska fokus på utan eran dåliga fantasi. Personen lär nog vara hög på något garanterat, (Lsd?) så tror dom inte tänker klart.

  Kolla vad kul ett spel kan bli OM MAN ANVÄNDER LITE FANTASI som inte svenskar har!!!

  Skott i huvudet tänker ja inte ta upp äns för att det är ett RPG/MMO och det skulle ju va superkul säkert om du instagibba allt o alla bara för du sätter HS med LvL 1 vapnet. Tänk för fan och använd fantasin lite jävla torr bollar hahaha.

  I Mass Effekt serien / Halo / Destiny så går det dock jävligt bra att tömma 2-3 mag i en dude för att han ska dö om inte mera och klättra stegar och glida över golv med vapen i hand som på riktigt skulle sluta i tragedi.

  Men d skiter vi i, För vi klagar för klagandets skull.

  Ang filmen (Imo) så älskade jag det, Klaustrofobiska eld strider i tighta kloaker som sedan leder upp på gatan och forts där (inte i filmen) men säkert när hela spelet är ute. Du kommer kriga i tunnlar och sakta avancera steg för steg tills du är uppe på street lvl igen där kriget forts. O känslan som kommer ske när du står i en trång lite tunnel och pingar radarn bara för att se 4st pvp dudes komma ner för stegen 3 våningar över där ni är och blivit dit lockade av ljudet som ni skapat. Så nu är det en kamp mot klockan, Döda alla AI, sätta upp en front linje och göra sig redo för anfall av PVP dudes som krävs riktigt skill o teamwork för att döda helt elr få till reträtt.

  Cant Wait !!!

  Bild
 • Dominus
  Dominus 2016-02-02 23:05
  Folk verkar gråta på allt Ubisoft släpper numera, bara för att det är Ubisoft.
  De flesta som gråter verkar knappt ha testat själva spelet heller och trodde att det var ett nytt battlefield / cod / cs.
 • Tamazin
  Tamazin 2016-02-02 21:46
  Mirage skrev:
  10 mag / fiende?


  Mnjaa. Delvis spelar de ju på noob konsoll och prickar hur jäkla dåligt som helst (Varför envisas spelstudios med att visa konsoll gameplay? Sure, det kan gå snabbt på PC men gör överdrivet långsamma musrörelser å ändå sikta rätt), men framförallt har de dålig gear (Helt grön utrustning när de är samma level som fienderna) Då tål de 3-4 headshots med en sniper eller 2-3 hagelskott i fejjan på nära avstånd osv. Men har du relativt ok gear (tänk en större del blåa, någon epic, någon grön) som alla är för din roll (exempelvis boosta marksman rifle dmg å headshot dmg om du "spelar sniper") så dör de flesta jämnlevlade fienderna på 1-3 skott förutom bossar som kanske tar 8-10 lite sådär.
  Så yeah.. bulletsponge om du har skitgear och/eller är låglevlad jämfört med fienden å vilken svårighet du kör på missions i det här fallet.
Skriv kommentar
Sortering:
Karmafilter:
Du måste vara inloggad för att kunna kommentera.
FZ