Kossorna anfaller i Diablo III!!!

Medlem
Skrivet av Tarmböld:

FZ kan ni förklara varför en nyhet som denna blir postad men inget nämns om Path of Exile?
PoE släpper snart en stor expansion, med ny act och en massa content. Ändå nämns det inte? Istället är en ko-bana viktigare, eller folk som slår levling rekord.

Allt blizzard gör är inte viktigare nyheter.Diablo 3 är ett mediokert spel. PoE är mer omtyckt av fans och har 10 miljoner som testat spelet. Trots att dom anstränger sig mer så får dom ingen uppmärksamhet för det.
Spelbranchen är allt bra fucked up.

Varför skriver de inget om pac-man... det spelet har ju ännu fler än 10 miljoner spelat? Frågan är vad PoE har med Diablo att göra och varför man ska strunta i att skriva om Diablo bara för att skriva om PoE istället?

Om det nu är så att just du inte gillar Diablo så kan du ju bara hoppa över den nyheten och kanske tipsa dem att de har missat en nyhet på PoE eller kommenterar du alla nyheter med frågan varför de skriver om olika saker istället för PoE?

För folk som har spelat mycket Diablo 2 så är det här en riktigt intressant nyhet och varför skulle de då inte skriva om det pga att ett annat spel får för lite fokus i media?

12
Skriv svar