Hearts of Iron III

Medlem
Skrivet av Lusen:
Skrivet av dofilusåkaffe:
Skrivet av Greger:

Även om priset är nationalsocialistisk influens?

OFFTopic: Ja hellre det än kapitalism eller kommunism. Nationalsocialism är ju inte fel i sig. Hitler t.ex. missbrukade ju ideologin och skapade en egen form av nationalsocialism.

Kommunism är ju inte helt fel i själva grundtanken. Alla ska vara lika mycket värda. Alla ska känna ungefär lika mycket.
Så egentligen har det inte funnits något "riktigt" kommunistiskt land, eftersom i sovjet så fanns det människor som var jätterika och så fanns det människor som hade svårt att få ihop en brödbit.
Plus om stalin dödade massa minoriteter
( stavning) såär ju alla inte lika mycket värda.
Eller?

Visst, politiska motståndare dog här och där, men de flesta hade jobb och livsvaror såldes till priser som alla hade råd med(i alla fall efter stalin-tiden, vad jag vet). Efter sovjets upplösning fick en hel del människor i de föredetta sovjet-republikerna det sämre än någonsin. So much for the western model.

Dock var sovjet-modellen inte äkta kommunism som några här har påpekat och Stalin var i många avseenden ett monster, precis som många av Sveriges kungar t.ex. Men som sagt: Det krävs en varg för att fånga en varg(syftar på ww2).

Och på vilket sätt är nationalsocialism bra? Jag kritiserar ingen, vill bara veta lite olika åsikter. Har läst lite om det men inte hittat så mycket positivt om man säger så.


signatur

Where are we runnin'?

Medlem
Skrivet av Darkseed:
Skrivet av ThinBoi:
Skrivet av TheDesertFox:

Faktafel i recensionen. Tyska trupper fick tillstånd att åka genom Sverige för att ta sig till delar av Norge, aldrig till Östfronten.

vem bryr sig?:o:o:o

Ja vem bryr sig om något så oviktigt som fakta om andra världskriget i en tråd om ett detaljerat spel om just andra världskriget.

*facepalm*

visst visst herr pedant


signatur

Where are we runnin'?

Medlem
Skrivet av dofilusåkaffe:
Skrivet av Totenkopf:

Tycker det hackar och laggar efter en halvtimme till timmes spelande, är det fler som upplever det?

Nej inte jag. Du behöver nog uppgradera datorn.

nej, den är jätteseg även med väl över rekommenderat

Medlem
Skrivet av dofilusåkaffe:
Skrivet av lvitriol:
Skrivet av dofilusåkaffe:
Skrivet av lvitriol:

Finns ingen tutorial i Europa Universalis 3 och inte i det här heller förmodligen så får väl leta på youtube.

Okej tydligen kan du inte läsa heller då?:|

Nä hur gör man det? kommer b före a?.

Kan du det förresten? läs då den här recensionen där det står att text guider hjälper inte mycket.

Du sade att det finns ingen tutorial och det är FEL. Alltså har du svårt att läsa. Men så är det ju ibland, inte ditt fel.

nej, det stog att det inte fanns. alltså har du svårt att läsa.

Inaktiv

Ett hierarki samhälle är ju bara ett levnadssätt och i teori så är det inget fel på det om folket vill leva i ett sådant samhälle. Problemet är dock att människor missbrukar makt samt varandra, därför kommer ett sådant samhälle aldrig att fungera bra. Sen kan man ju ifrågasätta sig vad fascism & kommunism egentligen är och hur man ska implementera dessa korrekt.

Men kommer vi till kritan så är verkligheten som churchill sa efter kriget. "Democracy isnt perfect but it never needed a wall to keep its people inside."


signatur

The definition of insanity?

Medlem

ingenting för oss som inte har alla hästar på loftet

123
Skriv svar