Warhammer online, varför patchas det inte?

Medlem
Warhammer online, varför patchas det inte?

Hej, tråden handlar om exakt vad som står i rubriken, när man kollar på :
http://herald.warhammeronline.com/patchnotes/index.php?id=201...
Ser man inte direkt någon positiv orsak till att renewa ens subscription. Sedan land of the dead tycker jag inte sett något direkt stort komma från spelet, och dom förlorar kunder, varför ser man ingen expansion på fronten eller bara mer kontent i helhet? Vad tror ni? Jag gillar WAR och har inte kört det på ett bra tag, dock ger dom mig inga orsaker att resubba :->

Medlem

är väl en expansion på gång?

[http://www.ugo.com/games/bioware-talks-collaboration-among-mm...]

kom ju en ny patch igår också, bara buggfixar iof men ändock, en patch!


signatur

no remorse

Medlem

Jag ser inget som nämner expansion där. Dom verkar tro att Warhammer online är den bästa mmo:n på marknaden, låter som massa skitsnack. Men jo, det känns som dom bara buggfixar, men delar inte ut nån ny kontent.

Medlem

Spelet släpptes ju med så jäkla mycket buggar och obalanserad pvp/rvr att dom har väl fullt upp med att optimera den delen. Vilket jag tycker är bra, om det inte tagit så förbannat lång tid. Det är fortfarande en del obalans och rvr'n är inte speciellt givande eller rolig i längden. Dom har misslyckats helt enkelt och att då trycka ut en expansion skulle säkerligen innebära ännu mera förluster.

Medlem

Personligen så förstår jag inte varför det gnälls så mycket, då spelet aldrig varit så balanserat och polerat som det är just nu. De har förbättrat mycket av det som anmärkts på av communityt (de revampade endgame armorseten helt, för att folk bad om det, och gav folk möjlighet att välja mellan ett defensivt eller offensivt ditto), samtidigt som de, utan att släppa en riktig announcement, släpper information de ännu egentligen inte är beredda att släppa; att de jobbar på nytt innehåll, nya RvR-lakes, en ny ras, nya gearsets, höjning av RR-taket med 25% och en hel del annat, som kommer att släppas innan jul.

Spelar vi ens samma spel?

Medlem

ursäkta, men om man är utvecklare av ett spel är man ganska smart att bygga upp expectations/ excitement av.. tex en expansion/ fete patch av war, för att öka intresset av köpandet av spelet vid släppet. Att sitta inne på information tappar man inte bara subscribers utan också ser till att folk inte har samma sug att köpa spelet/ resubba vid patchen. Dessutom vill jag gärna se en länk till den informationen du hällde ut där.. För det verkar som sagt lite för bra för att vara sant.. Ogillar när folk bara säger massa saker för att övertyga folk och har ingen länk att bevisa det man säger

"nytt innehåll, nya RvR-lakes, en ny ras, nya gearsets, höjning av RR-taket med 25% och en hel del annat" innan jul innan dom ens annonserat ut någon expansion / big patch, verkar bara rent av löjligt. Särskilt när dom är upptagna med buggar och rvr-obalans.. unless ett mirakel sker.. och det tror jag inte 5 öre på.

Medlem

Allt står på de officiella forumen, eller finns i intervjuer från GamesCom och/eller Games Day i Baltimore. De kallar det dock inte expansion, utan "Content pack", och den kommer släppas tredelad så att man själv som spelare får välja de delar som tilltalar en, istället för att köpa ett packe för en eller två delar av innehållet.

Men, eftersom jag misstänker att du inte brytt dig i att söka alls eftersom du ber om länk/källa, så slänger jag med ett par intervjuer med Carrie samt en transcript från en Q&A med bloggare och utvecklare:

http://www.youtube.com/watch?v=MQJuvyWNtFE

http://war.onlinewelten.com/news,id3829.html

http://gaarawarrgabs.wordpress.com/2010/08/23/games-day-balti...

http://www.tentonhammer.com/war/interviews/gouskos-rvr-conten...

Tillräckligt med källor, eller ska jag börja citera utvecklarna från de officiella forumen?

1
Skriv svar