Inlägg av Fektit

Inlägg som Fektit har skrivit i forumet

Helvetet Finns På Riktigt

I det här blogginlägget så ska jag skriva om mina olika påståenden om att helvetet finns på riktigt och mina påståenden om hur helvetet ser ut. Jag tror att helvetet finns på riktigt och är som i Doom-datorspelen ungefär. Här under är 3 länkar till andra skrivelser om helvetet som jag har skrivit.

https://www.fz.se/forum/trad/60658-liv-efter-doden?p=38

https://www.fz.se/forum/trad/191792-doom

https://www.fz.se/forum/trad/193415-foruminlagg-ar-det

Jag ska nu skriva om hur man kan ta sig till helvetet. Det går att ta sig till helvetet genom portaler och andra öppningar till helvetet, men man kan inte ta sig till helvetet hursomhelst. För att ta sig till helvetet så måste man ha rätt typ av avsikter och genomföra det på rätt sätt. Om man försöker att ta sig till helvetet så är möjligheten stor att man inte kommer till helvetet. Om man försöker med att ta sig till platser utanför universum och är väldigt oförsiktig, klantig och vårdslös så är chansen stor att man istället öppnar en portal eller annan öppning till helvetet och därmed kommer till helvetet. Eller så kommer det saker ur helvetet genom portalen eller en öppning till helvetet till platsen man själv finns i. Om man vill och försöker ta sig till helvetet så kommer man inte dit, så ofta. Om man inte vill ta sig till helvetet och istället vill ta sig till platser utanför universum och under processen är väldigt vårdslös, klantig och oförsiktig så är chansen stor att man kommer till helvetet.

Nu så ska jag skriva hur helvetet ser ur. Platserna i helvetet fungerar inte på samma sätt som på planeten Jorden. På planeten Jorden kan man beskriva platserna med substantiv och beskriva platserna med geografiska och topografiska kartor. Man kan inte beskriva helvetet med substantiv och topografiska och geografiska kartor. I vissa fall och sammanhang kan man beskriva helvetet med substantiv och geografiska och topografiska kartor, men för att beskriva det på det sättet så måste man ha någon form av framgång och vara speciell. När man sätter namn på platser i helvetet så kan man inte göra det med substantiv. Exempel på namn i helvetet kan vara: Dom stora, Dom kommer inte, Saker som dör. Om man försöker med att göra geografiska och topografiska kartor av helvetet så misslyckas man mest sannolikt. Det går inte med att göra geografiska och topografiska kartor av helvetet hursomhelst, det går nog inte med att göra pornografiska kartor av helvetet heller. Det går inte heller att göra förkortningar av platser i helvetet. Eftersom att platserna i helvetet inte är substantiv så blir det väldigt svårt att se hur helvetet fungerar. Det händer ofta att platserna i helvetet byter namn beroende på vad som händer utanför helvetet.

Det finns även platser i helvetet som skapar andra platser. Det finns platser i helvetet som skapar andra platser.

Jag tror alltså att helvetet finns på riktigt och att helvetet är som i Doom-datorspelen.

Musik

I det här blogginlägget så ska jag skriva om musik.

När jag lyssnar på musik så upplever jag en mystisk känsla av vissa typer av musik. Är det bara jag som känner den här känslan? Vissa typer av musik upplever jag ingen mystisk känsla av.

När jag lyssnar på någon subgenre till heavy metal så ger alla dess subgenrer mig en unik känsla. Jag tänkte skriva det, för att ni ska kanske veta vad jag försöker mena.

Power metal: Det känns som att denna subgenre fokuserar på tunga saker man inte alltid tänker på i vardagen. Som heder, hjältemod och storhet. Man får en större känsla av subgenren som länge har funnits men som känns som något svårt att ersätta. Därför så är det stora ord, i den här genren.

Death metal: När jag lyssnar på death metal så känns stora delar av genren det som är mystisk och hård som om man försöker nå förklaring på mystiska saker men vill nästan inte få förklaring på det eftersom att det är för groteskt i sin karaktär.

Doom metal: När jag lyssnar på denna musik så finns det en viss mystik inblandat samtidigt som det finns en en negativ stämning som gör att man känner att det går att tappa fokus i helheten när man tänker på varför man lyssnar.

Black metal: Man kan ana att det är något skumt på gång som det är lätt till inte allt för svårt att förstå. Denna subgenre har ibland delar som framhäver att något är stort utan att det blir komplicerat.

Thrash metal: Man märker att här så delas känslorna på det sätter att stora känslor är i flera bitar som bildar en helhet.

Okej, nu har jag skrivit om vad jag har för många olika känslor när jag lyssnar på olika heavy metal subgenres, men nu ska jag skriva om annat och jag måste nog skriva om annat för annars blir detta blogginlägg nästan fullständigt ointressant.

Om man jämför dåtidens, nutidens och framtidens musik så märker man att all musik på hela Jorden huvudsakligen blir allt mer konstig, skum och mystisk På planeten Jorden har det i minst 300 år varit så att all musik som någonsin har funnits och skapats huvudsakligen blivit mer och mer mystisk. Hur kommer det sig? Det liknar frågan varför ingen människa i hela världen har en viss mängd droger för eget privat bruk och inte i syfte att sälja. Vilken musik är världens mest mystiska musik?

Hur mäter man hur olika sorters musik är mer mystisk än andra? Vad är det för tankar som är hos oss när vi komponerar musik som andra uppfattar som mystiska? Man kan komponera musik som andra gillar samtidigt som dom gillar det så att musiken ger vägledning. Om musik ger vägledning samtidigt som man gillar musiken. Vad är då det viktigaste: Vägledningen eller att man gillar musiken?

Vad är det viktigaste med musik huvudsakligen? Jag gissar att det är det mystiska som är det viktigaste med musik, eftersom att musik verkar huvudsakligen blir mer och mer mystisk allt eftersom tiden går och passerar. Ungefär som man är sexuellt fixerad i antingen bröst eller rumpor. Därför kan musik leda kanske till en typ av orgasm som man inte känner. Nu ska jag skriva om varför man inte vet hur musiken påverkar oss människor. Det är dels på grund av att musiken är för storartad och dels på grund av att det är för otäckt för en människa. Därför vet man inte varför.

Man kan avsluta med att musik finns för att föra fram människor och annat in i framtiden tills dess att det kommer något nytt som kan ännu inte finns.

Harry Potter

I det här blogginlägget så ska jag skriva om Harry Potter.

Om man undersäker Harry Potter så känns det som att Hogwartz skola är som ett fängelse som inte drivs av Kriminalvården. Hogwartz är som ett fängelse eller som ett ungdomshem som drivs av Statens Institutionsstyrelse, som förkortas: SIS. Man kan i den svenskt tal versionen av filmen Harry Potter Och De Vise Sten höra talas om att elever blir upphängda med tummarna i fängelsehålorna. Varför verkar det som att ingen förstår och begriper att Hogwartz är som ett fängelse? Man kan ju höra i den svenskt tal versionen av Harry Potter Och De Vise Sten att Filch pratar om att han tycker att den gamla straffkommenderingen att hänga upp elever med tummarna i fängelsehålorna dog ut. Dom erkänner ju i den filmen att det är som ett fängelse. Åtminstone i vissa delar av Hogwartz. Varför vill eleverna stanna på denna konstiga skola?

Det är mer jag har märkt med Harry Potter. I Harry Potter så finns det ett fängelse som heter: Azkaban. Varför finns det ingen rättspsykiatri bland trollkarlarna och häxor? Finns det rättspsykiatri på Sankt Mungos? Tycker trollkarlarna och häxorna att rättspsykiatrin bland mugglarna är tillräcklig och att därmed en rättspsykiatri bland trollkarlar och häxor inte behövs och därmed är fullständigt onödig? Varför har man gjort Azkaban till ett så otroligt hårt fängelse? Finns det inga fler fängelser bland trollkarlar och häxor, som kan vara mindre hårda? Jag har läst att en släkting till Albus Dumbledore har blivit undangömd eftersom att hon annars skulle bli inlåst på Sankt Mungos. Varför är man rädd att bli inlåst på Sankt Mungos men inte Hogwartz?

Det är också konstigt att så många elever vill gå på Hogwartz, eftersom att många barn antingen vill bo med sina föräldrar eller vill bo ensamma eller kanske både vill bo med sina föräldrar och bo ensamma. Jag har själv varit på Dammsdal internatskola där jag och många elever ofta var inlåsta av andra som jobbade där, dom låste in oss med flit. Dammsdal internatskola ligger i Vingåker. Jag var tvingad till att välja mellan Dammsdal internatskola och någon annan plats som jag tror att jag har glömt bort namnet på. Jag fick det valet när jag var tvingad till att bo tillsammans med en bonde i Västansjö som heter: Ulf Bergström. Jag undrar om min tillvaro hos den där bonden var en riktig kidnappning. Sen kan ju trollkarlar och häxor transferera sig. Så varför ska man bo på Hogwartz? Transferera är samma sak som att teleportera sig. Det går oftast inte att transferera sig inom Hogwartz, eftersom att en form av trolldom som finns på Hogwartz gör så att det inte går. Så då kan väl barnen bara transferera sig till Hogwartz istället för att bo där.

Jag undrar också varför det är så mycket olika former av säkerhet på Hogwartz. Och varför ligger det bland en konstig och mer eller mindre farlig skog?

Sen så verkar det som att förhållandena på Hogwartz är dåliga och omoderna. I dom Harry Potter böckerna jag har läst så hör man i dom svenska översättningarna av böckerna att Hogwartz värms upp av gammalmodiga eldar av ved från träd. Det är så många stora byggnader som ska värmas upp av dessa eldar. Eldarna kan vara farliga. Varför finns ingen modern uppvärmning på Hogwartz? Man kan läsa i dom svensk översättningarna av Harry Potter böckerna att det är så kallt i klassrummen på lektionerna att eleverna har på sig handskar gjorda av fjäll eller skinn av drakar. Det blir lite som Ovanåker. Ovanåker är den orten i Sverige där det förekommer med omoderna uppvärmning mest i hela Sverige. Så Ovanåker är alltså den orten i Sverige där det är mest icke-modern uppvärmning i hela Sverige. Det är mycket människor som värmer sina bostäder och sig själva i Ovanåker med hjälp av eldar som drivs av till exempel trä och pellets. Jag har själv bott i Ovanåker på Kyrkvägen 8. Nu bor jag inte där längre. Nu bor jag på avdelning 99 på den Rättspsykiatriska Regionkliniken i Sundsvall.

Man märker att Hogwartz är som ett fängelse i den sista svensk text versionen av Harry Potter som heter: Harry Potter Och Dödsrelikerna. där gör Voldermort som egentligen heter: Tom Dolder, han gör Hogwartz obligatoriskt. Det konstiga är att han förbjuder mugglarfödda trollkarlar och häxor att gå på Hogwartz samtidigt som han tvingar renblodiga och halvblod att gå på Hogwartz samtidigt som han tvingar renblodiga och halvblod att gå på Hogwartz. Voldermort hatar mugglarfödda häxor och trollkarlar, så därför befriar Voldermort han dom mugglarfödda. Voldermort gillar renblodiga så han tvingar de renblodiga att gå på Hogwartz som han själv har gjort obligatoriskt, trots att Hogwartz är en plats som aldrig varit obligatorisk, och Hogwartz har funnits i minst 100 år och har som jag skrivit ovan aldrig varit obligatorisk innan Voldermort för första gången gjorde Hogwartz obligatoriskt. Voldermort accepterar dom halvblodiga och låter tvinga dom till Hogwartz, precis som de renblodiga. Var finns logiken att tvinga dom man älskar till saker samtidigt som man befriar dom man hatar? Varför tvingar inte Voldermort mugglarfödda också till också, på samma sätt som han tvingar renblodiga och halvblodiga. Finns det någon logik i det?

Mobbning Och Svenska Akademins Ordlista

Det är något konstigt med ordet mobbning. Ordet mobbning kanske borde tas bort helt och hållet ur Svenska Akademins ordlista. Ett annat ord som inte finns kan vara ordet trakasserare. Varför kan man böja ordet mobbning till mobbare när man kan ej böja ordet trakasserier till trakasserare? Jag tror att vissa elever i Sveriges skolor har tänkt på det här, men har inte lagt så mycket tid och energi på saken. Man verkar förminska hemska saker när man kallar det för mobbning när det finns andra hemska saker i världen. Det kan vara att människor lever ofria, plundring, kolera och saker som är hemska i ens närhet där man inte bevittnar och kollar på. I The Simpsons så finns dessa som felaktigt kallas mobbare. Där i The Simpsons kallar dom sig själva som mobbare, eller på engelska bully. Varför kallar sig dom i The Simpsons sig för mobbare, när dom samtidigt är stolta över det och ser inget fel med det alls? Ordet mobbning verkar mest användas av lärare och dom som blir utsatta för plågor. Dom som säger ordet mobbning och är barn vet samtidigt inte mycket vad som händer i världen, dom kanske gör det i vissa fall, men kanske samtidigt i vissa fall inte. Därför ska kanske vissa människor i världen ta reda på det här och undersöka saken. När det gäller vissa delar av Sverige, där vissa delar är svenska skolor. Där så kan det i dåtiden och kanske även i nutiden vara såhär: Eleverna hör ordet mobbning, men bryr sig inte så mycket och tänker på något annat, kanske något helt annat, dom tycker eller upplever eller både och över hur man ska hantera vissa andra elever, men dom vill samtidigt inte kallas eller betraktas som mobbare, så dom håller begreppet mobbning utanför sig själva. När eleverna gör detta så vet dom i vissa fall inte vad som händer i världen, i vissa fall vet dom inte heller vad som händer i dom lokala områden där dom befinner sig. Det kanske är lite så att ordet mobbning hade någon högre substans förr i tiden, som inte längre finns kvar. Som ska ersättas och eller kompletteras, där den kanske ska försvinna eller inte försvinna. Jag har för mig att spelet Doom baseras lite på lektioner i skolan. Ordet Doom på engelska betyder på svenska undergång. Kan man säga att mobbning är undergång? Är trakasserier undergång? I svenska skolor så finns det i många fall, kanske alla fall dom som kallas för kamratstödjare, i min skola Celsiusskolan i Edsbyn så var det vissa som gärna ville att jag skulle bli kamratstödjare. Jag ställde inte upp i det valet, men däremot ställde jag upp i elevrådet, men blev inte vald av majoriteten. Jag undrar hur konstigt och nästan lite intressant det skulle bli om kamratstödjare skulle bli en betald position. Det känns konstigt att det finns personlig assistent i svenska skolor överhuvudtaget. Det känns också konstigt att personlig assistent är en betald position av skolan. Det förhindrar att eleverna förändras och blir bättre, eftersom att den personliga assistenten strävar efter att det inte ska gå framåt för eleven. För då kan inte den personliga assistenten behålla sitt yrke och därmed får inga pengar i form av lön. Pengarna till lönerna för dom personliga assistenterna hade kunnat gått till andra, kanske helt andra saker för eleverna. Som till exempel: En dator eller datorspel på Steam. Men det kan kanske bli annorlunda om den personliga assistenten är en mamma eller pappa, eller något liknande. Då kanske vissa pengar går till eleven. Jag tror jag har läst om att en förälder har varit personlig assistent till sitt barn i en tidning någon gång, tror jag. Jag har sett i ett avsnitt av The Simpsons där det fanns mobbare som på engelska kallas bullys som var tveksamma till internetmobbning. Varför är mobbarna i The Simpsons tveksamma till internetmobbning? Det står mer om The Simpsons och mobbarna i The Simpsons i tidigare delar av det här blogginlägget. Det är ingen charmerande titel att vara mobbare för vissa. Det kanske håller på att förändras kring hur man ska uttrycka sig. Vissa bryr sig nog inte om hur man ska uttrycka sig och istället fokuserar på andra saker eller helt andra saker.

Mitt namn är: David Barsati.

#blogg

Mayaindianernas Kalender 2

Det här är en fortsättning på ett annat blogginlägg som jag har skrivit som heter: Mayaindianernas Kalender.

Jag kom att tänka på att en person eller flera personer som läste mitt förra blogginlägg som heter Mayaindianernas Kalender tänkte att anledningen till att kalendern inte sträcker sig längre än till den 21 december 2012 beror på att mayaindianerna tänkte göra en ny kalender som sträcker sig längre än till den 21 december 2012 senare. Jag ska i det här blogginlägget förklara varför det inte stämmer att mayaindianerna tänkte göra en ny kalender senare.

Det kan vara så att mayaindianerna tänkte att någon annan skulle göra en kalender som sträcker sig längre fram än till den 21 december 2012 och det finns ju en sådan kalender idag.

Jag skrev fel i mitt tidigare blogginlägg som heter: Mayaindianernas Kalender. Jag skrev att kalendern tar slut den 22 december 2012. Kalendern tar egentligen slut den 21 december 2012, men jag är inte helt säker på att kalendern avslutas den 21 december 2012.

#blogg

Bota Nikotinberoende

Jag har försökt att lista ut en idé om hur man kan bota nikotinberoende utan att det blir smärtsamt och det är i det här blogginlägget som jag ska skriva den här idén som jag har.

Först så ska man sluta att röka och snusa. Senare så ska man ha ganska mycket persilja i munnen och svälja persiljan ibland. Om inte persiljan man har i munnen hjälper mot nikotinabstinensen så ska man blanda persiljan i munnen med ganska mycket Wasa knäckebröd med smak av kanel. Man ska fortsätta med allt det här tills dess att ens nikotinberoende har försvunnit.

#blogg

Mayaindianernas Kalender

Mayaindianernas kalender avslutas den 22 december 2012. Vissa människor har teorier om vad som ska hända under det datumet. En av teorierna om vad som ska hända under det datumet är att världens ska gå under. Jag har en egen teori om vad som ska hända den 22 december 2012 och jag ska skriva det i det här blogginlägget.

Det som jag tror kommer att hända den 22 december 2012 är att från och med då så kommer vädret att vara väldigt varmt, väldigt behagligt och väldigt skönt under en väldigt lång tid framåt över hela planeten Jorden.

Jag ska förklara varför det är såhär. På den tiden då som mayaindianernas kalender skrevs så hade man ytterst lite användning av kalendrar. Den enda användning som man hade av kalendrar på den tiden var för att veta vad det ska bli för väder och eftersom att det i framtiden skulle bli så jävla bra väder under den 22 december 2012 och under en väldigt lång tid framåt så ansåg mayaindianerna att dom inte hade någon användning av en kalender som gick längre fram i tiden än den 22 december 2012.

#blogg

Jag skapade två likadana trådar och att jag skapade två likadana trådar var verkligen inte med flit. Jag skapade två likadana trådar, att jag skapade två likadana trådar var verkligen inte med flit, att jag skapade två likadana trådar var omedvetet av mig när jag gjorde det, ni måste förstå det.

När jag säger att jag skapade två likadana trådar menar jag en annan tråd som ser exakt ut som den här i exakt samma forumkategori.

Det är självklart att det är helt okej för mig om den här tråden raderas, den här tråden är ju skapad av mig omedvetet, det var inte med flit att jag skapade den här tråden, den andra likadana tråden jag skapade först skapade jag medvetet. Ni kan radera den här tråden. Ni kan låsa den här tråden och göra vadsomhelst med den här tråden.

Jag skriver det här inlägget i den här tråden, inte den andra exakt likadana tråden som finns i exakt samma forumkategori eftersom att det är den här tråden som är sist skapad av dom två trådarna. Det var tråden som skapades sist av dom här två likadana trådarna som inte var skapad med flit och som var omedvetet skapad av mig så då skriver jag att den kan bli borttagen, Välj själv.

Skicka meddelanden till andra medlemmar (snälla svara) snälla svara (snälla svara) snälla svara

Jag måste bli varnad jag bönfaller jag ber om att måste få veta det här, när meddelanden skickas till andra medlemmar, stämmer tiden som står skrivet när man skickar meddelanden till andra medlemmar eller står det bara skrivet tiden som man har på sin klocka på ens helt alldeles helt egna datorer? Klockan på ens alldeles helt alldeles egna datorer kan gå fel. Klockan på ens helt alldeles helt egna datorer kan gå fel.

Skicka meddelanden till andra medlemmar snälla svara (snälla svara)

Jag bönfaller jag ber om att få veta det här, när meddelanden skickas till andra medlemmar, stämmer tiden som står skrivet när man skickar meddelanden till andra medlemmar eller står det bara skrivet tiden som man har på sin klocka på ens helt alldeles helt egna datorer? Klockan på ens alldeles helt alldeles egna datorer kan gå fel. Klockan på ens helt alldeles helt egna datorer kan gå fel.

Skrivet av Harakiri:

De som är värre än ondskefulla = Goda

Det kan du nog ha rätt i och jag ska förklara varför. Det är inget fel med dom som är ondskefulla och det är inget fel med att vara ondskefull. Det är inte dom ondskefulla som bär ansvaret till att dom är ondskefulla. Det är enbart dom så kallade värre än ondskefulla som är orsaken till att det finns dom som är och blir ondskefulla. Det är enbart dom så kallade värre än ondskefulla som är orsaken till att det finns ondskefulla, alltså. Vilket är anledningen till att man är och blir ondskefull. Dom så kallade värre än ondskefulla gör människor till goda också. Det är inte bra att dom gör människor till goda också. Nu ska jag förklara varför dom goda är värre än ondskefulla.

När dom så kallade värre än ondskefulla gör människor till ondskefulla så gör dom bara dom bästa människorna till ondskefulla. Anledningen till att dom så kallade värre än ondskefulla gör det är att dom bästa människorna har bäst chans och möjlighet att stoppa dom så kallade värre än ondskefulla.

När dom så kallade värre än ondskefulla gör människor till goda så gör dom bara dom sämsta människorna till goda. Anledningen till att dom så kallade värre än ondskefulla gör det är att dom sämsta människorna har sämst chans och möjlighet att stoppa dom så kallade värre än ondskefulla.

Därför är dom goda värre än ondskefulla.

Förklaringen till varför det finns människor som är ondskefulla är enbart för att dom så kallade värre än ondskefulla gör människor till ondskefulla.

Värre än ondska 2

Jag har beslutat mig att skriva en fortsättning på mitt förra blogginlägg som heter: Värre än ondska.

I det förra blogginlägget så beskriver jag ett avsnitt av The Simpsons. Läkaren i avsnittet säger att ett barn är rakt igenom ond, läkaren verkar absolut inte gilla ondska och är helt emot ondska. Trots det gör läkaren mycket saker som man väldigt lätt kan uppfatta som ondskefullt. Då undrar ni säkert varför han är helt emot ondska, vill ha bort ondska, kämpar för att utrota ondska och trots det gör väldigt mycket saker som lätt kan uppfattas som ondskefullt. Jag ska förklara varför. Det är för att läkaren inte är ondskefull, läkaren är något okänt som är värre än ondska.

Därför finns det en sak som är bra med ondska och den saken kan nog alla ondskefulla använda som försvar. Det som är bra med ondska är följande. Om man är ondskefull så utgör man ett enormt besvär för dom som är mycket värre än ondskefull. Eftersom att dom ondskefulla är bättre så måste dom som är värre än ondskefull försvinna först. Det enda sättet att utrota ondska är att utrota dom som är värre än ondskefulla först och senare utrota ondska. Man kanske inte ska utrota ondska eftersom att om man utrotar dom som är värre än ondskefulla så kanske man automatiskt i processen utrotar all ondska, jag är inte säker på om det utrotar all ondska automatiskt i processen.

Ni som är värre än ondskefulla har inget försvar alls. Jag ska förklara varför ni som är värre än ondskefulla inte har något försvar och förklaringen är följande. Dom som är värre än ondskefulla verkar alla ha en sak gemensamt, det är att dom inte gillar ondska, plågar ondskefulla, vill ha bort ondska och är värre än ondskefulla. Det är dom som är värre än ondskefulla som är den enda orsaken till all ondska. Därför är det helt omöjligt för dom som är värre än ondskefulla att utrota ondska eftersom att det är dom som är värre än ondskefulla som är den enda orsaken till att det finns ondska. Dom som är värre än ondskefulla har aldrig minskat ondska och kommer aldrig att minska ondska. Dom som är värre än ondskefulla är dom enda som har orsakat ondska. Så därför kan ni som är värre än ondskefulla inte försvara er med att ni är emot ondska och ni som är värre än ondskefulla kan inte försvara er med att ni inte är ondskefulla. Så därför har ni som är värre än ondskefulla inget försvar alls.

Alla ondskefulla kan nog försvara sig med att dom utgör ett enormt besvär för alla dom som är mycket värre än ondskefulla och att det är dom som är värre än ondskefulla som är den enda orsaken till att det finns ondska.

Dom ondskefulla har aldrig minskat det som är mycket värre än ondska och dom ondskefulla kommer aldrig att minska det som är mycket värre än ondska. Att dom ondskefulla aldrig har och aldrig kommer att minska det som är värre än ondska gör dom ondskefulla till följande. Ondskefulla och dåliga. Trots det så plågar dom som är mycket värre än ondskefulla dom ondskefulla. Det verkar lite som att dom som är mycket värre än ondskefulla plågar sig själva genom att plåga dom som är ondskefulla eftersom att dom ondskefulla aldrig plågar dom som är värre än ondskefulla.

Dom som är ondskefulla utgör ett enormt besvär för dom som är värre än ondskefulla men dom ondskefulla gör inte det med flit. Dom ondskefulla kan omöjligen göra något för att dom inte ska utgöra ett enormt besvär för dom som är mycket värre än ondskefulla.

Som jag skrev tidigare så har dom ondskefulla aldrig minskat det som är värre än ondska och dom ondskefulla kommer aldrig att minska det som är värre än ondska. Jag gissar att det är omöjligt för dom som är ondskefulla att minska det som är mycket värre än ondskefulla.

Dom ondskefulla har aldrig minskat dom som är värre än ondskefulla och dom ondskefulla kommer aldrig att minska dom som är värre än ondskefulla. Jag gissar att det är omöjligt för dom som är ondskefulla att minska dom som är mycket värre än ondskefulla.

Jag undrar om dom som är värre än ondskefulla måste vara människor. Jag undrar om dom som är värre än ondskefulla är människor.

Jag ska berätta hur man ska lösa problemen med dom som är ondskefulla och dom som är värre än ondskefulla. För att få bort all ondska och alla som är ondskefulla måste man göra följande. Man måste få bort alla som är värre än ondskefulla. Allt ni måste göra är att avslöja alla som är värre än ondskefulla för mig och alla andra.

#blogg

Krig och konflikt

Det finns många organisationer som bekämpar krig. Jag vet inte varför det finns så många organisationer som bekämpar krig. För jag tror att konflikter är mycket värre än krig. Därför har jag tips här. Bekämpa inte krig och bekämpa konflikter istället. Börja inte bekämpa krig förrän den eller dom sista konflikterna i hela världen är slut och då menar jag börja inte bekämpa krig förrän den eller dom absolut sista jävla konflikten eller konflikterna i hela världen är slut.

#blogg

Värre än ondska

Det finns något som heter ondska men jag tror att det finns något som är mycket värre än ondska och det finns nog inget ord för det jag syftar på. I det här blogginlägget ska jag senare förklara varför det inte finns något ord för det här.

Det är kanske någon som frågar följande. Om det finns något som är värre än ondska då varför är det inte upptäckt och har ett ord? Det är en bra fråga och jag ska besvara den. Eftersom att det här är värre än ondska så betyder det att människor som har det här gör vissa saker värre än andra människor. En av sakerna som dom gör värre är att dom ser till att saker blir dolda och gömda. En av sakerna som dom gör dolda och gömda är sig själva. Om precis alla av dom här människorna gör saker dolda och gömda bland annat sig själva så betyder det följande. Det betyder att det blir omöjligt att upptäcka dom här människorna, det betyder att det blir omöjligt att upptäcka det dom här människorna har och det betyder att det blir omöjligt att hitta på ett ord för det här.

Jag skrev inte att dom här människorna gör saker som är värre än andra på grund av följande. Det går förmodligen inte att jämföra dom här människorna med något överhuvudtaget, det går inte ens att jämföra dom med sig själva. Det går förmodligen inte att jämföra deras handlingar heller.

Man kanske kan hitta på fler ord och fraser för det här istället för bara ett ord.

Jag skrev tidigare här ovan att dom här människorna har det här som det inte finns något ord för. Jag tänkte att det var fel att skriva följande. Att det är något som dom här människorna besitter, istället för det skrev jag att det är något som dom här människorna har.

Det kanske inte bara är människor som har det här och dom som har det här kanske inte är människor.

Nu ska jag berätta mer om det här som kanske kan övertyga er. Det finns ett avsnitt av The Simpsons. Det är ett avsnitt där Bart föddes som siamesisk tvilling tillsammans med en annan tvilling som nästan utan tvekan hade samma kön som Bart. Mina ursäkter för att jag skriver siamesisk tvilling, jag vet inte hur man på ett annat sätt kan beskriva det. Jag ursäktar att jag skriver siamesisk tvilling, jag vet inte hur man på ett annat sätt kan beskriva det. När Bart föddes som siamesisk tvilling tillsammans med sin förmodligen manliga tvilling så sa läkaren något. Jag vet inte läkarens namn och jag tvekar starkt på att han verkligen är läkare men jag skriver läkare ändå. Läkaren sa följande. Den här tvillingen är rakt igenom ond. Så han kapade av dom två. Den ena tvillingen, som läkaren sa var rakt igenom ond blev inlåst i en byggnad på en vind. Det var läkaren och pojkens släktingar som beslutade att det skulle bli så. Dom beslutade också att dom skulle dela ut döda fiskhuvuden till honom. Jag är inte säker på om fiskhuvudena var döda och jag vet inte vad han mer åt, om det nu var något annat. Jag undrar vad dom mer gjorde med honom. Om läkaren nu säger att pojken var rakt igenom ond, då varför dödade dom inte honom innan han var född, men en abort, brukar inte vissa döda barn som är siamesiska tvillingar innan dom föds? Är det bara dom som har det här som är värre än ondska som dödar dom här ofödda barnen? Om dom nu skulle göra en abort kunde dom väl bara döda ett utav barnen och välja barnet som enligt läkaren är rakt igenom ond? Jag vet inte om läkaren är en man och jag vet inte om han är en läkare.

Läkaren sa att barnet var rakt igenom ond och verkade absolut inte gilla ondska, han verkade hata ondska. Läkaren gjorde mycket saker som kanske vissa finner ondskefullt bland annat mot det här barnet. Det är för att läkaren inte är ond han har det där jag beskriver som är mycket värre än ondska. Det kanske inte bara är en sak som är värre än ondska som människor kan ha, det kanske finns fler saker som människor har som är värre än ondska. Det finns det nog, med tanke på att det skulle göra så att allt det här blir ännu svårare att upptäcka och det förklarar varför ingen eller nästan ingen har upptäckt det här som jag skriver om i det här blogginlägget. Det är nog bara en av flera förklaringar på varför ingen eller nästan ingen har upptäckt allt det här. Jag är inte helt säker på om läkaren är en man.

Senare i avsnittet av The Simpsons så upptäcker läkaren följande, eller åtminstone tror läkaren att han har upptäckt det. Läkaren upptäcker att han och barnets släktingar har låst in fel tvilling, den onda tvillingen är inte det barnet som dom låste in, den onda tvillingen är och har alltid varit Bart. Bart är nog 10 år gammal just då. Läkaren säger följande. Det här är helt och hållet mitt fel. Så dom låste in Bart istället och Barts siamesiska tvilling var inte kvar på vinden längre. Barnen till Homer Simpson och Marge Simpson är fångar verkar det som. Kanske föräldrarna till barnen är fångar också. Jag är inte säker på om läkaren är en man

När dom trodde att den onda tvillingen hade rymt så gick dom ut ur byggnaden och verkade leta, jag vet inte vad dom gjorde där ute. När dom kom tillbaka sa Homer Simpson följande. Bart har rymt med ett plan till Schweiz.

Jag vill skriva en sak här som kanske kan övertyga er mer. När jag ser på The Simpsons så känns det som att programmet förolämpar mig men programmet förolämpar mig aldrig om samma sak och förolämpar mig om helt ny saker hela tiden.

Jag har ett tips om hur du kan upptäcka dom här människorna. Fråga dom om dom gillar ondska. Fråga dom om dom hatar ondska. Fråga dom vad dom har för syn på ondska. Senare efter det så försök att ta reda på vad dom har gjort tidigare. Om dom svarar att dom inte gillar ondska och du upptäcker att dom gjort saker som du finner följande. Saker som du finner elaka och inte har någon aning om hur dom kan göra det. Då har du nog hittat en sån här människa som jag beskriver om. Det kanske räcker med att du enbart upptäcker att denne gör saker som du finner elaka och inte har någon aning om hur denne kan göra det istället för att även upptäcka att dom säger att dom inte gillar ondska. Jag skrev denne istället för dom eftersom att jag känner att ordet dom kanske inte passar i det här sammanhanget.

Förlåt för att jag skriver siamesisk, jag gjorde det för att jag inte vet hur man beskriver det på ett annat sätt. Förlåt för att jag skriver siamesisk tvilling, jag gjorde det för att jag inte vet hur man beskriver det på ett annat sätt.

#blogg

Jag är ute efter något som gör så att jag kan hitta e-mail adresser. Jag har försökt att söka på Google men det gick inte, jag hittade inte det jag sökte efter. Jag vill ha hjälp med att hitta något som gör så att jag kan hitta e-mail adresser. Kanske en sökmotor för att hitta e-mail adresser? Var kan jag hitta något som gör så att jag kan hitta e-mail adresser?

Skrivet av amphix:

Finns att hitta på Google. Du kan hitta något som gör så att du kan hitta olika e-mailadresser genom att googla. Om du googlar så hittar du något som gör att du kan hitta e-mailadresser.

Jag har försökt att googla och jag verkar inte hitta något. Jag verkar mest hitta e-mailadresser i Amerikas Förenta Stater. Så kan någon ge mig anvisningar?

Hitta mail

Jag är ute efter något som gör så att jag kan hitta olika e-mail adresser. Var kan jag hitta något som gör så att jag kan hitta olika e-mail adresser? Var finns det något som gör så att jag kan hitta olika e-mail adresser?

Skrivet av Friberg:

Vad är det du söker drivrutiner efter?

Jag söker drivrutiner efter alltihop.

Program för att uppdatera drivrutiner

Jag är ute efter ett program för att uppdatera drivrutiner.

Det finns väldigt många program som gör att man kan uppdatera drivrutiner men jag vet inte vilket program jag ska välja för att uppdatera drivrutiner. Vilket program för att uppdatera drivrutiner ska jag välja?

Varför religion är fel

Gud kan inte finnas, religion kan inte finnas och det har jag en förklaring på. Gud finns inte. Jag ska förklara varför gud inte kan finnas. Om man tror på gud så tror man på en religion också. Det går inte att tro på flera religioner än en vid en och samma tidpunkt. Om gud finns så kallar man det för en religion också. Vetenskapen ändras när man motbevisar något, det gör religionen också. Istället för att kalla det religion ska man kalla det för sanning. Att ordet religion finns förklarar att religion inte finns. Om ordet religion finns, så finns inte religion. Det som förklarar att religion inte finns är att ordet religion finns. Vetenskap liknar religion.

Om ordet religion finns så finns inte religion och om religion finns så finns inte ordet religion.

#blogg