Inlägg av Rickwiz

Inlägg som Rickwiz har skrivit i forumet

1
Skrivet av Zpartan:

Xboner, den dyraste och bästa media / digitalboxen fram till dags datum, det går att göra billiga youtubefilmer, du kan zappa på den, och till och med spela tvspel på den, dock inte i "riktig" HD, men 30fps är Nextgen, det säger iaf M$

= Allt man behöver veta!

Jo just det en sak till, ni som ylar glatt om Sonys problem med PS4, vänta bara, M$ Xboner kommer få sin beskärda del. för alla PC fans, vet av tidigare erfarenhet att ATI / AMD inte är världens bästa då det gäller att hålla nere värmen.

Gillar man problem och värme, så skaffar man ATI
vill man stabilitet dock lite si och så när det gäller drivare så skaffar man Nvidia.

Problemen lär dyka upp, tror inte man lärde sig läxan tillräckligt av Xenon, Falcon, Zephyr på Xbox 360!

Det är så mycket fel i det inlägget så jag vet inte var jag ska börja...

Det är en tidning, inte Microsoft som en del har lyckats missförstå.

Jag stryker då inte sistnämnda, får ett importerat ex i November Lite synd att det var exklusiva uppdrag men jag tvivlar på att det är något märkvärdigt.

Tråkigt. Hoppades på att alla skulle haka på 60 fps som BF4.

Skrivet av ThreeZool:

Sony verkar ju vänta in allt som MS gör för att sedan se hur folk reagerar och sedan gör det motsatta om det visar sig att spelare inte gillar det.

MS gick i alla fall ut med sin produkt att så här vill vi ha den. Sedan när de märkte att spelare inte uppskattade det så lyssnade de och ändrade de på det. Verkar som att Sony är riktigt orolig denna generationen då de verkar göra allt för att få så bra PR som möjligt. Vet de kanske med sig att de har en sämre produkt?

MS satsar iaf på något nytt och vågar att utveckla branschen.

Förstår inte hur du resonerar överhuvudtaget.

Har haft väldigt mycket problem med PC-versionen av spelet.

Battlelog gör det nästan omöjligt att gå in på en server eller gå med i ett party, grymt mycket buggar och problem för mig där, även för mina vänner.

Kommer bli toppen

Skrivet av Famest:

Blir fan besviken på vissa kommentarer här. Så mycket hat som sprids.. Vill han få en miljon i score så är det lugnt för mig, folk har gjort betydligt mer onödiga grejer (bara läs valfri upplaga av Guiness världsrekord )

Håller med. Att folk måste klanka ner på grabben för att må bättre själva är sorgligt om något.

Fick liknande intryck av kommentarer i Borderlands-artikeln där mannen friade till sin flickvän. Blir så less.

Hoppas det går bra för Jimpo. Har sett grymt imponerande matcher med han och hoppas han får sin tid i rampljuset han också.

Han är svensk för övrigt.

Skrivet av mrpijey:

Alltså, många av er här är så oerhört barnsliga, för att inte tala om respektlösa för de individer som har en läggning åt det ena eller det andra hållet.

Jag tycker det är bra att de tillåter sådana här utspel i ME3. Då en stor del av hela serien hela tiden utformats av dina val (både inom uppdrag och relationer) så ska man givetvis kunna förföra en kvinna om man spelar den kvinnliga Shepard eller en man om man spelar den manliga. Något annat vore fel om man är ute efter att låta spelaren få välja vilken väg karaktären skall ta. Sedan är det ju givetvis upp till var och en och se vilka "kombinationer" man vill spela fram i spelet, men att göra narr av de som väljer homo eller lesbisk utväg är bara löjligt, barnsligt och förolämpande.

Själv så har jag spelat både manlig och kvinnlig Shepard och att kunna välja vilken väg de vill ta romantiskt ger bara en extra dimension på spelet som jag uppskattar, desto mer än de spel som har romantiska inslag men tvingar dig att vara heterosexuell "bara för att det skall vara så".

Bra gjort Bioware!

Håller med till 100%.

BF3 kommer vara det bättre spelet, men MW3 kommer ha väldigt mycket högre försäljningssiffror.

Jag förstår dock inte de som säger att de bör lägga ner hela CoD-serien, de har sålt som smör utan att behöva göra något mer med spelen än att smälla i lite content och pumpa ut spel varje år, så varför sluta nu.

Jag håller dock tummarna för BF3 och hoppas de kommer vara så framgångsrika som möjligt, det förtjänar dem mer än sina motståndare.

Väntar nog på recensioner. Ser ganska lovande ut dock.

Härligt med Nolan North.

Skrivet av Hanga:

Kan Square Enix vara snäl och lägga ner hela Final Fantasy XIII serien och börja om från början. Jag vill ha ett riktigt RPG spel.

XIII är ett riktigt RPG, och ett bra sådant. Inget mästerverk men många verkar döma spelet för snabbt, det blir bara bättre och bättre.

Skrivet av L00c0:

tycker synd om er ps3 fanboys var det inte ni som snackade att psn var bättre än xbox live och att det var billigare. Nu har ni svaret på allt.

Om PSN eller XBLA är bättre än den andra är inte relevant. Den här gången blev PSN hackat.

Om MS hade agerat snabbare/bättre än Sony kan man dock spekulera om.

Bara för att klargöra en sak som några påstår, Sony har varken ljugit eller undanhållt något, dags att läsa på lite. Inte för att försvara Sony på något vis, men rätt ska vara rätt

Mörk och explosiv Twisted Metal-film

Härligt.

Köper mig spelet till konsol då.

1