Inlägg av MistMage

Inlägg som MistMage har skrivit i forumet

1

Påminner mig om en gammal Penny Arcade strip: http://www.penny-arcade.com/comic/2008/01/16

Det är skrämmande att folk i de här positionerna verkar tycka att det är okej att uttrycka sig så fördomsfullt och för den delen föraktfullt. Ser personligen inte TV så jag har ingen personlig åsikt om Arnroth, men sånt här är aldrig acceptablet.

Skrivet av newlaseridea:

jag gillar Awsomenauts bäst i genren.

Tyckte själv det var synd att de inte nämde Awesomenauts. Väldigt annorlunda från de nämnda spelen men DEFENITIVT ett moba, och ett bra spel också. Kunde ha varit en bra kontrast dock, just eftersom det är så annorlunda spelmässigt.

Skrivet av bleak:

Fan vad läskig musik det är i spelet. Minns inte det när jag lirade som liten parvel ; )

Fun fact: Musiken var separata tracks på cdn, så man kunde lyssna på dem med en vanlig cd spelare.

Oh? Redan en artikel Satt just och funderade om jag skulle skicka in ett tipps.

De hade lite tekniska svårigheter, är live nu.

Skrivet av DarkZide8:
Skrivet av Tybalt:

hAHA... Såg någon annan slutet på Shinobi... killen spelade bra men fick otur med slutbossen. Jösses vad arg och ful i mun han blev, men på ett roligt sätt. Alla de andra bara satt och garvade. Lite synd om honom i alla fall. Efteråt satte de en tejpbit över munnen på honom. Om han är kvar i bild så kanske ni kan se om han fortfarande har munnen igentejpad. Han verkar behålla tejpen på.

Jag såg inte men jag hörde det ;D. Undra what the fuck is going on typ XD

Haha, ja JMan är sån

Tack för att ni skrev om evenemanget FZ.

Inte min lista så klart men den har i varje fall en viss klass.

Det blev bara två spel för mig tillslut, avklarade dag 1 och 2 respektive. Blame Team Fortress 2 antar jag, haha (141 hours and counting). Egentligen har jag väl klarat av några webbspel och så som jag inte skrev in, men men. Kanske nästa gång.

Bestämde mig för att se om jag kunde klara igenom strategiklassikern Dungeon Keeper. Jag har kommit till den sista nivån förr men aldrig klarat det, så det här verkade vara ett bra tillfälle. För närvarande har jag kommit till land 10 utan några större svårigheter (utom att få det att fungera i Windows Vista ) men det blir inte direkt svårt förän de senare landen, så vi får se hur det går.

Hade ett photobucket konto liggandes så jag tog och laddade upp bilderna (tog även några fler än de här, kolla gärna in albumet).

Megaman 2

Ufouria

Ufouria avklarat. Inga unintentional deaths, 3 intentional (för att slippa gå så långt). Spelade på NES (fast jag tror det finns på VC nu) och tog några bilder, ska se om jag gör ett konto på nån albumsida eller nåt (kanske rent av har ett liggande, vi får se).

Gick som smort i stort sett, fast jag nästan dog mot sista bossen. Jag körde i stort sett enligt speedrun routen (huvudsakligen den senare) men gick vilse vid ett tillfälle och så kunde jag naturligtvis inte skippa den tredje karaktären, Shades, som i TASen eftersom det är ett 1 frames trick. Nå, det handlade nu ju inte om att göra det snabbt men kolla gärna in länkarna, det är ett riktigt bra spel som inte är så känt.

En rolig grej: Aktiverade Moonwalking glitchen av misstag två gånger (tryck åt motsatt håll framen innan man landar efter ett hopp, får en att gå baklänges).

Säg inte det
Första gången jag klarade det var nån gång i mitten av förra deceniet och det var efter att inte ha spelat det sedan jag sålde mitt första NES för att köpa ett N64 nån gång kring 97.

Mega Man 2 dot done. 2 continues, en mot draken, en mot Wily 1.

Två kommentarer:
1.) VARFÖR spelade jag på difficult istället för normal!?
2.) Jag hatar verkligen bossen i Wily stage 4. För de ej insatta: Bossen i Wily stage 4 kan bara skadas med ett specifikt vapen (crash bomber) men man har bara aldeles nog ammo för att kunna klara den på ett försök OM man även använder en annan ability för att ta sig till punkterna där den kan bli skadad istället för crash bomber (det finns förstörbara väggar som kan tas bort med vapnet men som även kan klättras runt). Jag glömde naturligtvis det och fick stå och farma ammo i typ 10 minuter som en idiot.

Fortfarande det enklaste spelet i serien tho

Edit: A just ja, spelade på NES. Jag tog även en bild av avslutningen så jag kanske laddar upp den senare.

Edit: Kom att tänka på att jag kanske lät lite irriterad i posten men Mega Man 2 är trotts allt ett av mina favoritspel så i slutändan var det ett nöje att spela det utom vid de 2-3 tillfällen då jag fick energifarma

Påbörjade/planerade:
The Ur-Quan Masters - WIN
Dungeon Keeper - WIN/DOS

Avslutade:
Mega Man 2 - NES
Ufouria - NES

Låter som en kul grej så jag tror jag tar och contributar med några retroklassiker (och kanske nyare spel, vem vet?). Kan vara ett bra tillfälle att klara några spel i backloggen också.

Also: registrerade för att delta, så hej

1