Inlägg av faceslicer

Inlägg som faceslicer har skrivit i forumet

Dom borde införa änterhakar. Så att man kan hålla fast andras båtar för rejäla kapningar.

Personligen tycker jag att quest/pve delen av spelet är rätt tråkigt. Fantastiskt kul med pirat fighter dock.

Skrivet av Den Maskerade Daskaren:

"Myth of Empires", får allergisk reaktion av såna mobilspelsnamn. "Myth of Empires: Path to Glory Through Fire and Ice - Strategy multiplayer medieval WW2 game"

Brilliant. Vad kommer första DLC paketet att heta?

Nooooooo

Dom behöver få in gauntlet i dota2

Skrivet av Prixm:

CSGO har rankat. Därför det lever, folk vill alltid bli bättre och högre rank. Chivalry har inte detta, alltså noll att sträva efter, förutom att bli bättre, för sig själv. Ingen titel för att bevisa att man är bra eller bättre än andra.

Ja tänk om man bara spelade ett spel för att de va kul och inte för att få nån tom konfirmation om att du är lite bättre än nån snubbe nere i Polen. . .

Skrivet av Soulless:

Inte för att Paradox inte gör misstag också, inte minst Imperator bevisar det, men deras DLC-policy är vad som håller deras spel levande och utvecklande i år efter år. Och med varje stort DLC, som för övrigt inte är obligatoriska, så följer oftast även gratis uppdateringar med en hel del innehåll.

Tycker gnället på deras dlc är tröttsamt, Stellaris är fem år gammalt och får fortfarande stora uppdateringar och mer innehåll. Självklart måste det betalas på något sätt och om man spelar ett spel i flera år är några billiga dlc inte något att orda om.

Håller inte med. Ett spel behöver inte fyllas med DLC's för att fortfarande vara attraktivt. Det finns många exempel på spel som har få eller inte expansioner alls som fortfarande lever och frodas.

Sen säger du att DLC's inte är nödvändiga. Testa o spela eu4 utan dlc's. . . Dom har ju nu iallafall ändrat så du kan öka development i regioner. Detta va du tvungen att köpa ett DLC för. Kan inte svara för Stellaris då jag inte spelar det men det finns flertal dlc's till EU4 du behöver för att spela spelet.

Broodwar är över 20 år gammalt och är fortfarande aktuellt, ett spel behöver inte fyllas med DLC's med minimal content som släpps varannan månad.

Den senaste månaden har paradox dlc's förstört EU4 och stellaris, Sen går det inte att frånse från imperator rome, som är ett jävla skämt. Dom släpper ett spel som är i princip tomt. efter några månader kommer deras DLC maskin igång där du måste betala mer för att spelet ska bli spelbart. Sen säger dom att dom lägger ner utvecklingen på ett nytt spel!!!!!

Har tappat all respekt för Paradox, det kommer bli o pirata deras spel i framtiden.

Med tanke på deras Paradox senaste spel så kommer jag nog för en gångs skull vara försiktig.
Imperator Rome känns ju nu som en bluff, 60€ för ett buggigt skal av ett spel, som dom nu har lagt ner enligt dom själva.

Ck3 va inte ute mer än några månader innan Paradox DLC policy kom igång, för att inte tala om att spelet har otroligt lite omspelningsvärde då det inte finns många olika events i spelet atm.

Börjar bli lite irriterad på Paradox och hur dom släpper spel som klart och tydligt saknar funktioner som t o m föregångaren hade. Nu vet jag att vi kommer få det men hur jävla mycket ska det kosta.

Nä tror desvärre att Paradox har blivit lite förblindade av alla pengar dom kan tjäna för inte fan håller deras nya spel måttet.
Vet inte statusen på HOI4 och stellaris dock, antar att det finns en uppsjö av DLC's där med.

Skrivet av Baronova:

Hoppas du inte gillar tåg, för om du vill ha allt till Train Simulator 2020 behöver du punga ut €30 för spelet, och sedan 8212.19 Euro för all DLC.

https://store.steampowered.com/app/24010/Train_Simulator_2020...

Kolla in total war Warhammer 2,100 spänn för varje ras, chaos delas upp i två raser så blev 200, eller valfritt paradox spel. Får ju betala över tusen spänn för all content för eu4 tex.
Men så länge folk betalar för skiten så kommer dom att fortsätta sälja det.
Vi konsumenter är ju dom som har makten men det återigen det köps ju.

Brukar dra igenom Fallout två varje gång ett nytt Fallout släpps. Dom gamla är så otroligt mycket bättre. Ett av dom bästa RPG spelen som nånsin gjorts. Blir o följa detta!

Skrivet av Jontos:

Att spelen som sålt bäst alla är exklusiviteter kanske säger något också?

Schh använd inte logik härinne!! Hur vågar du

Skrivet av denza:

Är fan glad att jag inte är så jäkla kräsen som många spelare. Jag älskar breakpoint. Bästa spelet jag spelat på ett tag. Tur att jag inte bryr mig så mycket om buggar, butiker in game och så vidare. Fyfan vilket tråkigt spel-liv jag skulle ha. Orka sitta dagarna i ända och klaga på forum om olika spel. Finns roligare saker i livet. Synd att spelen skjuts upp. Tråkigt. Men så är det.

Ja tur för dig att du inte har några krav alls på produkter du köper. Måste vara otroligt imponerande att du inte påverkas av buggar.

Och anledningen att folk klagar är för att dom betalat för en produkt som inte höll vad den lovade.

Men det verkar som att du inte ställer krav på produkter du köper,
Sen klagar du på att andra klagar. Hur orkar du det?

Förstår faktiskt inte kändisar i spel. Går ju lätt att fixa coola karaktärer. Förstår inte varför man ska trycka in Hollywood skådisar som förmodligen kostar en hel del me. Är ju hellre pengarna gå till andra delar av spelutveckling. Aldrig förstått idoliserande av skådisar.

Slutade spela spelet när man insåg hur många karaktärer som har autoaim eller vapen som kräver väldigt lite för att träffa med. Och fortfarande ingen CTF va jag har hört. Behövs mer för att väcka den ådran för mig iallafall

Testat lite privat servrar, både classic och TBC. Classic va fan grindigt. Kommer ihåg att man dog ifall mfienden dodgade några slag för mkt 😁. Sen med nostalgisk, spelade man det då, och har varma minnen så kommer det såklart kunna blir roligt igen. Jag vet själv att varje gång ett nytt Fallout spel släpps så spelar jag Fallout 2 😁. Och det är ju bara nostalgi. Dock så hade jag glömt mkt av det jobbiga i classic. Kanske testar det men tror inte det. Hoppas dock det ska bli bra av det.

Varför skulle det vara dota 3? Ganska uppenbart att de är nån billig skit så använder dom dota namnet för att locka fler.

Skrivet av JackG100:

Dom fick ju en injektion av investment-pengar i December, sen så behöver de få in ungefär 5 miljoner dollar i månaden från Skepps-försäljning, antagligen lite mer om de betalar skatt å så. De verkar snitta ungefär 3 miljoner i månaden, så ja, de blöder lite. Tror dock de har pengar för att klara driften i ett år till, dock så brukar de få en rejäl ekonomisk boost vid varje större uppdatering, så vem vet.

Om de har lite framförhållning så kan de ju faktiskt reducera dev-teamet lite också.

Om detta stämmer så är det ju ganska allvarligt. Spelet har ju fortfarande långt kvar tills release, jag va väldigt sugen på spelet men har väl insett att jag inte längre tror på projektet. Vågar inte öns tänka på reaktionerna ifall de inte blir släppt.

Fallout 1 och 2 är ju dom riktiga Fallout spelen. Bethesdea har ju bara reskinnat Oblivion/Skyrim. New Vegas va väl ok men dom andra spelen är skrattretande dåliga i mina ögon. Sen är jag en grinig gubbe dock så kan väl ha me de o göra.

Skrivet av waeress:

Kan rapportera att det är fullt med aktivitet i spelet. Många som testar för första gången och många som kommit tillbaka efter 10+ års tid borta från spelet.

Dom började med en låg level cap och den höjs allt efter som. Detta är hittills väldigt bra då spelarna hålls ihop i level och det blir ännu fler som gör det du vill göra.
Capen är för närvarande på level 20; så än är det tidigt att hoppa på.

Läste för många år sen att dom skulle släppa en gigantisk grafik patch. Har den satts på plats?

Skrivet av EXPLICIT:

Detta kan inte nog starkt understrykas. Jag är ingen Steam/Valve-gatekeeper utan har snarare kritiserat dem hårt senaste åren (sämre reor, hela steam lvls/tcg skiten, långsam site & client osv) men nog fan är de fortfarande ljusår före alla andra. Finns idag ingenting som lockar med någon annan client, och jag undviker i 95% av fallen att ens göra ett inköp om jag tvingas att vara exklusivt lås till den (därav inget nytt Metro t.ex)

Kanske inte lika mkt funktioner men Gog galaxy eller va de heter tycker jag funkar jävligt bra i jämförelse med Steam. Origin och uplay är ju på gränsen till malware i mina ögon. Så håller med dig med att Steam är långt före men just Gog tycker jag funkar okej som sagt.

Skrivet av Zerp:

Paradox DLC policy har fått en hel del skit för att den producerar så många DLCs, men vad de flesta som inte är insatta missar är att nästan hälften av all utvecklingstid går till att förbättra grundspelet i stora gratis patches som är fullpackade med bugfixes och även ofta gratis features tillsammans med varje större DLC släpp.

Även om första släppen av Paradox spel är buggiga så vet du att de kommer supporta sitt spel i 5+ år med patchar och bugfixar samt förbättringar, så det är bara komma tillbaka om ett tag och testa igen. Stellaris till exempelt är ett helt annorlunda spel idag än det var 2.5 år efter release, även om du inte köpt en enda expansion, och deras WW2 krigsspel Hearts of Iron 4 får en patch om en vecka tillsammans med DLC där de lägger till "fuel" som ny resurs samt har gjort om sjöstrid helt och hållet, båda gratis för alla spelare även om man inte köper expansionen.

Mmm du missar eller väljer att inte nämna visa ganska viktiga saker i ditt försvar av paradox DLC försäljning. För det första är dom flesta dlc's funktioner som kommer i moddar, så det dom gör är att ta andra människors idéer, och kapitalisterna på dom. Dom har dragit upp priser på sina dlc's innan Steam reor så att dom tjänar lika mkt som innan. Också intressant att väldigt många dlc's speciellt till ck2 är sjukt tunna. Dom gör sjukt bra spel. Spelar ck2 och eu4 försöker lära mig vic2 nu. Men tycker deras DLC försäljning är under all kritik.

Skrivet av Jinxswe:

Rome2 va riktig besvikelse. Och tyvärr verkar den dåliga AIn vara kvar om man tittar på gameplay från Three Kingdoms... Så vi får se.
Skippade Throne of britania av någon anledning.
Men tror jag kommer hålla mig till Empire, Shogun2 och Warhammer.

Äger nästan alla titlar total war titlar efter att ha insett hur mycket pengar jag har lagt i bara total Warhammer serierna, (bara Warhammer/Warhammer 2 som egentligen borde vara ett spel, tillsammans med alla faction DLC,s) så har jag slutat köpa deras produkter. Alldeles för mkt pengar i mina ögon.