Inlägg av Chipsgeneralen

Inlägg som Chipsgeneralen har skrivit i forumet

Är lite sen till kalaset.
Heter Butchercow på racenet och lade till nyss!

Stökade i discord tidigare 😐😌

Spiderman och Alan Wake 2.

Alan Wake 1 har jag aldrig spelat men älskade Control, så jag tänker att det kommer bli bra hur som.

Spiderman är väl given, men är lite orolig att det kommer va onödiga nyheter osv. Vet inte, kanske inte är taggad på det? Övertalade precis mig själv om att det inte är superhype. Va fan, ehm. Kanske nya WRC spelet som ryktas om. Men tycker året känns ganska svagt förutom Zelda.

Skrivet av Du_d3:

Så spelet ser varken ut som första eller andra trailern. Lol

Detta är för roligt egentligen, "So the game doesn't even look like you think it does, sure it will be released next week but the trailers isn't the picture at all. Just have patience."

Skrivet av ompalompa:

Alfa och beta-stadier i utveckling är benämingar som aldrig varit speciellt standardiserade. Det kan skilja sig mycket mellan utvecklare vad dom menar med alfa och beta, speciellt sedan saker som post-release-support, early-access och "games as a service" blivit möjliga och populära.

Det som är en annan studios alfa-arbete kan mycket väl ha klassats som pre-alfa och/eller beta hos obsidian.
I så fall kanske tiden räcker gott för ett släpp 2024, om de går in i alfan med mycket gedigna förberedelser. Fast personligen låter det väldigt tidsoptimistiskt ändå...

Kanske räknar dom att släppa det i en mager, opolerad early access år 2024? Eller ett ramverk till spel redo för massor av DLCer..
I så fall är den tidsramen kanske rimlig.

Ah, okej tack. Men då är jag inte ute på aktör för djupt vatten med tanken om snäv tid att skapa succé på. Hoppas det får den tid de behöver bara.

Men, rätta mig om jag har fel. Är inte det otroligt snålt tilltagen utvecklingstid om spelet är ALFA nu? Om det ska släppas inom ett år?
Tanker att tex Zelda hade ju ett år av buggfix och polering.

Drömmer dagligen om ett Game boy micro.

Första gången jag faktiskt känner mig lockad att uppgradera till Extra....

Skrivet av Ruffles:

Åter igen: vi pratar om olika Kinect här. Kinect till Xbox 360 var ett separat tillbehör som inte var ett dugg påtvingat. Däremot släpptes det spel som krävde tillbehöret. Det sålde i runt 25 miljoner enheter och var alltså inte ett dugg nischad utan tvärtom riktad rakt mot casualpubliken (och sedermera tämligen avskydd av många gamers). Kinect till Xbox One var inbakad i paketet och höjde priset på konsolen.

Jämförelsen med 360-Kinect, om vi kallar den så då, är inte helt irrelevant för att visa hur ett tillbehör kan sälja när intresse finns. En stor skillnad, förutom prislappen, är förstås att Kinect var något hela familjen kunde delta i medan VR centreras kring en person. Jag tror att detta enkla faktum kommer förhindra VR från att bli den där massmarknadsprodukten. Däremot kan det förstås bli tillräckligt framgångsrikt för att Sony m.fl. ska tjäna pengar och vilja hålla produkten levande.

Vette fan om hela familjen argumentet är svinstarkt, då typ allt vad couch coop heter är dött känns familjeangelägenhet sådär.
Men hör dig, Kinect sålde också i en värld av party spelens storhet, guitar hero, Wii sports, rock band. Halo hade liksom usp 4-spelare en tv osv.

Skrivet av Siegfried:

Köpte PS VR för 3500 för ett antal år sedan, precis när version 2 av den släpptes.

Inkl kamera och kontrollerna?

Skrivet av Siegfried:

Priset är alldeles för högt. Dyrare än hela PS5an

Alltså, tycker typ detta argument är sådär. Men vad vet jag. Känns som folk köper sim-rattar höger och vänster för pengar mer än konsolerna, det köpa skärmar för bra mycket högre pris än konsolerna osv. En kontroll om man vill lycka kostar som ett halv ps5.

Skrivet av Molotov:

Ok, så EA nästa företag att köpas upp av MS?

hahahaha Nej snälla. På riktigt får det fan inte ske. Då letar jag själv upp Phil och skäller ut han.

Skrivet av lonian:

Kinect till Xbox360 var inte påtvingad.

Nä men Kinect totalt verkar ha vevat ut miljoner. Men hur många av dem är påtvingade och inte riktiga siffror. Lite som Wii sports, det är typ mest sålda spelet men det följde med en konsol.

Min största upprörda i detta är att folk gör denna ekvation Kinect > PSVR för Kinect sålde runt 25 miljoner.

DEN var ju för tusan påtvingad, alla som ville ha ett xbox var tvungna att köpa en, och en sådan på sidan kostade ju i princip inget i jämförelse med VR2. Det är typ som att påstå att "SONY HAR SÅLT totalt 200 miljoner kontroller" för att det ingår i paketet av konsol.

Jag fattar såklart, Kinect var också ett märkligt nischat tillbehör.
Men att ställa dessa två mot varandra i rakt led är nog dumt.

Nej, ska bli intressant att se utvecklingen för vr2. Hoppas det kommer kioskvältare och livslängden blir lång. Jag älskar mitt, speciellt för GT7. Får tex F1-23 stöd kommer jag på riktigt vara nöjd med mitt köp helt och hållet. Behöver nästan inte HL ALYX även om det hade varit en redigt fin bonus.

vill också ÅTERIGEN säga att personen som skriver denna artikel för Blomberg har fabricerat skit förr för både Nintendo och Xbox som blivit dementerade senare. Så ta stor nypa salt när ni läser "Flopp, dödsdom" osv. Vet att det ibland pirrar till med att hurra för motgångar. Men Om VR slår är det ju ännu ett sätt att älska våran hobby mer.

Skrivet av brunnlake:

Som jag fattat det så är spelarens vy låst horisontellt även om man exempelvis voltar eller om bilen lutar mycket åt sidan. Och det tycker jag är ett minus. Att man inte har valmöjligheten till en mer inlevelsefull/åksjukeframkallande upplevelse.
Jag förstår att man kan titta vart man vill 😊

Ja höjd menar du? Ja lite märkligt men inte något jag aktivt tänkt på.

Skrivet av brunnlake:

Detta är ju ett stort minus ifall man inte kan välja att ”åka med” bilen på riktigt, vilket jag läste för någon vecka sedan. Har inte varit med om det sedan Driveclub VR.

Jag vill titta framåt och då ut genom framrutan, inte genom taket ifall det är brant backe eller liknande.

Ja alltså du kan ju titta vart du vill, fast i förarstolen är du. Tror du missförstod.

Skrivet av Ruffles:

Bloomberg rapporterade om detta.

Och som många påpekat är detta från en person som dragit siffror ur röven tidigare och blivit nedskjuten av både Nintendo och MS

Skrivet av Krabban77:

Fan man blir inte mindre sugen när man hör och läser överallt hur bra det är till GT7. Får väl dra till webhallen i helgen o köpa en. Ratt,pedaler och stol har man ju redan. Det kommer förhoppningsvis ett f1 spel med vr stöd. Jag gillar de flesta bilspel men är mest för rally.

Kan säga att rally delen i GT7 är magiskt med vr för du kan fortfarande titta ”framåt ” men bilen är snedställd

Sitter i ratt och stol, här håller. Vi alla tummar för nästa f1 är vr. Då är jag seriöst nöjd för typ 4 år fram med priset för hjälmen

Kan säga som ägare av hjälmen att GT7 i vr kanske är det mäktigaste jag upplevt i spelväg senaste 7 åren? Hur PD skapat så enormt bra VR stöd gör att jag skulle vilja att alla köpte en. Drömmer dagligen om ett f1-23 I vr.
Men åter till artikel, siffrorna kommer från en känd skojare som har fulpassat spelindustrin förut, flertal gånger. Blivit nedskjutet flera gånger, att han fortfarande får utrymme brinner i mig.

BOTW absolut det bästa för egen del, blev helt golvad från början till slut och drömmer veckovis om världen och allt som gick att utforska.

Usa är ruggigt bra på att gnugga vassa armbågar åt alla håll just nu.

Vet inte men känns som att just xbox och det starka västerländska i Xbox aldrig riktigt fungerat i Japan, hur mycket det än försökts. Phil har väl själv sagt flertalet gånger att just japan är en svag del och speciellt utbudet av spel som lockar köpare.

Nej, jag förstår varför usa använder detta narrativ men är ändå upprörd. Som någon påpekade "I´m told" är nog ett väldigt talande uttryck för skit.