Inlägg av Greisn

Inlägg som Greisn har skrivit i forumet

Skrivet av gnask:

Gött, känns mycket seriösare nu!

edit:citat

Brevet borde kanske formuleras om lite, till en mer allmängiltig beskrivning av problemet. Känns ju konstigt att skriva under ett brev som börjar "Hello my name is Svante".

kan det va fel typ av sladd?

såvitt jag förstår så är en lan-kabel till för att koppla ihop två utgångar (ex. dator 1 till dator 2), medan en internetsladd (eller vad den nu kan heta) är till för att koppla ihop en utgång med en ingång (ex. dator 1 till internet/router/modem).

För de här pengarna tycker jag det är mycket mer värt att satsa på en laptop som du kan uppgradera de viktiga delarna på, som t ex pc-konsulten eller notebookguru eller deviltech. Då kan du ju byta grafikkort, processor och typ allt annat efterhand det kommer nytt. Dock behöver du skicka in datorn för uppgradering men om det ändå är en laptop du vill ha så skulle jag säga att det är ett långsiktigare köp.

Jag sitter på en sån här, fast från förra året: http://www.pc-konsulten.se/barbara/extreme/x-256b.html och är väldigt nöjd hitills med både dator och support.

Fett att dom kör vidare med valbaserad historieutveckling! Heavy Rain tycker jag har en helt fantastisk variant av just det.

fattig pc-månad alltså.. ME3 blir nog grymt iofs, men hade ju vart fett att slappa med ssx också.

Skrivet av LoyalCrystalean:

...och då måste jag ha nå jävla "ID-Kort" som bevisar att jag är riktiga ägaren... men... jag har inte ett enda ID-bevis. Så det är kört för min del. 4 spel borta värda 650Kr. Jag som heller knappt har nå pengar.

Respekt

Skrivet av DarkZide8:
Skrivet av Haziza:

Vilken action not, spelen är bra indeed. Men att behöva stanna upp varje gång man ska avlossa ett skott känns helt sjukt enligt mig.

Åh snälla, whina inte bort den sista saken som är Resident Evil i Resident Evil-spelen.

Jag tycker faktiskt om det, det funkar jättebra i fyran och lyckades få en del monster upplevas som läskigare när man var tvungen stå still när man väl ville skjuta några salvor i dem.. och de kommer närmare och närmare... sakta...

Håller helt med, det skapar ju en lite egen form av skräck även om det känns lite ogenomtänkt med tanke på att huvudkaraktärernas yrken.

Med möjligheten till 6 pers i co-op känns det som att dom tar ett jävligt tydligt steg mot ett ännu mer actionbetonat spel. Femman är ju t ex mer action än fyran även om båda tillhör nya generationens RE. Lite tråkigt, för skräcken att få slut på ammo minskar ju avsevärt för varje del som släpps.

ja betyder ju sannolikt att SP blir sämre .. Fan kunde dom inte fortsatt på spåret dom hade på gång i fyran istället, med ett fantastiskt omspelarvärde?!

ojoj, ja..eller skummade bara igenom (-_-,)

Company of Heroes måste jag också säga, sjukt bra flyt i striderna med bra fokus på strategi. Särskilt om man som jag gillar att ta ut tanks med små kärntrupper. Det gör verkligen enorm skillnad att använda sina trupper rätt, utnyttja motståndarens svagheter och alltid alltid flanka. Vilket jag tycker saknas i vissa rts, där störst och snabbast oftast är bäst och det inte gör nån som helst skillnad i skadeverkning vilket håll du än kommer ifrån.

Inte jättemycket basbyggande jämfört med den gamla skolan och resurshanteringen kan kanske närmast jämföras med Dawn of War, man tar över zoner genom flaggnedsättning som automatiskt generar en viss resurs.

Machinarium kan nog platsa här också.

bra stämning och väldigt trevlig grafik tycker jag. men tyvärr har jag det till PC utan att äga en handkontroll och det gör upplevelsen bara irriterande, komplett med dålig precision och halvsega menynavigeringar.

Skrivet av Tybalt:
Skrivet av Bl4ckh4wk:

Tycker det är intressant att man var "smartare" på lågstadiet än vad man är ju äldre man blir.

Ja, det beror på hur man definierar smarthet, intelligens, kreativitet i sådana här tester.

Detsamma kan ju gälla din brandfackla Tybalt

För att ta några extrema exempel så klassas Charles Manson från olika håll som "smart" eller "intelligent" och han är som känt svårt missanpassad gentemot det system han är uppfödd och verkande i. Hitler anses också varit "intelligent" och han förändrade, eller "utvecklade", snarare än anpassade sig ett system. George Bush d.y klassas däremot inte alls som intelligent men "klättrade" som bekant upp till en ganska bekväm sits i sitt samtida system. Frågan från mitt håll blir härmed om det ens kan klassas som "smart" att klättra, högt eller lågt, på en hög av skit?

Jag tänker att det allmänna begreppet "skolan" i det här fallet betyder den allmänna, "publika", skolan som de flesta blir hänvisade till om man inte aktivt väljer eller ens kan välja. När jag gick i grundskolan läste vi t ex religion utifrån kristna grunder/perspektiv vilket kan sägas drog ner på min motivation till att läsa historia och religion på högre nivå då jag inte identifierade mig med religiositet från början.

Skrivet av Tybalt:
Skrivet av Greisn:

Lego Star Wars!

Är du seriös?

Ja fast i ganska bokstavlig mening. Lego i det utförandet får stå för retro och star wars i sig är ett futuristiskt fantasydrama.

Lego Star Wars!

Skrivet av Yeah_Right:

Så jävla svårt för vissa att acceptera att vissa av oss inte tycker om världen.

Jag ser inte mer en 4 väggar och data spel går mig att tänka på annat.

+1

@Plasmabengt tack, det sjukaste där är väl falloutexemplet. Säger ju rätt mycket om grundinställningen till spel. Måste ju inte gälla just Daniel Loton men med tanke på utgångspunkten i studien så tror jag nog att det gör det.

@Haziza jo det är ju möjligt att det hänger ihop, för dig. Men du pekar ju inte på nåt som helst exempel så det blir, för mig, mest två frikopplade påhopp på ingenting.

Skrivet av White:

Förstår inte vad problemet är? Klockrent att japanerna fortfarande är ett folk som kan marknadsföra såhär. Inte samma moralpanik som i västvärlden angående sex.

Står ett japanskt skämt på bilden med brösten också. Svåröversatt men typ "Ha stora förhoppningar inför nästa vår (då soul calibur 5 kommer)" men sättet de skriver "ha stora förhoppningar inför" kan också läsas som "fylliga bröst".

typiskt roligt skämt. men problemet är ju inte att det inte går att marknadsföra sig såhär i västvärlden, problemet är att det görs varje dag. och för många är det inte ett problem. men det betyder inte att för den sakens skull inte finns bättre sätt att marknadsföra sitt lilla spel på.

och som nån här i tråden skrev "omväxling förnyar" ...eh va? är det nåt som definitivt inte omväxlas eller förnyas så är det väl just att sälja saker med en sexualiserad kvinnokropp. det nya i det här fallet skulle väl vara affischen med voldos skrev i blickfånget, men den va ju fejk.

Skrivet av Haziza:

Tråkigt att många små killar här inte riktigt förstår något utav detta. Så fort en sån här nyhet kommer tänker ni bara på er själva rätt tragiskt egentligen.

Hur hänger dess två påståenden ihop? Det är ju rimligare att utgå från sin egen situation än andras, om man inte gör en egen studie vill säga.

Men alltså, det här citatet ur studiebeskrivningen är ju smått fantastiskt (försökte redigera in detta i mitt förra inlägg men det verkar inte funka, inte meningen att dubbelposta): "Some parts of the questionnaire only need to be completed once as these do not change over time (e.g. personality)..."

nä, ja, just det...

Fattas bara att dom gör en ren konsolport... Annars är det väl skitsamma.