Inlägg av Erick

Inlägg som Erick har skrivit i forumet

1

För er som har problem med 560 ti OC

Jag laddade hem en ny bios från grafikkorttillverkarens hemsida (I mitt fall Gigabyte) och flashade om bios, sedan dess har det inte kraschat en ända gång

Läste på ett annat forumet att det troligen var så att de som kör OC kortet på 900 mhz behöver flashas om för att få en lite högre volt för att orka köra i 900 mhz.

Går det inte att flasha om (finns inte nyare bios till ditt kort) hjälper det att clocka ner kortet till 820-840.

Skrivet av Propy:
Skrivet av Hittebarn:
Skrivet av PurreSnurre:

om du inte lagt till drivarna som kom den 24:e, testa det först

Prövade, men istället för att tabbas ut så frös hela spelet istället. Enda möjligheten var nu istället att helt stänga av datorn. Ska uppdatera bioset senare och även pröva att nedklocka kortet. Verkar ju inte direkt vara ensam med 560 TI som har problem. Förhoppningsvis inser Dice/nvidia/whatever det och släpper en update som fixar det.

Av det jag spelet måste jag tyvärr säga jag är lite besviken. Känns som BC3 och märks att det är utvecklat samtidigt till konsoler. Quicktime events är ju bara sug.
Men det är givetvis bara första intrycket, inte exempelvis prövat hela anledning till köpet = Multiplayer

Jag har också ett 560 TI och mitt kraschar efter ett par minuter. Har inte kunnat spela mer än några miniter sammanlagt. Jag är så trött på det nu. Kan inte vara nvidias fel. Jag kör 275.33 (ville inte uppdatera pga. alla problem) och det kraschar!! Jag tänkte inte prova förren ea/dice släpper en ordentlig patch.

alla ska kunna spela ett färdigt spel så länge man uppfyller kraven! detta är respektlöst mot oss som köpt spelet!

Jag råkar ut för exakt samma sak. Jag tabbas ut i windows och spelet kraschar, måste avsluta det med aktivitetshanteraren. Har också ett 560 TI. Har nyaste drivisarna från nvidia. Ska testa att uppdatera ljudkortet också.

Edit: Verkar vara fler som har samma problem: http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=213893

1