Inlägg av WallinarN

Inlägg som WallinarN har skrivit i forumet

1

Överanvänd jag vet. Men det finns inget annat som simulerar mina känslor lika bra som detta nu.

http://nooooooooooooooo.com/

Jag må ha livlig fantasi men är det fan inte något ubåtsaktigt, typ en lucka som man ser strax innan larvfötterna? Det ser ut som det är under vatten iaf och ljudet låter väldigt "vattnigt". Typ som två metallplåtar som slåss ihop under vatten.

Är inte så värst svårt att sopa banan med Skyrim (eller något Elder Scrolls spel för den delen) om man tänker på produkten som den är direkt från hyllan. Om man däremot jämför med ett tokmoddat Skyrim, Oblivion eller Morrowind så är ribban jäääääävligt hög.

400timmar in i Skyrim och än har jag inte tröttnat. Timmarna jag lagt ner på Morrowind och Oblivion vill jag inte ens prata högt om.

En av dom skönare rösterna i Mass Effect universumet. Nu hädanefter så kommer jag ha väldigt svårt att som paragon Shep knocka Zaeed i hans personliga uppdrag i Mass Effect 2.

*Proteindrink i luften*

Bethesda osäkra på Skyrim-DLC till PS3

Hmm jag tycks mej minnas Bethesdas klagan över att det var så svårt att utveckla till pc. Är tydligen inte en dans på rosor att utveckla till konsoll alla gånger heller.

Skrivet av Zidious G:

Det beror på vad man menar med framtiden. Att köra 10 år i framtiden är ju ingen idé. Ska det vara framtid så ska det. Som 2142. Robotar, walkers, svävare, laserkanoner, pillermiddagar, färdigskivat bröd etc. Vänta det finns ju redan. Nu väntar vi bara på att färdigskivat bröd ska komma!

Framtiden är redan här

Yes please! Blir nästan lite blöt i byxan när jag tänker på att köra över kommunister på Stalingrads gator med min bastanta tigertank! Ett Stalingrad upphottad i Frostbite 2 no less. Fixar ni det DICE.. Ja då har ni mina pengar. Men ett nytt nutidsspel ställer jag mej väldigt tveksam till.

Skrivet av Cane:
Skrivet av WallinarN:

"Historien är lika innehållsrik och intressant som Mass Effect."

Nu du gubbe ska du inte ta i så du spricker. Den dagen Sleeping dogs är en trilogi som jag varvat 8 gånger kommer jag tro på det.

Iofs hade mass effect gjort sig bäst att sluta efter 1:an då både 2:an och 3:an vart minst sagt betydligt sämre

Smaken är ju alltid som den berömda baken, delad.
Jag personligen föredrar den andra och tredje delen faktiskt. Ja iaf 99% av del tre. varför det är 99% tror jag inte att jag behöver förklara så ingående.

"Historien är lika innehållsrik och intressant som Mass Effect."

Nu du gubbe ska du inte ta i så du spricker. Den dagen Sleeping dogs är en trilogi som jag varvat 8 gånger kommer jag tro på det.

Skrivet av davvearak:

oh my god!!! gz bethesda nu saknas bara häst armor:)

Om du kör på PC så kan jag rekommendera denna: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=17598
Riktigt snygga och varierande rustningar till kusarna.

Bioware har aldrig svikit mej förut och jag har full tillit till att dom har något fantastiskt planerat till dom sista 5 minuterna. (som förövrigt är det enda i spelserien som inte vart 100% top notch).

Testade lira 2 maps.
Tack Activision för att jag fick prova och kunna cementera min åsikt om att detta spel är skräp.

1