Inlägg av dakoth

Inlägg som dakoth har skrivit i forumet

1

För er som har FPS-problem. speciellt på Fleet och i world PvP (Ilum), föreslår jag skarpt att ni installerar directx9.0c. Tydligen emulerar DX10/11 dessa funktioner annars, vilket ger sämre prestanda. Finns en fin reddit-tråd om det.

Skrivet av Horniak:
Skrivet av Sulukai:

Kan alla snorungar sluta tro att det är ok med exploits! Man blir galen av att läsa deras inlägg,
"Buhu, Bioware tar spelares saker" Även om någon inte "exploita" med flit så klart som fan de tar tillbaks det som hittades/droppade, varför detta gnäll?

Och var är det för video snubben som hitta vita kristallen gjort? Är han lack för han fick en dropp som inte skulle droppas och de tog tillbaks den?

OM jag skulle "råka" på en exploit och fick något ballt som jag var tvungen att lämna ifrån mig för att det ansågs som exploit skulle jag nog blivit glad att de bara tod tillbaks saken o inte banna mig.

Vem vet hur det verkligen gick till? Biowares ord mot hans.

Undrar dock mer vem du är som kallar folk för "snorungar", tycker det är lite väl lågt, patetiskt och inte direkt vuxet som du försöker framstå att vara.

Nej precis, det är ju ord mot ord. Nu är det ju så att han (Catch) tappade all trovärdighet på det sätt han hanterade situationen, så för min del lutar det åt att han ljuger arslet av sig. Men det är ju upp till var och en o tro vad dom vill.

Skrivet av jackpac:

Men varför skapar man en vid krystall om den inte får användas då? varför äns implementera den i spelet?

"Innehåll" aka "content" skapas först och implementeras senare. I WoW så dataminas oftast grejer flera patcher före de verkligen går att få. Det är helt enkelt ett lättare sätt för utvecklarna att jobba på.

Skrivet av Bronko den arga hästen:

Gillar att det skrivs artiklar om ett dött spel.

Jättedött - bara 2 miljoner som köpte det

Skrivet av ibib:

Sååå, vad hände med spelaren? Fick han behålla kontot? Brukar väl inte vara brukligt när det gäller exploits i MMO:er?

Han fick 7 dagars avstängning på sitt konto och kristallen togs bort från hans inventory.

Han släppte nyligen en video på youtube med "hans story" om hur det hela gick till. Sök på "catch vs bioware" så hittar du det nog. Hög med hästskit om du frågar mig, men folk får väl göra sin egen bedömning.

Skrivet av gorman:

droppade en BOE som jag trodde jag behövde men sen såg att den var för Light(goda) och skulle göra en reroll med en kompis men den funktionen verkar inte finnas i swtor, eller?

Finns det inga addons heller?

I wow när man trycker på V så ser man alla mobs HP, finns den funktionen i swtor?

LVL 19 Juggernaut och spelet e kul, hoppas det håller i sig

Du kan toggla vilka "nameplates" som ska visas via options-menyn, men det finns ingen hotkey som slår av/på alla nameplates vad jag vet.

Personligen gillar jag att ha ikryssad "Nameplate on enemy NPCs" (off by default - visar endast på aktivt target tror jag), så man snabbt ser vilka som är hostila.

Skrivet av gorman:

menar /roll eller /random

Finns tyvärr ej i nuläget. Förhoppningsvis något de lägger till. Har inte haft behov av det själv, men kan tänka mig att vissa vill ha det (raids osv).

1