Inlägg av Prixm

Inlägg som Prixm har skrivit i forumet

Skrivet av NordhNet:

Så kan man ju inte säga utan att visa upp dom! In med bilder! 😁

https://imgur.com/a/2oMLXlh

Sir Radzigs svärd och ett skelett från game over screenen, kommer addera dom andra två i maj!
Bonus: Man kan se min Witcher-tatuering på nackbilden :D!

Edit: Ja, skelettet är menat att vara i den stilen, det är direkt från spelets art, så skuggningen är densamma, som dom gjorde det på den tiden i stort sett.

ÄNTLIGEN! SOM JAG VÄNTAT! KCD är nummer ett på min lista genom alla tider (har tom två tatueringar från spelet)! SÅ SATANS TAGGAD!!!!

Jag tror vi är många som tänker på detta val av titel en dag som denna, heh xD..

Ingen frågade. Men min top 3 hade nog varit följande:

#1 BF2
#2 Minecraft
#3 Valheim

Bra top 10 lista i övrigt ändå, personligen hade jag haft några ni lagt i top 30 i övrigt i top 10, men det är som sagt personlig smak trots allt och smaken är som baken!

Skrivet av LancelotSwe:

En av mina önskemål var på listan, Satisfactory. Känns som att Valheim skulle kunna trilla in på top 10 över svenska spel

Brott mot mänskligheten om inte så är fallet. Redan mycket jag inte håller med om, så kommer bli lagom frustrerad över top 10 haha!

Singleplayer - LucasArts
Multiplayer - Blizzard (innan Activision självklart)

Men är nog av nostalgiskäl kanske.

Kul, blir att testa på jobbet idag. Har en väldigt seg-vecka framför mig med många timmar av rullande tummar, så får väl testa ett mobilspel för första gången på många många år!

Jag tycker alla verkar göra samma misstag. Dom tror detta är ett singleplayer lir. Det är multiplayer looter shooter.. Combaten är bättre än de flesta looter shooters där ute. Detta spelet ska bli reviewad som tex Destiny 2 eller Outriders..

Inte för dess story eller för storyns combat, utan för hur pass bra looter shooter spelet är. För oss som älskar looter shooters är combaten den bästa på många år. Itemization är otroligt bred, det finns inga meta-builds (ännu) och allt är viable, du kan göra så mycket med olika typer av items och dina talents. Det finns mer build-variety i denna looter shooter än det funnits något annat looter shooter de senaste 5+ åren åtminstonde.

Sedan ska vi inte prata om alla gratis updates vi kommer få inom de närmsta månaderna i och med season 1 och så vidare.

Men sen är jag biased, för jag skiter fullständigt i om storyn är bra. Men spelet är inte story, online looter shooters är inte story, det är end game reviews ska baseras på. Så är det bara.

TLDR: Gillar du looter shooters? Lyssna inte på kritikerna, du kommer att älska detta.

Last Epoch 1.0

Men eftersom Last Epoch inte var med på listan så röstade jag på Helldivers II.

Förstår inte hypen, spelade det några timmar och tyckte det var riktigt tråkigt. Valheim spelade jag 80 timmar på 2 veckor, detta klarade jag inte av att spela mer än 3-4 timmar. Men ja, pokemon fans finns det många av, så antar att det är därför.

:'D Nej.

När ett nytt spel kommer som jag är hypad för 6+ timmar om dagen tills jag nött klart, vilket kan vara allt mellan 50-200 timmar på en månad. Men till större del spelar jag nog max 3-4 timmar i veckan utöver det. Ibland inte alls.

Som nu tex så hittade jag ett nytt ARPG som heter Dwarven Realms, köpte det den 25 december, alltså 14 dagar sedan exakt, spelat det 98 timmar enligt steam. Så när jag väl har ett spel jag gillar, spelar jag mycket. Det är i snitt 7 timmar om dagen.

Kul! Blir helt klart att testa!

Ashes of Creation bara magiskt är 100% klart och flyttas från typ 2028 till 2024. Vore ganska fint.

För att spela multiplayer spel som jag ser fram emot ja, (diablo 4 är senaste exemplet). Allt annat, nej.

Gillar inte trenden med att serier börjar ha 2-4 år mellan säsonger... Börjar bli lite för mycket.

Längtar!

Jag har tiotusentals timmar i diverse ARPGs. Diablo 4 är det med sämst endgame. Ingen tvekan om den saken, hur dom inte kan göra något åt saken med itemization och endgame är galenskap för mig. Sure, dom säger att det ska bli mindre backtracking i dungeons, men det kommer knappt göra något åt saken när density och itemization är 0/10.

Går inte spela på mobilen, jag har försökt, folk som gör det är sjuka i huvudet om du frågar mig, speciellt faktiskta spel (FPS, RTS etc) och inte candy crush etc, hur gör folk det? Mår illa så fort jag försöker spela.

Starfield + Last Epoch