Inlägg av cali

Inlägg som cali har skrivit i forumet

1

Tackar så mycket för alla tips! Dock är jag inte mer säker nu, mycket att välja på och jag har inte så bra koll. Montera själv är uteslutet, det är för stor risk att det blir fel. Det enda jag gjort tidigare är byte av grafikkort. Moderkort osv verkar asbökigt att montera, och massa sladdar varpå alla inte verkar vara ikopplade.. eller om det är ändar till ngt. Cd-spelare känns nödvändigt, likaså att moderkort och andra grejer håller några år, så länge som möjligt med tanke på budget.

Tack så mycket för hjälpen och att du tog dig tid, guld värt!! Ska beställa den i början av veckan.

Det ser ju skitbra ut!! Tack så hemskt mycket, verkligen schysst! Dock såg jag tidigare på nätet att processorn bör ligga på typ 3,3 GHz för att klara Skyrim, men jag vet inte om det är andra saker i processorn som också spelar in..

Tycker grafikkortet verka jättebra, känns värt att det kostar några hundra mer med tanke på att man kanske inte behöver uppdatera på några år

Det vore verkligen jättebra! Behöver även windows 7, vilket ju ingick I den från Komplett, Inet tar väl ca 1000 kr för w7. Inet verkar ju ha en del bra färdiga datorer inom budget(inkl w7) Tror du man kan få mer prestanda om man väljer delar själv, jämfört med redan färdiga burkar från Inet el Komplett?

Schysst! Menar du typ beställa delarna från ngn nätbutik, sen sätter de ihop den? Det vore helt sjukt bra! Tycker det är jättesvårt att veta vilka grejer som är bra och passar ihop etc.
Budget: 6-7000. Men helt ok upp till ca 8000 om grejerna kan hänga med ett par år, tex när nya spel kommer.

Råd köpa ny PC för spel.

Hej, ska köpa ny dator som mest ska användas till spel, läxor, surfa.
Har kollat runt lite på nätet på datorer, datorn måste klara Skyrim på höga inställningar. Gärna andra spel med som t.ex Dragon age och liknande.
Tror inte jag skulle klara att köpa lösa delar och själv sätta ihop i befintligt chassi, även om man får med en manual. Känner heller ingen som kan. Behöver endast dator, inte tangentbord och mus etc.
På FZ finns det ju superkunniga personer för sånt här Litar inte riktigt på personal i butiker.
Är det ngn som har koll om t.ex denna från Komplett kan vara nåt? (skulle inte klaga om jag hittade en billigare) Har konfigurerat en grej - ändrat CPU till högre frekvens

Komplett Gamer i05

Artikelnummer:635580
CyberLink DVD Suite 7, 6Channel, OEM CD
Stötsäker kartong
QPAD FH Komplett L.E.
Corsair Gaming Audio Series SP2200 2.1
Cooler Master Elite 430 Midi Tower Black
Silver Power SP-SS500 500W PSU
ASUS P8Z68-V LX, Socket-1155
Intel® Core i5-2500 Processor
Crucial DDR3 1333MHz 8GB KIT, CL9
Gainward GeForce GTX 550Ti 1GB PhysX
Sony Optiarc DVD±RW Writer, AD-5280S
Seagate Barracuda® 1TB
MS COA Label Windows Home Premium 7
MS DVD Win H.P/Pro/Ultimate 7 SE 64bit
MS ROYALTY Win Home Premium 7 Nordic
The Elder Scrolls V: Skyrim
Garanti 3 års inskicksgaranti

1