Inlägg av Magrit

Inlägg som Magrit har skrivit i forumet

Skrivet av eatem:

Ni som kan spelet bättre än mig, annat än att detta är "kul att ha" så är det väl onödigt? Det finns väl bara ett visst antal klasser? Eller går det att få 100 unika karaktärer med t.ex. en orc av varje klass, en gnom av varje klass osv? (Isåfall kan jag se en liten poäng med det).

Mjamjo du kan förvisso vara olika klasser med varje ras, som gnom kan du vara Mage, Rogue, Warlock, Warrior, Death knight och Monk tror jag, men skillnaden mellan en gnom Rogue och en människo-rogue är väl inte riktigt så pass stor att det är värt att ha två rogues, utan klassen är oftast inte överdrivet påverkad av rasen.

Man kan ha två professions per karaktär, vilket gör att han kan mixa in en aspekt till, men detta är väl egentligen bara ett exempel på en kul grej att göra med mycket tid

Woohooo!

Nej, men om jag och mina polare skulle ta och spela lite kurragömma, sen kan ju den som vill betala pengar för att inte bli hittad. Helt plötsligt blir alla lekar roliga.

Balle.

we're* ..?

Skrivet av HaZe303:

Precis, det här bevisar bara att det är skitsnack att motorn inte skulle gå använda på Wii-U, det är bara som många sagt, att EA, Epic, med andra som snackat skit om Wii-U vill karaktärsmörda konsollen. Dom vill att den ska dö, för den inte är som dom vill, och det viktigaste, inte säljer som smör som dom skulle önska.

Nja, de har väl mest sagt att deras motor måste optimeras mer om de skulle känna att det var värt att porta den till wii u. Säkert inget menat mot konsollen, men visst tror EA nog att nintendo sitter kvar i sitt egna konsoll-land, om de bara ser lite mer siffror och konkurrens väljer de säkert att satsa på det!

Det är här man älskar valve för vad de gör. Visst, de tjänar en hel del på steam och utvecklare som får sin tid i rampljuset från steam får inte helt de pengar de förtjänar!

Men!

Deras f2p-idé är att trots allt att spelaren själv vill välja att betala vad den vill för att spela ett spel, man får inget bättre av att köpa små krimskrams till sina karaktärer, utan bara att det ser lite tuffare ut. Man kan hjälpa sitt favoritlag genom att köpa en virtuell flagga osv.

I övrigt, hata F2P...

Skrivet av sdfwedgefw:

ONLINE STORE :

http://fur.ly/6czb

http://fur.ly/6czb
Hi,Cheap wholesale Nike air Jordan shoes, Nike dunks SB shoe,Nike Shox shoe. Nike shoes with discount jersey, High quality T-shirts,ED hardy t-shirts,ED Hardy hoodies, ED hardy JeansGUCCI shoes,LV Handbag,Chanel Handbag……
Air jordan(1-24)shoes $38,Nike shox(R4,NZ,OZ,TL1,TL2,TL3) $35,Handbags(Coach lv fendi d&g) $38,Tshirts (Polo ,ed hardy,lacoste) $16……
welcome to http://fur.ly/6czb Accept Credit card and paypal!
_________________________$$$$$$$__________
________________________$$$$$$$$$$________
________________________$$$$$$$$$$$_______
_________________________$$$$$$$$$$$______
__________________________$$$$$$$$$$$_____
_____________________________$$$$$$$$$____
___________________________$$$$$$$$$$_____
http://fur.ly/6czb $$$$$$$$$$$$$____
________________$$$______$$$$$$$$$$$$$$___
______________$$$$$$$$_____$$$$$$__$$$$$__
_____________$$$$$$$$$$_____$$$$____$$$$$_
___________$$$$$$_$$$$$$$$__$$$$______$$$$
__________$$$$$_____$$$$$$$$_$$$$_______$$$
___ _____$$$$$_________$$$$$$$$$$$$_______$$$
_______ $$$_____________$$$$$$$$$$$________$$$
_____$$$__ ______________$$$$$$$$$$________$$$$$$

you should try the forced induction section
Cheap Sale UGG boots, nike shoes , New adidas shoes, nike Jordan-1, nike Jordan-2, nike Jordan-3, nike Jordan-4, nike Jordan-5, nike Jordan-6, nike Jordan-7, nike Jordan-8, nike Jordan-9……nike Jordan-23, Prada shoes,air max shox, , R4,nike shox tn, shoe nz, air max tn TN, air max LTD, air max90, air max95, air max87,ugg boot handbag and so on.those produce with high quality, competitive price, fast delivery.
welcome to

Jaa, nu kan jag äntligen köpa något jag aldrig hade gjort...(hur hittade DESSA botsen till fz? Helt fel målgrupp)
Nvm boten, om Gaben säger att det är nice, då är det nice, eod.

Assååå, älskar verkligen IWBTG, kommer ju älska detta också, redan dött 100 gånger och det är efter 3 saves...

jag använde mig av en liten skruvmejsel, flat. Men såg att man kan använda sig av en kniv eller liknande, kan länka en video som visade hur man rengjorde själva ytan enbart:
http://www.youtube.com/watch?v=icBH9i3Rwr0

Hade exakt samma problem, vad jag gjorde var att lyfta av överdelen av musen, eftersom jag inte hade rätt skruvmejsel, och därefter med aceton och bomullspinnar rengjorde alla delar som gick att komma åt runt scrollhjulet, alltså både hjulet och länken som den sitter ihop med, även in genom alla hål och liknande som fanns runtom!

Nu funkar den som vanligt igen!

Spännande samarbete mellan Valve och Adult Swim

De announcar TF3, portal 3, left3dead, HL3, CS:GO(som väl är trean i "serien"?), och att allt kommer 2013! Heja trefaldigheten!

Jag vet att recensionsskrivning är väldigt subjektivt, men har likväl några synpunkter.
Är inte spelet i sig menat att vara omoget, arkadaktigt och ha de där inslagen av ständigt köttande? Har inte spelat, men det tycks kunnas liknas vid ett standard hack-and-slash-spel utan någon vettig story, fast med komiska inslag och stereotyper. Det är klart att utvecklarna inte satsade på en superhit eller GOTY-titel när de utvecklar spelen, mer att de vill ge ett spel med komisk aspekt till sin tårtbit gamers.

Det jag tycker är bra är att dessa aspekterna påpekas i recensionen, mindre att de ständigt upprepas, det verkar inte vara ett bra spel, men spelvärdet kanske kan liknas vid Saints row, det är ett oseriöst spel menat för oseriösa personer, som gillar att få sig ett gott skratt till clichéartade karaktärer och oneliners. Jag undrar om detta spelet eventuellt lever upp till denna sortens humor!

zombiU-trailer eller dead island v 2.0?

Äntligen! Såg riktigt skönt ut till och med! grymt att ni fixat in videospelaren också, så slipper man all jäkla nedladdning..

Skrivet av Seybsnilksz:

Hur vet ni hur många som säljs 2012 när året bara varat i tre dagar hitills?

För att vara lika frågsam:
2012 döööhghhgh, nytt år så bytelibyt bums!

Blizzards trailers får mig att rysa, gråta, bli chockad, förvånad och sitta gapandes framför skärmen.
Kudos.

Ahh, vilken fuling till fråga på fråga 3, missade också "PC-spelare", men men, fz får desto mer alerta vinnare antar jag...

"Alchemist is named Al and is a chemist." ta-ta

http://www.youtube.com/user/Dota2sounds#p/u/
Där har folket en youtubekanal med allt iallafall!

Skrivet av DiDDi:

Första "hjälten" man såg med pilbågen, ser EXAKT ut som Ashe från LoL. Speciellt när hon skjuter den lysande pilen. Hmmm....

Hmmm... du har inte tänkt att ashe ser EXAKT ut som Drow Ranger Traxex från dota? Hon har dessutom ett slow-skott likt Ashe som är att hon skjuter en ispil.
Face it, LoL har hämtat inspiration från dota, vissa av skaparna vill efterlikna heroes och då kör de på antingen abilitys, skins eller namn på spells/champions